kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'da hem Anadolu hem de Avrupa yakalarında bazı semtlerde elektrik kesintileri yaşanacak.

İstanbul'un Anadolu yakasında yıllık trafo merkez bakım programı çerçevesinde, bazı semtlerde 10 Mayıs tarihine kadar elektrik kesintisi uygulanacak.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 09.00-15.00 saatleri arasında uygulanacak kesinti programı şöyle:

PENDİK BÖLGESİ

7 Mayıs Cumartesi: Yunus Sanayi Caddesi, Aksan Fabrikası, Kartal İnönü Caddesi, Polifiks, Topselvi Mahalesi, Aymasan Fabrikası ve civarı.
8 Mayıs Pazar: Kurfalı Mahallesi Yanyol Dökasan Fabrikası ve civarı, As-Kaynak'ın bir kısmı, Kipaş A.Ş'nin bir kısmı, Klinger Fabrikası civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Uğur Mumcu Mahallesi Firuze Hanım Blokları ve İndirici Merkez civarı ile Kentbaşı Blokları.
10 Mayıs Salı: Topselvi Mahallesi Sanayi Caddesi, Assan Saç karşısı ve civarı. Yeni Mahalle Nur Cami civarı ile Haydarpaşa Yapı Kooperatifi ile Karaca Sokak.

KARTAL BÖLGESİ

9 Mayıs Pazartesi: İdealtepe Ali Reis ve Akgüvercin Sokakları civarı. Maltepe Kasacılar Mevkii, Aydınevler Barboros Caddesi civarı ile Aydınevler Dervişbey Sitesi.
10 Mayıs Salı: Doğuşkent Kamyoncular Sitesi ve Dörtler Sokak civarı. Girne Mahallesi'nin bir kısmı. Zümrütevler Filiz Sokak ve Dema Role civarı.

KURTKÖY

7 Mayıs Cumartesi Harmandere Mahallesi Taşocakları Mevkii. 8 Mayıs Pazar: Tepeören, Remas ve Oksa fabrikaları civarı ile KSM Petrol, Opet, Koç Özel Lisesi civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Yenişehir Mahallesi Uydukent Örnekevler, Kadıköy Birlik, Karabük Evkur siteleri.
10 Mayıs Salı: Yenişehir Mahallesi Göçmen Konutları 3986 Ada'nın bir bölümü, Yiğitler 89 ve Temiz Işık siteleri.

İÇMELER

8 Mayıs Pazar: Alt İçmeler İstasyon Caddesi ve sokakları, Gibtaş Sanayi Sitesi, Tuzla Belediyesi hizmet binası civarı, E-5 kenarı Sungurlar Fabrikası ile Tokai Fabrikası civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Marmados Sitesi, Tuzla İstasyon Caddesi Havuz Sitesi, Şehitler Caddesi'nin bir kısmı. Albatros Sitesi, AEG Evleri'nin bir kısmı ile Papaz Çeşme civarı.
10 Mayıs Salı: Cami Mahallesi Mimar Sinan Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi Mim Sitesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, Postane Mahallesi, Tuzla sahil, Barbaros Hayrettin, Kılıç ve Yalıboyu caddeleri.

ÜSKÜDAR

7 Mayıs Cumartesi: Altunizade Marmara Üniversite Hastanesi, Aydın Sokak civarı. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Temsa İş Merkezi, Tokar İş Merkezi, Bilfen Koleji.
8 Mayıs Pazar: Bağlarbaşı Vakıf ve Anıy sokaklar, Gazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi Kurt Çelebi ve Haşereci Raif sokaklar ve civarı. Mahir İz, Tophanelioğlu ile Fahrettin Kerim Gökay caddeleri ve civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Nuh Kuyusu Caddesi Serçe ve Ferdi Ünver sokaklar civarı, Barboros M. Dilmar Siteleri, Denizman Caddesi Kanatya ve Okul sokaklar ile civarı.
10 Mayıs Salı: Mütevelli Çeşme Caddesi Paşabahçe Blokları, Yüzüncü Yıl Siteleri ile Koşuyolu Veysi Paşa Sokak, Polis Hastanesi, Sedef Sokak, Onur Siteleri.

VANİKÖY

7 Mayıs Cumartesi: Vaniköy Sabancı Villaları civarı, Kandilli Mevkii Merkezi, İskele Caddesi, Vaniköy Caddesi, Ömertepe Sokak, Altılar Villaları civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Hacıkayhan, Mis, Selvi, Zakkum, Köknar sokaklar. Kirazlıtepe Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Hasippaşa Kartal, Nane, Çeşme, Turan, Çiçek ve Dumlupınar sokaklar, Ferah Yolu ile Şahin, Doğan, Atmaca, Maçka, Papatya, Duru sokaklar.
10 Mayıs Salı: Şemsibey Sokak ile Sağlık Ocağı civarı, Mektep ve Bayır sokakları, Mehmetağa Cami altı ile Saray, Emek, Çankaya ve Güzeldere sokaklar, Mehmetağa Caddesi ve civarı, Tomruk Caddesi, Rızabey Sokak.

DUDULLU


7 Mayıs Cumartesi: Organize Sanayi Tül Fabrikası ve Öztürk Plastik tarafı, Güven Pres, Ant Sanayi Sitesi, Evpe Pazarlama, Era Elektronik.
8 Mayıs Pazar: Organize Sanayi Sitesi Aker Silah ve civarı, Mepla Plastik ve civarı, Tül Fabrika ve civarı, Manas Dişli ve civarı, G-125 Sokak ve civarı, Öztürk Plastik ve civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Çakmak Mahallesi Şahinkent ve civarı, Yukarı Dudullu Mahallesi Elalmış Caddesi, Gökçekent ve civarı, Defnekent ve civarı, Özgüvenilir Konut Yapı Kooperatifi, Hatboyu Yolu Üç Haçsam Konut Yapı Kooperatifi, Uğur Arça Konut Yapı Kooperatifi, Şimşek Caddesi ve civarı.
10 Mayıs Salı: Yukarı Dudullu Mahallesi Kıbrıs Caddesi ve civarı ile Tavukçuyolu'nun bir kısmı, Çetin Caddesi ve civarı, Vuralkent ve civarı, Yukarı Dudullu Mahallesi Eryıldız Sitesi ve civarı.

ADALAR

9 Mayıs Pazartesi: Büyükada Çankaya Caddesi, Lalahatun, Yaverbey, Şemsimolla, PTT Santrali, Anadolu Kulübü civarları ile, 23 Nisan Caddesi, Mehmetçik Sokak, Saat Meydanı, Prenses Otel, Saydam Otel, Ş. Recep Koç Caddesi, Altınordu Caddesi, Çınar Caddesi, Lonca Sokak, Sakarya Sokak ve Kolbaşı Sokak.

ÜMRANİYE

7 Mayıs Cumartesi: İstiklal Mahallesi Marmara Caddesi, Namık Kemal Mahallesi Güney, Çuhadar ve Bahadır sokaklar, Meşrutiyet Caddesi Osman Bey Sokak ile Tansaş ve civarı, Emniyet Mensupları Sitesi, Kirişhane Caddesi, Çınar, Park ve Talat 2. Dere sokaklar civarı, Eyüpoğlu Sokak, Ş. Levent Kuşkapan Sokak, Azim Yap. Koop., Eyüpoğlu Koleji civarı ile
Divit, Kanarya ve İclal sokakları ile civarı.
8 Mayıs Pazar: Namık Kemal Mahallesi Tek Selvi, Çayır ve Dereyolu sokaklar ve civarı, Sütçü Caddesi, Gaffar Efendi, Alkılıç, Yeşil, Aile ve Altındağ sokaklar, Cengiz Topel Caddesi ve civarı, Mimar Sinan, Yayla, Yeşil, Zafer ve Doğan sokaklar, Molla Gürani, Gürpınar ve Marmara caddeleri, Köşk, Sabah, Erciyes, Ergün ve Sütçü Çıkmazı sokaklar ve civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Cumhuriyet Mahallesi Altınköy 2. Sitesi, Söğütlü Çayır Caddesi, Yalçın Sokak ve civarı, Yeşil Boğaziçi Sitesi, Özer Kanlar Yapı Kooperatifi, Adil, Meydan ve Karadeniz sokaklar ve civarı ile Eryuvam Yapı Kooperatifi., Adak, Celal Atılı, Pınar, Tufan,
Sinem, Gayretli, Demir, Ay, Çiçek, Ahenk ve Saadet sokaklar ve civarı ile Pesaş Yapı Kooperatifi.

ŞİLE

7 Mayıs Cumartesi: Kızılcaköy, Sofular Köyü, Alacalı Köyü.
9 Mayıs Pazartesi: Doğancılı-Alacalı arası, Doğancılı köprü başı, Doğancılı köy içi, Doğancılı Köyü P.T.T ve çevresi, Doğancılı-Sahilköy arası ve Ufuk Sitesi, Doğancılı Barış Sitesi ve üstü.

ERENKÖY

6 Mayıs Cuma: Göztepe Bestekar Ziya, 1. Orta, Z. Zeren sokaklar, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi, Suadiye Tüccarkatibi, Halay, Hakim Kemal ve Asuman sokaklar, Eminalipaşa Caddesi'nin bir kısmı.
9 Mayıs Pazartesi: Suadiye Aydın, Ayşe Çavuş, Yusuf Çavuş, Fatma Kadın sokaklar, Eminalipaşa Caddesi Hazan, Dere, Yeni Fidan sokaklar, T. Dere üst kısmı, Şemsettin Günaltay Caddesi.

BEYKOZ

7 Mayıs Cumartesi: Mahmut Şevket Paşa Cenaplar Mevkii, Sekiz Evler Sitesi, Örnek Köy Şirindere Camii civarı, Melen Proje Şantiyesi.
8 Mayıs Pazar: Zerzevatçı Köyü Polonez yolu civarı, Toygar yolu ve Mahmut Şevket Paşa sapağı civarı, Karlıtepe Işıklı Çeşme civarı.
9 Mayıs Pazartesi: Elmalı Yeni Mahalle civarı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Aşağı Elmalı Köyü girişi, Aşağı Elmalı Kuran Kursu civarı, Elmalı Melen Proje şantiyesi.

KADIKÖY

7 Mayıs Cumartesi: Hızırbey Caddesi, Akcıra, Dereboyu, Metin, Özbey sokaklar. 1, 2, 3, 4 ve 5. Bülbül caddeleri, Uzunçayır ve Kurbağalıdere caddeleri, Atabey, Ali Ruhi, Ali Ferruh ve Hürriyet sokaklar.
8 Mayıs Pazar: Söğütlüçeşme Caddesi İrfanbey, Demirci Zeynel, Elmalıçeşme, Hayrullah Efendi, Beyciğim, Ulusuluk, Nahitbey, Mektep, Muralı İbrahim sokaklar.
9 Mayıs Pazartesi: Acıbadem Caddesi İsmail Hakkıbey, Şamfıstığı, Sokullu, Yol, Yıldız, Bedrettin, Ömer Cemalbey ve Maralı İbrahimbey sokaklar.

BOSTANCI

8 Mayıs Pazar: Ferhatpaşa Mahallesi Karadeniz Caddesi G-1, G-3, G-5 ve G-101 sokaklar. Kocasinan Caddesi G-7, G-5, G-9, G-14, G-18, G-1, G-15 sokaklar. Yeni Çamlıca Mahallesi Selen ve Kuzey sokaklar.
9 Mayıs Pazartesi: Yeni Çamlıca Mahallesi Baraj Yolu sonu, Ant Yapı Kooperatifi, Duman, Viyana, Mevlana, Baraj Yolu sokaklar ile Çamaltı ve Erzurumlular siteleri.

SAMANDIRA

7 Mayıs Cumartesi: Gülteks, Mehtap Mutfak Eşyaları, Y. Erikli, Malkoçoğlu Caddesi, Köymenkent, İSKİ Depo, Akpınar Mahallesi, Ş. Hasan Çelik Caddesi.
8 Mayıs Pazar: Sultanbeyli Yıldırım Caddesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Battalgazi Mahallesi, Selçuk Han Caddesi, Sinan Mahallesi'nin bir kısmı.
9 Mayıs Pazartesi: Sultanbeyli Kuran Kursu, Ferah, Orman, Bilgin ve Necip Fazıl caddeleri.

AVRUPA YAKASI ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Sarıyer, Avcılar, Sefaköy ve Gaziosmanpaşa işletme müdürlükleri bölgesindeki çalışmalar nedeniyle 7-14 Mayıs arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

Sarıyer İşletme Müdürlüğü bölgesinde, yarın 08.00-17.00 saatleri arasında; Şişli İlçesi Ayazağa Mahallesi, Atatürk Caddesi Geçici 12, 17, 24, 37. sokaklar, Dereboyu Sokak ve civarı, 09.00-16.00 saatleri arasında ise; Şişli İlçesi Ayazağa Mahallesi Atatürk Caddesi'nin bir kısmı, Geçici 27, 28, 30. sokaklar ve civarı, Hacı Şakir Sabun Fabrikası. Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesinde, yarın ve 8 Mayıs Pazar günü 08.00-20.00 saatleri arasında; Esenyurt Örnektepe Mahallesi. Sefaköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 8 Mayıs Pazar günü
08.00-18.00 saatleri arasında; Atatürk Olimpiyat Stadı, İSKİ İkitelli Fatih Sultan Mehmet Han Arıtma Tesisi. Gaziosmanpaşa İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 08.00-16.00 saatleri arasında olmak üzere, 10 Mayıs Salı günü Esentepe Mahallesi, 2425 ve 2416. sokaklar ile 2858. Sokak ve civarı, 11 Mayıs Çarşamba günü Kazım Karabekir Mahallesi, Şükran, Özlem, 951. sokaklar ile 910. Sokak ve civarı, 12 Mayıs Perşembe günü Mevlana Mahallesi, Sefa Caddesi ve civarı, 13 Mayıs Cuma günü Kazım Karabekir Mahallesi, 835. Sokak, 835/1. Sokak ve civarı, 14 Mayıs Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallesi 836 ve 903. sokaklar ile Sefa Caddesi ve civarı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Onlar hem yıldız hem anne
 Tarihi değiştiren anneler
 Ünlü şarkıcı Shakira, Türkiye'de
 Pazar günü 4 saatlik su kesintisi
 2012 son mu başlangıç mı?
 Gazeteciye çete davası
 Kalp hastalıkları tarih mi oluyor?
 İtfaiyecilere piyango gibi miras
 Açık kalan cep uçağın sistemini bozdu
 Özürlüler yasası Meclis'te
 Alo SABAH İstanbul
 Kandilli, Deprem Bilgi Hattı'nı devreye soktu
 Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesi kararı ile yayınlanan cevap...
MANSUR FORUTAN
Başımıza "star" yağacak!
Tatil köylerinde akşam yemeği...
MEHMET BARLAS
Rekabet biter mi?
KOÇ-SABANCI Rahmetli Vehbi Koç'a...
MAHMUT ÖVÜR
Boğaziçi trafiğinde 'geometrik' hata
İstanbul'un '...
NEBİL ÖZGENTÜRK
Köfteniz nasıl olursa olsun!
Peşinen ve keyifle...
SAVAŞ AY
Van'da bir kahvaltı salonu
Ağrı Dağı...
REFİK DURBAŞ
Klaksonsuz günler...
Beden ve ruh sağlığımızı tehdit...
HINCAL ULUÇ
Yeni bir SABAH'a uyanmadık!..
Dinç Bilgin dönemi...
EMRE AKÖZ
Rehberlerin kavgası
Haberi dün Radikal'de gördüm. Önce...
REHA MUHTAR
Kahve ve kanser...
"Aman kahve için... Günde...
Yangın var!
Yangın var!
Ligde nefesler tutuldu... Şampiyonluğa oynayan F.Bahçe ve G.Saray ile...
Ekstra prim
Ekstra prim
Lig yarışı kızışınca G.Saray yönetimi şampiyonluk primine 20'şer bin...
Siirtliler'e özel uçuş müjdesi
Erdoğan, kendisini milletvekili seçen Siirt'e giderek eksiklerini...
Danıştay ısrarlı: Özal buraya gömülemez
Anne Özal'ın Süleymaniye avlusuna gömülmesine onay veren Danıştay,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu