kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yay'ın kalbini Kova fetheder
Yay'ın kalbini Kova fetheder
Kişisel Özellikleri

Yay'ın kalbini Kova fetheder

Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak pek kolay değildir. Burçlar arasında onları en iyi anlayıp, isteklerine karşılık verecek insanlar, Koç, İkizler ve Kova'dan çıkacaktır. Teraziler de Yaylar için ideal eş adaylarıdır.

YAY-KOÇ
Birlikte eğlenirler
Son derece eğlenceli bir beraberlik. Her ikisinin de serüvene açık olması, keşfetme duygularını körükler ve inanılmaz bir yaşam maratonuna imza atarlar. Yay'ın kendine güveni, Koç üzerinde kıvılcım etkisi yapar. Kavgaları kısa süreli ve geçicidir. Fikir tartışmalarından büyük zevk alırlar.

YAY-BOĞA
Yollarını bulacaklar
Boğa hükmetmeyi sever. Yay buna asla izin vermez. Boğa bunu zamanla öğrenecektir. Eğer, gerçekten seviyorlarsa, 'deneme-yanılma' yöntemi ile ilişkilerine en iyi modeli bulacaklardır. Sahiplenici Boğalar'ın söylediği sözler Yay'a ters gelse de, mantığı için ona hayranlık duyar. İlişkinin temelini Boğa atar.

YAY-İKİZLER
Uzun ömürlü olur
Uyumları süperdir. Doğru olan ve olması gereken her şey vardır bu aşkta. Şaşılacak derecede çok yönlü olan bu birliktelikte 'değişim' yaşam felsefesidir. Yaşamları keyifli geçecek bu çifte, mutluluklar dilemekten başka söyleyecek sözümüz yok.

YAY-YENGEÇ
Sabırlı olmak şart
Her yönüyle doğru fakat, zamana ihtiyacı olan beraberliktir. Yengeç'in fedakarlığı, beraberliğin temel ilkesidir. Yay, yaramaz çocuklar gibi koştururken, Yengeç büyük bir sabırla onu bekler. Yay, korunma ihtiyacı duyduğunda hep Yengeç'e koşacaktır.

YAY-ASLAN
Neşeli bir birliktelik
Enerji dolu bir beraberlik. Her an patlamaya hazırlanan bir duygu yumağı. Yay'ın sabırsızlığı, Aslan'ı çileden çıkarsa da, tutku dolu bir aşkı paylaşırlar. Neşeli günlerinde keyiflerine diyecek yoktur. Her ikisi de yaşamı zevkli kılabilmek için, önlerine çıkan fırsatları kaçırmazlar. Kendilerini frenlemeyi öğrenmeliler.

YAY-BAŞAK
Akıl savaşı yaparlar
IQ'su çok yüksek bir ilişki. Her ikisi de aklın verdiği tüm nimetleri sonuna kadar kullanırlar. Saatler boyu konuşup tartışabilirler; fakat pes etmeyi bilmezler. Başak'ın gereksiz ayrıntıcılığı, Yay'ın canını sıkar. Akıl savaşlarını bırakarak, paylaşmayı öğrenirlerse denemeye değer bir ilişki yaşayabilirler.

YAY-TERAZİ
Aniden bitebilir
Hoş bir ilişki. Cana yakın Yay, esprili zekasıyla Terazi'yi bir anda büyüler. Fakat, en özel duyguları paylaştıkları zamanlarda bile, Yay aniden bu beraberliği bitirebilir. Mantık çerçevesinde, kendilerini ayrılıklara her zaman hazır hissederler. Sonuç olumsuz olsa bile hayal kırıklıklarına ikisi de katlanır.

YAY-AKREP
Güçlükler bekliyor
Henüz ilişkinin başındayken bile güçlükler onları bekler. Yay'ın sonsuz özgürlük çığlıklarını, Akrep asla duymaz. Üstelik, kıskançlık oklarını sürekli Yay'a gönderir. Paylaştıkları duygu yüksek boyutlarda ise, iyimser Yay, bundan gocunmayacaktır. Hiç istemedikleri halde, ayrılık kapılarına dayanacaktır.

YAY-YAY
Zaman vermek şart
Yaşamı bu denli serüven gibi yaşayan bir ikiliye az rastlanır. Sizi anlamak zor olmasına rağmen bu beraberlikte her şey istediğiniz gibi gelişebilir. Aşkınız zamanla olgunlaşacak, serpilip güzelleşecektir. Yeter ki, bu aşka, gerekli zamanı tanıyın.

YAY-OĞLAK
Ayrılık kaçınılmaz
Her şeyiyle zıt bir ilişki. Oğlak'ın iç disiplini ve kuralları arasında kendini kuşatılmış hisseden Yay, bu ilişkiyi başlattığı için kendine sürekli kızar. Her an kaçmaya hazırdır. Yaşamı garip bir şekilde paylaşırlarken, birbirlerini hiç kırmadan nedensiz ayrılırlar.

YAY-KOVA
Ayrılmaları imkansız
Birbirini bu kadar tamamlayan iki kişiye az rastlanır. Yay'ın neşeli tavırları, Kova'nın marjinalliği ile bir anda çakışır. Birbirlerini gördükleri anda kendilerini anlayacak olan kişiyle karşılaştıklarını kavrarlar. Ömür boyu sürecek bir beraberliğin temelini atarlar. Kavgaları bile, bu aşkı asla bitirmeyecektir.

YAY-BALIK
Olacak gibi değil
Özgürlük savunucusu Yay'la, Balık'ı bir arada düşünmek imkansız gibi bir şeydir. Bu aşk sürekli kendi dikenlerine takılacağı için, zamanla kısır döngüye dönüşecektir. Yay, bir Balık'ın gereksiz, alıngan ve duygusal davranışlarına alışamaz. Balık ısrar ederse, Yay ondan uzaklaşmanın yolunu bulacaktır.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Evlenmiycem işte
 Meditasyon beden zekasını uyararak kilo vermeyi sağlar
 Sinemada tehlike çanları çalıyor!
 Koç araya girdi saatler ileri alındı
 'Aşka Sürgün' ile Midyat'a bereket geldi
 Aysun bir kuğuydu, ya ben?
 Aylin Aslım'ın yeni albümü 'Gülyabani'den farksız
 Tarkan'ın moda kanalı hayali başlamadan bitti
 Bu bahar en güzel balkon sizinki olsun
 Tüm CD'ler hizaya!
 Torba derdi yok
 Banyo nefes alsın
 Gardıroplar değişiyor
HAKAN & UTKU
Kapat... Kapat!! Çok ayıp
RTÜK Digiturk'te yayın yapan...
AYŞE TÜTER
Çikolatalı mini toplar
Küçük bir kapta çiğ kremayı,...
Radyo dalgaları ile reflüden yarım saatte ağrısız kurtulmak mümkün
Radyo dalgaları ile reflüden yarım saatte ağrısız kurtulmak mümkün
Reflü'nün cerrahi bir girişime gerek kalmadan radyofrekans yardımıyla...
22 yıllık evlilik bitti
22 yıllık evlilik bitti
Modacı Dilek Hanif'in, 22 yıl önce nikâh masasına oturduğu 'ilk aşkı'...
'Organize İşler'e oyuncu arıyor'
'Organize İşler'e oyuncu arıyor'
Venedik Film Festivali'nde 2003 yılında 'En İyi Film' ödülünü kazanan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.