kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balık'ın halinden en iyi Balık anlar
Balık'ın halinden en iyi Balık anlar

Duygu dolu Balıklar, burçlar aleminin belki de en hayalci üyeleridir. Bu yüzden de Koç, Kova, Aslan ve İkizler burcu onlara göre değildir.

BALIK-KOÇ
Sessizce ayrılırlar
İkisi de birbirlerinin dünyalarını tüm iyi niyetlerine rağmen anlayamazlar. Koç'un hareketli yapısına bir Balık'ın eşlik edebileceğinizi düşünmeniz bir hata. Tüm iyi niyetinize rağmen bu beraberliğin ömür boyu sürmesi imkansızdır. Zaten her şeyin yarım kalacağını onlar da anlamışlardır. Sessizce ayrılırlar.

BALIK-BOĞA
Renksiz bir beraberlik
Başlangıçta her şey normaldir. Her şey olması gerektiği kadardır. Bilinen görevler paylaşılmıştır. Herkes kendince sorumluluğuna sahip çıkar. Renksiz, kokusuz ve tartışmasız bir beraberliktir bu. Uzun vadede birbirlerine karşı nedensiz reaksiyonlar göstermeye başlarlar. Neden başlattıklarını onlar da bilemez.

BALIK-İKİZLER
Ayrılık kaçınılmaz
İkizler, bir dünya insanıdır. Balık ise, kendi mistik dünyasının aşk kahramanıdır. Düşler ise hep masallarda kalır. Balık, İkizler'i istediği gibi yönlendiremez. Ne yaparsa yapsın, İkizler yol hazırlıklarına başlamıştır. Ona güle güle demekten başka bir şey yapamaz.

BALIK-YENGEÇ
Kıskançlığa dikkat
Tanıdık denizlerin usta yüzücüleri, karşılaştıkları anda hiç yabancılık çekmezler. Onlar, birer sualtı kahramanıdır. Konuşmadan anlaşır, yıldırım hızıyla birbirlerine çekildiklerini hissederler. Başkalarının dünyaları onlara yabancıdır. Artık, özledikleri aşka kavuşmuşlardır.

BALIK-ASLAN
Gece ve gündüz gibi
Bu ilişki, gece ve gündüzü anımsatan zıt kişiliklerin kaynaşması gibidir. Balık'ın pırıltısı, Aslan'ın ışıltısı ile birleşir. Muhteşem bir dekor, mükemmel bir oyun. Her oyunun bir sonu vardır. Işıklar söner ve perde kapanır. Geriye güzel bir senaryo ve hep sahnede görmek istediğimiz kahramanlar kalır.

BALIK-BAŞAK
Bir araya gelemezler
Ters koordinatların insanlarıdır. Hangi düğmeye bassanız yanlış ses verir. Balık, dünyaya anne ve baba olmak için gelmiştir. Duygusallığını yüksek dozlarda kullanır. Başak ise, iş dünyasının önemli kişisi olmaya kurgulanmıştır. Sonuç, her ikisi için hayal kırıklığıdır. Her şey bir gün tarihe karışacaktır.

BALIK-TERAZİ
Duygular ön planda
Gözyaşları, vedalar, kavuşmalar ve romantizm, bu filmde fazlasıyla yer alır. Bu beraberliğe kendilerini öylesine kaptırırlar ki, yaşamda başka insanların da var olduğunu keşfettiklerinde artık çok geçtir. Duyguların paylaşıldığı bu aşkta beklenen gelişme istenen sonucu vermeyecektir.

BALIK-AKREP
Gözyaşları çok olur
Bu aşkta gözyaşı mutluluktan daha fazladır. Akrep'in sert çıkışlarından, Balık bol bol nasibini alır. Biraz da cinsel ağırlıklı olan bu ilişkiye, kıskançlık duygularının katılması ile aşkın tüm öğeleri tamamlanır. Gerçek olan tek şey konuşacak zamanları olacaktır. Onları kendi haline bırakmak galiba en iyisi.

BALIK-YAY
Zor bir süreç başlar
Balık'ın aşırı duygusallığı Yay'a çok garip gelir. 'Vur kaç' tan hoşlanan Yaylar için Balık, zor bir yüktür. Bir gün her şeyin mükemmel olacağına inanan Balıklar için zor bir süreç başlar. Bir bilseler Yay'la bu beraberliğin asla olmayacağını, acaba yine beklerler mi?

BALIK-OĞLAK
Pişman olmazlar
İşte ideal bir çift. Herkes kendi görevinden memnundur. Oğlak, yaşamını iş hayatına göre kurgulamıştır. Maddesel konular hayatının bir parçasıdır. Amacı başarılı olmak, kendini kanıtlamaktır. Balık'ın ise buna hiç itirazı yoktur. Bu birliktelikte her şey yolundadır.

BALIK-KOVA
Ortak yanları yok
Fiziksel çekim haricinde, fazla ortak yönleri yoktur. Kova'nın yardımseverliği, Balık'ın hoşuna gitmiş, onu kendine yakın görmüştür. Herkes kendi yaşamına çekildiğinde, birlikteliğin sıradanlığı ortaya çıkacaktır. Özgürlükçü Kovalar'ı, Balık'ın derin aşkı bile yolundan döndüremeyecektir.

BALIK-BALIK
Yoğun ve derin bir aşk
Kendi duygusal denizlerinde boğulmadan yaşamayı öğrenmek zorundadırlar. Zaten başka şansları da yoktur. Birbirlerinin dünyasını en iyi anlayan yine kendileridir. Yaşamı zorlaştırmak yerine, kolaylaştırmayı tercih etmelidirler. Her şeyi ile yoğun ve derin bir aşk.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 NLP ile zayıflayın
 Çetin'in bekleyen 5 filmi gelecek sezon vizyonda
 Erkek Deniz, dişi Aysel'i büyüledi!
 Sadece bir 'anne' karşılıksız sever
 İlk Altın Kraliçe ilk frikiğini verdi
 111 kadın fotoğrafçı kadınlar için bir arada
 Festival başladı Cannes canlandı
 Zeynep Kamil mezunu hemşireler toplanıyor
 Yunanistan'da Tuğba'ya ve Stüdyo Celal'e ilgi büyüktü
AYŞE ÖZYILMAZEL
Hülya neden böyle? Hülya derdini söyle!
Çadırımın üstüne...
HAKAN & UTKU
Tarkan'ın AVEA reklamının Türkiye versiyonu
Bir...
AYŞE TÜTER
Çay Sofralarınız İçin Tarifler
Benekli bisküvi
*...
Mide yanmasında suçlu bebeğin saçı değil 'reflü'
Mide yanmasında suçlu bebeğin saçı değil 'reflü'
Hamileliği sırasında midesinde veya göğüs kemiği arkasında yanma-ağrı...
Günyeli'den dev dev hizmet
Günyeli'den dev dev hizmet
"Viva Cuba Libre" adlı ilk kişisel fotoğraf sergisini açan...
Ebru'nun uyanıklığı!
Ebru'nun uyanıklığı!
İş adamı Bilgin Demirören'in, seksi fotomodel Ebru Yener'le...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.