kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hiçbir Amerikalı star Türkiye'ye gelmek istemedi
Hiçbir Amerikalı star Türkiye'ye gelmek istemedi
Paris Hilton Sürekli 'acıyor!' Diye Bağırdı
Bir buçuk milyon euro harcandı

Bruce Willis Türkiye'ye gelmeyi reddetti

Avrupa'nın en çok izlenen şovu 'Wetten, dass...?'ın (Bahse Var mısın?) ünlü sunucusu Thomas Gottschalk Aspendos'taki canlı yayının perde arkasını ilk kez SABAH'a anlattı.

Şov için güzel kadınlar ve havaalanı olan bir yer arıyorduk. Aspendos idealdi!
Amerikalı yıldızlar Türkiye'ye gelmek istemedi, Bruce Willis de onlardan biri.
Paris Hilton şova son 15 dakikada geldi. Saçını, elbisesini beğenmedi ve ağladı.
Programa poposundaki küçük bir sivilce yüzünden çıkmayan mankenler gördüm.



Hiçbir Amerikalı star Türkiye'ye gelmek istemedi

Avrupa'da izlenme rekorları kıran 'Wetten, dass...?'ın (Bahse Var mısın?) ünlü Alman sunucusu Thomas Gottschalk Aspendos'taki şovun perde arkasını ilk kez Cumartesi Sabah'a anlattı.

Alman kanalı ZDF'nin şov programı "Wetten, dass...?" (Bahse Var mısın?) geçtiğimiz pazar gecesi Aspendos'tan canlı yayınlandı. 24 yıl boyunca dünya starlarının konuk olduğu programı ünlü şovmen Thomas Gottschalk sunuyor. Programın en önemli özelliği 'iddia'sı bulunan kişilerin bunu canlı yayında sergilemesi...

BOL BOL POZ VERDİLER
Konuklar arasında Paris Hilton, Shakira, Kimmi Raikkönen gibi ünlü isimler vardı. Aspendos'taki programı çoğu Almanya'dan gelen turistlerin oluşturduğu yaklaşık 7 bin kişi izledi. Şovmen Gottschalk yayından yarım saat önce sahneye çıkarak seyircileri programa hazırladı. Programa katılmak için günler öncesinden gelen konukların aksine Paris Hilton, sadece yarım saat öncesinden özel uçağıyla Aspendos'a geldi. Ünlü şovmen, Hilton sahneye çıkana kadar onun gelip gelmeyeceğinden emin olmadığını her on dakikada bir belirtti. Hilton'u program boyunca da iğneledi. Kimi Raikkönen, Schumacher hakkında söyledikeri yüzünden seyirciler tarafından yuhalandı. Programdan sonra bir de Aftershow Party yapıldı. Öger Tur bu şov için Almanya'da 5 bin adet bilet sattı. Vural Öger'in kızı Nina Öger ise partiye katılanlarla yakından ilgilendi. Partiye Hilton ve Shakira katılmazken Formula 1 pilotu Raikkönen partiden erken ayrıldı. Gottschalk ve ünlü Alman konuklar, fotoğraf çektirmek isteyenler tarafından rahat bırakılmadı. Ancak hiçbiri kapris yapmadı! Almanlar'ın taparcasına sevdiği ünlü şovmenle program sonrasında yapılan ve Türkiye medyasından sadece SABAH'ın davet edildiği "Aftershow Party" de konuştuk.

* Türkiye'ye ilk gelişiniz mi? 1972 yılında eşim ile tanıştıktan sonra ilk seyahatimizi Türkiye'ye yapmıştık. İstanbul, Çanakkale, Pamukkale'yi kapsayan bir geziydi. Çok etkilenmiştik.

* 156. programı Antalya'da yapmış olmanızın özel bir nedeni var mı? Güneşin ışıldadığı, güzel kadınlar ve bir de havaalanının bulunduğu bir yerde yapmaktı hedef. Ve bu üç özellik de Aspendos'ta mevcuttu!

* Yüzlerce programa imza attınız. Toplam kaç konuk ağırladınız? Program başına 5 iddia ve 5 konuk belirliyoruz. Yani bin kişiden fazla...

* Genelde kimleri davet ediyorsunuz? Her program öncesinde mutlaka bir dilek listem oluyor. Ama bu her zaman gerçekleşemiyor. Örneğin Aspendos'taki programa Bruce Willis'in gelmesini istemiştik ama olmadı. Bu program için Amerikalılarla sorunlar yaşadık. Aspendos'taki program için kontağa geçtiğimiz Amerikalılar'ın çoğu gelmek istemedi.

* Davetli listesini oluştururken sizin istekleriniz mi daha ağır basar? Tabii ki benim gelmesini çok istediğim insanlar var. Örneğin, Paul McCartney, Tina Turner, Sean Connery... Onlar benim için Back Street Boys'un ikinci adamından çok daha önemli! Maalesef bu liste hazırlanırken bir ailenin tüm üyeleri düşünülerek hareket ediliyor. Çocuklar Paris Hilton, babalar Formula 1 yarışçısını, anneler yakışıklı tenorları beğenir. Bana da program sonrasında yapılan röportajlara sevinmek kalır!

* 100 küsür program içinde unutamadığınız anlar mutlaka vardır... Michael Jackson'ı en tepede olduğu zamanlarda davet etmiştik, yanımda oturmuştu. En iyi konuk, en iyi iddia yoktur aslında. Bu program benim için burada bitmiştir. Şimdi 3 Ekim'deki Dresden'de yapacağım şovu düşünüyorum.

SAÇLARI İÇİN AĞLADI

* Ya zorluklar, aksilikler... Her programın kendine göre zorluğu vardır. Örneğin Paris Hilton saçlarını beğenmediği için ağladı ve sahneye çıkmak istemedi. Öyle şovlar oldu ki, mankenler popolarındaki sivilce yüzünden sahneye çıkmayı reddetti. Sürekli bu tip problemlerle uğraşıyoruz. Bu benim kaderim sanki. Örneğin süperstarların sadece iki gün önceden gelemeyeceklerini söyledikleri de oldu. Sarhoş sanatçıların kulaklıklarını düşürdüklerini mi anlatayım yoksa?

* Şimdi bir partideyiz ve siz kamera önündeki gibi sıcak ve sempatiksiniz. Günlük hayatta da hep böyle misiniz? Evet. İşleri bir şekilde kendi kontrolümde tutmam gerek. 30 yıllık bir evliliğim, 10 ile 22 yaşlarında iki oğlum, bir domuzum, üç kedim, iki köpeğim var. Her yere yetişmek zorundayım. Almanya'da yaşıyorum, çocuklarım Amerika'ya okumaya gidiyorlar. Yani bunların hepsini kontrol etmek zorundayım. Şovda da, hayatta da aynı kurallar işliyor. Böylece ben de fit kalıyorum.

Aynur Erdem

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Erkekler egoist, kadınlar masum
 Prenses sinema aşkıyla anılacak
 Bu yaz yine ayrılık var
 Erkek divalar
 Dersler şimdi denizde ve dağda
 Dışarı Çıkmadan Önce
 7 gün 7 gece nerede ne yapmalı?
 Kitapçıdan diplomasi zaferi
 Geleceğin ressamları
 Elektronik para kontörle geliyor
 İstanbul'u geziyorum kuşlar arasında
 Çocuğunuz bir abur cubur canavarı mı?
 141 yıllık sürgün hikayesi
 Starların yoksul günleri
 İstanbul'da kahve içmek bile ayrı keyif
 Beşiktaş'ı şampiyon yapan Dişi Kartallar
 Birçok zengin geçmişinden rahatsız oluyor
 Kampüste eğlence var
 Şehrin içinde sporla iç içe
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Elini uzatır mı bir daha?
Kendi gazetemde bile yüzümü...
Şarap peynir flörtü
Tuz oranı yüksek olan Türk peynirlerine en iyi uyum sağlayanlar dömisek ve...
Zaman akıyor
Balzac, "Otuz yaş kadını" adlı romanında "orta yaş"a geçişi anlatır. Ama onun...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.