kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yetenek ile güleceğiz

Yunanistan bizden daha tecrübeli, bizden daha sistemli oynuyor. Ama biz de daha yetenekliyiz. Kazanmak için oynayacağız. Ancak Ukrayna maçındaki gibi değil. Hata yapmaktan kaçmam. Sorumluluk alırım. Milli Takım'da da bu yönümü kullandım, kullanacağım. Gencim ama arkadaşlarıma göre daha tecrübeliyim.

Avrupa'daki gururumuz Emre Belözoğlu ile Türk futbolunu, Milli Takım'ı, Yunanistan maçını, transferini konuştuk. İşte Süper Bücür'ün açıklamaları: "Yunanistan, bizden daha tecrübeli ama biz daha yetenekliyiz. Her an sonucu değiştirebilecek çok oyuncumuz var. Rehhagel, ne olursa olsun 22 kişilik iskeleti bozmuyor. Takımında oynamayanları bile kadrosunda tutuyor, istikrara önem veriyor. Bizden daha sistemli oynuyorlar.

Sürprizler olabilir
K
azanmak için oynayacağız. Ama Ukrayna maçındaki gibi değil. Hatalarımızdan ders alıp oyunun her dakikasında yeni stratejiler geliştirmeliyiz. Takım olarak her şeye hazırlıklı çıkmalıyız. Kendi gücümüzü bilmeliyiz. 90Emre, arkadaşlarımız Gürcan Bilgiç ve Turgay Demir’e konuştu.dakika içinde yaşanabilecek tatsız sürprizlerin bizi bozmasına izin vermezsek sahadan galip ayrılırız. Sahada bir türlü profesyonel olamıyorum. Her tarafa ayağımı uzatıyorum, amatör ruhla mücadele ediyorum. Bu yüzden de çok sakatlanıyorum. Hata yapmaktan kaçmam. Sorumluluk alırım. Milli Takım'da da bu yönümü kullandım. Kullanacağım. Çünkü yaş olarak genç olsam bile takımdaki arkadaşlarıma göre daha tecrübeliyim. Ukrayna maçında da taşın altına elimi sokmam gerektiğini hissettim ve öyle oynadım.

Hazırlık dönemi gibi
Emre-Nihat-Yıldıray üçlüsünün bu takımda sorumluluğu diğerlerine oranla daha yüksek fikrine katılıyorum.
Müthişoyuncularımız var. Tek tek bakınca mükemmel bir kadro. Ama henüz 10 maç yaptık. Bu kadro daha çok birlikte oynamalıydı. Bu grup, bizim hazırlık dönemimiz gibi. 3-4 turnuva geçirecek kaliteye ve yaş ortalamasına sahip bir takımız. İdeal mevkiim forvetin arkası. Lucescu beni öyle oynatıyordu. Üzerimde çok büyük emeği olan Fatih Hoca ise ön liberoda görev verdi. Bugünkü konumumu en başta ona borçluyum. Inter'de Cuper bana çok sahip çıktı, gelişmemde katkılar sağladı ama orada hiçbir zaman bir yerin oyuncusu olmadım. Sol bek,sol açık, ön libero, orta saha, atak orta saha ve sağ açık oynadım. Öncelikle oynamak istediğim için Inter'den ayrılacağım. Mancini'nin tercihlerine saygı duymaktan başka yol yok. Zaten gelirken 4-5 oyuncu getirdi. Üçü benim yerimdeydi. Buna rağmen 30'a yakın maçta forma giydim. Yine de bunu yeterli görmüyorum.

Avrupa ağır basıyor
T
eklifleri değerlendiriyorum. Milli maçlardan sonra 20 günlük bir Ceşme tatilim olacak. Sinirli ya da yorgunken hatalı bir karar vermek istemiyorum. Transferimde kararı tatilde vereceğim. Muhtemelen yine Avrupa olur; ama belli deolmaz...

Para kupa getirmez
Sayın Aziz Yıldırım 'Tesadüf' açıklaması ile alt yapıdaki hazırlıksızlığı vurgulamak istemiş olsa bile o başarıyı tesadüf diye yorumlamamak lazım. UEFA şampiyonluğu takımdaki havanın eseridir; tesadüf değildir.
Süper Kupa'yı da kazanan o takım eleme maçlarında yenilmeden UEFA Kupası'nı kaldırdı. Bana göre herhangi bir kulübün başkanı çok büyük paralar ayırıp ardından da '8-10 sene içinde Avrupa'da bir kupa kaldıracağız' derse büyük ihtimalle yanılır. Bu iş sadece parayla olmaz. Zaten parayla olsa Inter'in her sene kupaları toplaması lazım.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Gizli silah Yıldıray
 Afiyet olsun
 Eric Gerets şova geldi
 Ragıp imzaladı, sıra Emrah'ta
 Federasyon'da sıcak yaz
 Rota İniesta
 İnadı inat!: 78-73
 Daum'un gözü Pierre'in evinde
 Kartal çıkmazı
 Büyük heyecan başladı
 Filenin padişahları rakibe Çek'tirecek
 Haber hattı
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Sinir yapan kaybeder
Yunanistan'ı çok iyi tanıyan biri...
RECEP GİRGİN
Olmuyor, olmuyor, olmuyor!
Annemin beylik bir sözü...
Ölüme saniyeler kala
Ölüme saniyeler kala
Ulaştırma Bakanı Yıldırım, CHP Milletvekili Değer'in soru önergesi...
Görevi tehlike olanlar İstanbul'da toplanıyor
Görevi tehlike olanlar İstanbul'da toplanıyor
Dünyanın dört bir yanından gelecek olan istihbarat ve güvenlik...
Hem mütevazı hem entel
Hem mütevazı hem entel
Film yönetmenleri Lübnan İspanyol melezi egzotik güzel Yamila Diaz'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu