kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şimdi bazı kadınlar bana f..... diyecek
Şimdi bazı kadınlar bana f..... diyecek
Ben Eurovision'a gitmek istiyorum

Şimdi bazı kadınlar bana f..... diyecek

İbrahim Tatlıses ile yaşadığı çalkantılı ilişki sonrası ağır bir depresyon geçirdiğini her fırsatta belirten Asena, "Tamam belki de ben çıplak pozlar veren kötü bir kadınım ama mesleğime aşığım. Şimdi bu röportajı okuyan bazı kadınlar 'f' harfiyle başlayan bir kelime kullanacak. Önemli olan benim mesleğime gösterdiğim saygı" dedi.

Dansı, kostümleri ve elbette yaşadığı ilişkiyle bugüne kadar çok konuşuldu Asena. Dizinden vurulduğunda büyük şok geçiren ve hayata tekrar sıkı sıkıya tutunan ünlü oryantal, geleceğe yönelik planlarını bir bir gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Kısa bir süre sonra Ney Grubu ile birlikte turneye çıkmaya hazırlanan Asena, dünya çapında ün yapmak istiyor. Keşfedileceği günü beklediğini söyleyen Asena, Türkiye'de kabına sığamıyor. Bu yüzden de TRT yetkililerine Eurovision için çağrıda bulunuyor: "Yarışmada ülkemi temsil etmek istiyorum! Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca konuşuyorum. Sesim de iyi. Eurovision için beni düşünsünler. Bu yılın birincisi dansı ve şovuyla kazanmadı mı? Ben de bu konuda iddialıyım..." Özel hayatında yaptığı hataların bedelini her zaman çok ağır ödediğini söyleyen Asena, en büyük pişmanlığının ise verdiği çıplak pozlar olduğunu ifade ediyor. Asena, "Çıktığım dönem üç seçeneğim vardı; ya zengin bir iş adamının metresi ya ünlü bir televizyoncunun sevgilisi ya da soyunmayı tercih edecektim. Ben de üçüncü şıkkı seçtim..."

* Artık Asena tarzı diye bir şey oluştu. Yeni çıkan oryantaller senin gibi dans ediyor, senin gibi giyiniyor. Seni örnek almaları hoşuna gidiyor mu? Bu bazen iyi, bazen kötü. Örnek alınmak güzel bir şey ama sürekli aynı insanı taklit etmek kötü. Yıllarca Sezen Aksu'ya alternatif isimler çıkarttılar ama kimse onun gibi olamadı. Çünkü o müzikte bir ekol. Ben de kendi işimde bir ekolüm. Belki ismim değil ama tarzım bir marka. Bu mesleğe sadece değişik figürler, kıyafetler değil, başka şeyler de kazandırdım.

SAHNEDE GÖĞSÜMÜ AÇMAM

* İnsanların seninle birlikte dansözlük mesleğine farklı baktığını düşünüyor musun?
Ben insanların bu mesleğe bakışını değiştirdim. Eskiden dansöz olanlar için 'kötü yola düşmüş' diyorlardı. Ama artık meslek böyle anılmıyor. Çünkü ben sahnede sadece işimi gösteriyorum. Bacağımı, göğsümü açmama gerek kalmıyor.

* Yıllar önce çıplak fotoğraflar çektirmiştin. Neden buna gerek duydun? O fotoğraflar benim en büyük pişmanlığım. Çıktığım dönem üç seçeneğim vardı; ya zengin bir iş adamının metresi ya ünlü bir televizyoncunun sevgilisi ya da soyunmayı tercih edecektim. Ben de üçüncü şıkkı seçtim. O fotoğrafları çektirirken bir gün pişman olacağımı düşünmedim. Bana bu yol daha kolay gibi geldi. O fotoğrafları ne için çektirdim onu bile bilmiyorum, hatırlamıyorum. Zaten insanı ya içinde bulunduğu ortam ya da kendi bozar. Beni her ikisi de bozdu.

* Yaptığın hataların bedelini hep ağır ödüyorsun. Artık aldığın kararlarda daha mı temkinli davranıyorsun? Her insan hata yapar. Soyunmanın dışında ikinci en büyük hatam insanlara fazlasıyla güvenmem. Çünkü çok iyi niyetliyim. İnsan ilişkilerinde gerçekten saftım. Kim ne derse inanıyordum. Ama artık bu huyumdan vazgeçtim. Kim düşman kim dost anlayabiliyorum. Aslına bakarsanız hiç dost yok. Bu yüzden kimseye güvenmiyorum.

İŞİME SAYGI DUYUYORUM

* Artık özel hayatında daha dikkatli mi olacaksın?
Son dört seneyi saymıyorum bunun dışında ben özel hayatımda kimseyle yazılmadım. Gece hayatı, içkisi, sigarası olan bir insan değilim. Çünkü ben işime saygı duyuyorum. Tamam belki de ben çıplak pozlar veren kötü bir kadınım. Ama mesleğine aşık bir kadınım. Şimdi bu röportajı okuyan bazı kadınlar F.... harfiyle başlayan bir kelime kullanacak. Önemli olan benim mesleğime gösterdiğim saygı. Özel hayatımda her şey olabilir... O dört yılı saymıyorum. Bu yüzden insanlar benden örnek alsınlar ve benim yaptığım şeyleri yapmasın.

* Yeni bir ilişki yaşıyorsun. Yeni aşkınla nasıl tanıştın? Onunla uçakta tanıştık. Tıpkı filmlerdeki gibi bir tanışma oldu. Benim oturacağım yere eşyalarını yaymıştı. Dakikalarca ayakta onun toparlanmasını bekledim. Sonra tartışmaya başladık. Ben de onun eşyalarını alıp kucağına attım. Sonra dayanamadık konuşmaya başladık.

* Bu ilişkide seni en çok ne etkiledi? Benden çok beni düşünüyor. Hep doğruyu söylüyor. Ben buna hasretim. Dürüst insan aramaya başlamıştım ve karşıma o çıktı. Beni düşünen insanı özlemişim. Beni kimse düşünmüyordu. Hep başkaları için yaşamışım. Bir gün ben üşüttüm, göğsüm tıkandı öksürüyordum. Bana sıcak su torbası hazırlayıp getirdi. Kimse bunu şimdiye kadar bana yapmadı. Aslında beni mutlu etmek çok basit.

GÜLŞEN YÜKSEL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Günde 200 CD dinliyorum
 Keşke Brezilya dizileri gibi olsa orada bu iş sanayi haline...
 Güzel gül, tarzını bul!
 Sulukuleli çocuklar hayata ritimle tutundu
 17'sindeki piyanistimiz dünya birincisi oldu
 Sinemanın kalbine Avustralya dopingi
 Hayatı ve sokağı şişelere taşıdılar
 6 yeni film vizyonda
 Keyif Rehberi
 Rockseverlere Can Şengün'den 'Canlı Müzik'
 Harika çocuk Emrecan Moskova'da konser verdi
 Monaco'da yuhalandı
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yandım Allah yandım yandırma beni, solaryuma gitmeden...
HAKAN & UTKU
Şu sıralar makbul muteber bir insan olmak...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle...
Sperm mıknatısı ile ayrıştırılan spermler gebelik oranını artırıyor
Sperm mıknatısı ile ayrıştırılan spermler gebelik oranını artırıyor
Sağlıklı bir erkekte bile, yüzde 30-40 oranında sağlıksız sperm...
Türk kadını menopozu bilmiyor
Türk kadını menopozu bilmiyor
Alman Schering İlaç'ın Türk kadınlarının menopoz konusundaki...
Ne şarkıcılıktan ne oyunculuktan vazgeçebilirim
Ne şarkıcılıktan ne oyunculuktan vazgeçebilirim
Yeşim Salkım'ı şu günlerde yine oyunculuk heyecanı sardı.
Beni Atoori icralık oldu!
Beni Atoori icralık oldu!
Bir türlü 'motor' diyemeyen 'Gılgamış' filminin akıbeti tam...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.