kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
 

8 günde, 0 zorluk 4 kilo... Hayal mi?

Cümlemize hayırlı uğurlu olsun! 8.0.4. artık Türkiye'de... Elit model ajansının fıstık mankenlerinin, güzeller güzeli Laetitia Casta'nın hatta dünya kickboks şampiyonu Kader Marouf'un formunu koruma sırrı 8.0.4. yani. Anlamı: Sekiz gün, sıfır zorluk, 4 kilo...

Aktüel Pazar'da Balçiçek Pamir yazdı, kadınlar eczaneleri bastı... İki gündür dolaştığım Nişantaşı ve Etiler civarındaki eczanelerde şok oldum. Bir ürün bir günde bu kadar reyting yapsın. Olmaz valla... Gözlerimle gördüm; kadınlar "İsteriz isteriz 8.0.4. isteriz" diye ürünü kapışıyorlar. Peki Allah aşkına nedir bu 8.0.4? Altı yıldır zayıflayan dört milyon kadının canı can da bizimki patlıcan mı? Şimdi bu 8.0.4. bir Fransız köylüsünün oğlu, dünyanın önde gelen beslenme uzmanlarından Eric Favre'nin başının altından çıkmış. Bu diyet iki bölümden oluşuyor. Birinci etap, sekiz günlük program şöyle; satın aldığınız kutudan, koca kavanoz 3dakikada hazırlanan çorba, kapsüller ve şurup çıkıyor. Ve hepsi bitkisel içerikli...

MEYVE VE SEBZE...
Yapacağınız şu; bütün gün sabah, öğle ve akşam istediğiniz kadar çorba tüketmek. Sabahları 3 Starter kapsül ve bir doz şurup, akşamları 2 adet Starter kapsülü yutmak. Ve sekiz günün özel mönüsüne harfiyen uymak. Misal birinci gün sırf meyve, ikinci gün de sebze... Sekiz günü siz sağ ben selamet bitirdiniz mi, güzel. Hemen arkasından ikinci etap; 22 günlük kilo koruma programına geçiyorsunuz. Bu programda da sadece kapsüller ve neler yemeniz gerektiğini size öğreten bir rehber var... Pekiii... Verilen kilolar geri alınıyor mu, yan etkisi var mı? Gerçekten 8 günde 4 kilo veriliyor mu?.. İşte bütün bu soruları Türkiye'ye 8.0.4.'ü tanıtmak için gelen Eric Favre'yi yakalayıp sordum. Buyurun cevapları...
* Bu 8.0.4.'ün diğer zayıflama kürlerinden ne farkı var? 8.0.4.'ün en önemli özelliği hastanelerde, klinik düzeyinde araştırılıp üretilmiş olmasıdır. 8.0.4. ağır kalp ameliyatı geçirmiş insanların herhangi bir yan etkiye maruz kalmadan zayıflamalarını sağlamıştır ve bir yaşam biçimidir. Sekiz günde dört kilo... İlk çıktığında insanlara hayal pazarlıyormuşuz gibi geldi. Bugün yılda yüzde 40 büyümemiz var. 8.0.4. ile zayıflayan dört milyon kadın mevcut. Erkekler de kullanıyor tabii...

İLK İKİ GÜN ZORLU
* Bu sekiz günde kaybedilen dört kilo gerçekten de dört kilo mu?
İlk periyotta kaybedilen dört kilonun yüzde 80'i su, yüzde 20'si yağdır. Normalde bir kilo kaybedebilmek için bir aylık süreye ihtiyaç var. 8.0.4.'ün ilk sekiz günlük etabı yağ yakımından önceki etaptır ve bunu kesinlikle uygulamak gerekir.
* Hayallerim yıkıldı şimdi... Bakın, vücudunuzun yüzde yetmişi sudur. Bu ilk etabı geçmeden hızlı yağ yakmaya başlarsanız. Yo yo tabir ettiğimiz hızlı kilo verip sonra aynen hızla kilo almanın içine düşersiniz. 8 günde 4 kilo yağ verilmesi teknik olarak mümkün değil.
* Mönünüz çok zor, sırf sebze meyve yenilen günler var... Mönümüz hastane ortamında hazırlanmış bir mönüdür. İlk iki gün detoks periyodudur. Sırf çorba sebze ve meyve var. 3'üncü gün itibariyle makarna, süt ve lif zengini muz, bu iki günlük enerji kaybını dengeler.
* Yine de bu iki günlük beslenme sağlıklı mıdır? Elimizde 4 milyon kişinin verisi var. Tabii ki ilk iki gün çok zorlu bir etap ama bu dönemde tansiyon düşmesi ya da hipoglisemik bir etki görülmüyor. Çünkü hazırladığınız çorba günün her saatinde ihtiyacınız olduğunda tüketilebilir. Zaten çorbayı tükettiğiniz sürece detoks hızınız artacaktır.

GELİN OLACAKLAR İÇİN İDEAL
* Koliti, şekeri, hipoglisemisi olanlar da uygulayabilir mi?
Koliti olan ya da diğer ciddi hastalıkları olan bireyler bu ürünü kullanma kararını dikkatli vermeliler. Yalnız şunu da belirtmek isterim. Atkins'den Hollywood diyetine kadar 8.0.4. en fazla kitleye ulaşmış ve yan etkisi minimumda bulunan bir üründür.
* 8.0.4.'ü kimler kullanamaz? 16 yaşından büyük herkes kullanabilir. Ciddi gastrit problemleri olanlar kullanmasınlar. Hamileler kullanmasın ancak hamilelik sonrası dönemde çok ideal bir kürdür. Emzirme döneminde de kullanılabilir. Benim 4 milyon insanda yüzde 98 gibi bir başarım var. En ciddi tüketici kitlem ise gelinlik giyecek kadınlar. Düğünden sekiz gün önce programa başlayıp hızlı bir şekilde incelebiliyorlar.
* Verilen 4 kiloyu geri almamak için ne yapmak gerekir? İlk 8 günlük dönem kaçamak kabul etmez. 8 günün ardından da 22 günlük kilo koruma programına geçiyorsunuz. Bu 22 günün sonunda tekrar 8 günlük programı uygulayıp 1.5 ay gibi bir sürede 8 kilo verebilirsiniz.

YAN ETKİSİ YOK!
* 804 tabletlerinin içinde kızılcık ve ananas gibi bitkiler mevcut, misal ananas alerjisi olan kullanabilir mi?
Kesinlikle kullanamaz. Ama dedim ya 4 milyon kişide bir kişi bile böyle bir şikayetle gelmedi. 8.0.4.'ün yüzde 100 yan etkisi yoktur. Size bunu garanti ederim. Ürünüm dünyadaki en dürüst ve güvenli zayıflama üründür. Bu bir tablet al ve zayıfla ürünü değildir. O zaman bir sene para kazanır sonra yok olurduk...
* Peki bu 4 kilo kaybı herkeste 4 müdür? Ortalama olarak... Daha kilolu hastalarda 4.5-5, bazılarında 3 kilo verildiği görülmüştür. Kilosu 48 olan biri 2-3 kilo veriyor.
* Bu program sonunda normal beslenmemize dönünce kiloları geri alacak mıyız? İnsanların kilo alma nedeni, o normal diye yorumladıkları beslenme biçimleri.
* Boğazına düşkün Türk kadınlarına ne diyeceksiniz? Onların bir seçim yapması gerekecek. Çok yemek yemek mi? Güzel görünmek mi?..

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kızlar; bikini radarı erkeklere dikkat!   / 16-05-2005
 Hülya neden böyle? Hülya derdini söyle!   / 13-05-2005
 Yalın'dan şarkı Cihan Okan'dan vokal vay babam vay...   / 11-05-2005
 Alsak alsak manitaya ne alsak?   / 09-05-2005
 Küçücüğüm her şeyim   / 06-05-2005
 Hıncal Uluç da onayladı   / 02-05-2005
 Kokoşluk sanatı çözülmüştür   / 29-04-2005
 Kadının terk etme süreci nasıl başlar?   / 27-04-2005
 Kadın güçlenmeden erkeğini terk etmez   / 25-04-2005
 Güzelliğin yaşı yokmuş, anneler yarışmaya koşmuş   / 22-04-2005
AYŞE ÖZYILMAZEL
8 günde, 0 zorluk 4 kilo... Hayal mi?
Cümlemize hayırlı...
HAKAN & UTKU
Daum ve Hagi'yle ilgili komplo teorileri
Ligde akıllara...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Süt, Çilek soslu tatlı
Süt, un,...
Solunum egzersizi yapan hastanın yüksek tansiyonu 8 haftada düşüyor
Solunum egzersizi yapan hastanın yüksek tansiyonu 8 haftada düşüyor
Özel bir cihaz eşliğinde yapılan egzersiz, sekiz hafta içinde büyük...
Böbrekteki sorunlar yüksek tansiyon sebebi olabiliyor
Böbrekteki sorunlar yüksek tansiyon sebebi olabiliyor
* Hipertansiyon hastasının yaptırması gereken testler neler?...
Odabaşı, Akkaya'yı dudağından öptü
Odabaşı, Akkaya'yı dudağından öptü
Bu yıl ikincisi düzenlenen Pantene Güzellik Dünyası Ödülleri'nde...
Melda, Avşar'a rakip oluyor...
Melda, Avşar'a rakip oluyor...
İş adamı Cefi Kamhi'nin büyük kızı Melda Kamhi'nin, "White Co.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.