kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
PARMAKTAN AURA ÇIKIYOR... Prof. Korotkov’un icat ettiği kamera parmaktan insanın aurasının görüntüsünü çıkarıyor. Bu görüntüden de tüm duyguları anlamak mümkün.
Ölenlerin ruhu gece yarısı çıkıyor

İnsan bedenindeki enerjiyi görüntüleyen kameranın mucidi Prof. Konstantin Korotkov'un yaptığı deneylere göre, ölülerin enerji alanları gece yarısı aktifleşiyor.

Rus Bilim adamı Prof. Konstantin Korotkov'un eğlence olsun diye icat ettiği kamera ruhun bedenden ayrıldığı zamanı saptamakta kullanılıyor. Adli tıp enstitüleriyle ortaklaşa yaptığı çalışmalar sonucu ölen insanların enerji alanlarının gece yarısı aktifleştiğini söyleyen Korotkov, "Zaten biz geceleri ruhların gezindiğine inanmaz mıyız?" diyor. Prof. Konstantin Korotkov Rusya'nın St. Petersburg Devlet Teknik Üniversitesinde fizik profesörü olarak çalışıyor. Gaz Deşarj Vizüalizasyon (GDV) tekniğinin mucidi. Prof. Korotkov Rusya'da geliştirdiği bu tekniği bir kameranın yardımıyla insan vücudundaki enerji alanının incelenmesi ve görüntülenmesinde kullanıyor. "Bu teknik insan bedeninin çevresinde bulunan enerji alanını herkesin görebileceği şekilde görüntülemeye yarıyor" diyen Korotkov'a göre bu enerji alanını okuyabilmek fiziksel bedenden alınan verilerin çok ötesinde bilgilere ulaşmamızı sağlıyor. Bunlardan en ilginci ise ölünce ruhun bedenden hemen ayrılmaması.

- Enerji alanını görüntüleyen bir kamera yapmak nereden aklınıza geldi? Bu kamera ne işe yarar?
Açıkçası ben bu kamerayı öncelikle bir eğlence aracı olarak yapmıştım ama daha sonra parapsikologlar ve doktorlar bu cihazı görünce çok beğendiler ve hastalıkların teşhisinde ve tedavisinde önemli olduğunu söylediler. Şu anda Rusya'da bir çok tıp merkezinde kullanılıyor. Vücuttaki güçsüz alanları belirleyip analiz ve tetkik yapmaya yarıyor. Kamerayla ayrıca insanların stres düzeylerini de ölçüyoruz.

ELLER AYNA GİBİ
- İnsanın enerji alanını nasıl saptıyorsunuz?
Bizim için önemli olan insanın ellerive parmakları. Çok kısa elektro manyetik rezonans uyguluyoruz ve belli bir emisyon alıyoruz. Dolayısıyla vücut ışıkla birleşiyor. Biz bu kamerayla 10 yıl boyunca klinik denemeler yaptık. Bunun içine tıp enstitüleri ve doktorlar da girdi ve bu kamerayı incelediler. Bir insanın yaşamdaki enerji alanı aktif, pasif, sabit ve istikrarlı veya tamamen dalgalı olabilir. Vücudun etrafındaki enerji alanlarını insanların ellerinden ve parmaklarından saptıyoruz.

- Bu ölçüm ile psişik kabiliyeti olan insanlar var mı yok mu sorusuna da yanıt aradığınız doğru mu?
Evet. Rusya'da ben medyumum diyen çok kişi var. İnsanlar bu şekilde para kazanıyorlar. Bunu araştırmak için araçlar geliştirdik. Belli süreçlerden önce ve sonra o insanların enerji alanını ölçtük. Gerçekten psişik yetenekleri olan kişilerin enerji alanında belirgin bir değişim gözlemledik. Örneğin psişik kabiliyetleri olduğunu söyleyen 60 kişi üzerinde deney yapmıştım. Kişilerin yüzde 20'sinde psişik kabiliyetlerin olmadığı ortaya çıktı. Yüzde 80'inde aslında bu tarz bir yetenek olduğu fakat ortaya çıkmadığını gördüm. Onları enerji alanlarını görüntüleyerek bir nevi tedavi etmeye çalıştım fakat sadece dört kişinin gerçekten psişik kabiliyeti olduğunu belirledim.

ÖLÜM ŞEKLİ ÖNEMLİ
- Ölüm sonrasında da bir insanın enerjisi ölçülebiliyor mu?
Evet. İnsanların öldükten sonraki enerji alanlarını da ölçüyoruz. İki sene adli tıp enstitülerinde çalışma yaptık. Bu yaptığımız çalışmalarda parmaklardan ölmüşKameranın çektiği bir aura.insanların enerjilerini ölçtük ve cesetleri 70 saate kadar inceledik. Amacımız ölüm sonrasında insanların enerji alanındaki değişime bakmaktı. Çeşitli sebeplerden ölen kişilere bu uygulamayı yaptık ve hepsinde değişik sonuçlar çıktı. Kısacası ölümün tipine göre enerji değişiyor. Örneğin ölüme yakın bir kişinin enerjisi ince bir çizgi olarak çıkarken, sağlık sebeplerinden ölen bir kişinin enerji çizgisinde ise ilk başta yüksek sonrasında ise düzleşen bir tablo görüyoruz. Eğer bir kişi dramatik ölüm yaşadıysa, yani enerji doluyken kaza olmuşsa enerji alanının aktivitesi yüksek çıkıyor. Fakat birkaç saat içinde düşüş sağlıyor ve düz oluyor. Son ölüm tipi ise intihar, boğulma ve cinayet gibi olanlar. Bu tip ölümlerde kuvvetli enerji aktivitesi söz konusu oluyor.

- Bu, ruhun bedenden hemen ayrılmadığını mı gösteriyor?
Ölümden sonra her şey durmuyor. Ruhun ayrılma süresi zaman alıyor. Bizim ölmüş bedenlerin üzerinde yaptığımız 70 saatlik deneylerde özellikle gece yarısı enerji alanlarında çok büyük aktiviteler tespit edildi. Zaten normal hayatımızda da gece yarısı ruhların dolaştığına inanıyoruz. Hepimiz mezarlıkta geceleri ruhların dolaştığını inanmaz mıyız? Gece yarısı saptadığımız bu aktivite bence ruhların bedenden ayrılmamış olabileceğine işaret ediyor. Enerjimiz ruh ile bağlantılı. Bizler enerji alanlarıyla yani ışıkla yaşıyoruz. Dolayısıyla vücudumuza baktığımız zaman davranışlarımızı ve özelliklerimizi kuantum biyofizik olarak ele almalıyız.
-BİTTİ-

Zeynep ATILGAN/HABER MERKEZİ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Göçük altında kalan işçi madeni aldı
 Vurdu, kaçtı, rehin aldı
 Haraç isteyen adamını bilir
 Yolun yoldan çıkışı
 Yalıya davetsiz misafir
 Berk Çiller'in ehliyetine men
 7 bileziğe 39 bıçak darbesi
 İhmal, iki çocuğun yaşamına mal oldu
 Yavuz hırsızlar
 Alo SABAH İstanbul
MANSUR FORUTAN
Güç sizinle olsun
En birincisini seksenlerin başında...
MEHMET BARLAS
Türkiye'de "cam" denince akla Beykoz gelmeli..
Önceki...
MAHMUT ÖVÜR
İstanbul'da otel patlaması
Rakamlar ve ilgi çarpıcı. Son...
REFİK DURBAŞ
Genç mucitler...
Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile...
SAİT GÜRSOY
Meslek liselilere umut mu?
Meslek lisesi öğrencilerine...
SAVAŞ AY
Ağzını büzüşünden Ömer diyeceğini anladım!..
Maşallah ne...
HINCAL ULUÇ
Kültür Bakanı'na açık mektup!
Sayın Atilla...
Daum kalır mı ki!
Daum kalır mı ki!
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Şartlarda anlaşırsak Daum'la çalışmak...
Önce ikincilik
Önce ikincilik
G.Saray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Rumen basınına,...
Ankara'nın istediği oldu
Türk heyeti bastırdı, Avrupa Konseyi bildirisinde Yahudi düşmanlığı...
Yılmaz sert çıktı
Mesut Yılmaz ve Güneş Taner'in yargılandığı Yüce Divan'ın dünkü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu