kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kova ve Terazi ile mutluluk garanti
Kova ve Terazi ile mutluluk garanti

Aslan, Yay ve Balık burçları ile duygusal ilişkilerde uyum sağlayamayan Başaklar için en ideal eş Kova ile Terazi'den çıkar. Yengeç ve Başak'la da güzel aşklar yaşanabilir.

BAŞAK-KOÇ:
Bir gün mutlaka biter
Koç insanı ile başlangıçta iyi anlaşırsınız. Üstelik cazip bir Koç'a hayır demek mümkün değildir. Siz, isteseniz de onun kadar ateşli olmazsınız. Sizin eleştirici yönleriniz, bir Koç karşısında oldukça hafif kalacaktır. Bu aşk dayandığı yere kadar gider ve bir gün kesinlikle biter unutmayın.

BAŞAK-BOĞA:
Doğru bir beraberlik
İşte birbirlerini anlayan iki insan bir arada. Fakat bir Boğayı yaralamanız kolay değildir. Sakin ve inatçı yapısı ile sizi sessizce ezebilir. Onun karşısında ne yaparsanız yapın, etkili olmazsınız. Onu değiştirmeyi düşünmezseniz, sizinle ömür boyu birlikte olacak sevgili kazanırsınız. Yıldızlar sizi destekliyor.

BAŞAK-İKİZLER:
Dost kalmaya bakın

İkizler'le aynı elektriği paylaştığınız kesin. Sizi daha ilk gördüğü anda beğenecek ve sizi elde etmenin yollarını arayacaktır. Bu ilişkinin devamı için, her türlü şart uygun olabilir. Fakat siz kendinizden daha akıllı bir insana tahammül edemezsiniz. Yol yakınken, dost kalın.

BAŞAK-YENGEÇ:
Kıskançlığı sorun olur

Siz mantığınızla hareket ederken, Yengeç daima duygularının sesini dinleyecektir. Sürekli değişim gösteren bir kişi ile anlaşmanız zorlaşabilir. Sizin detaycılığınız, onun hoşuna gidecek ve birlikte güzel bir frekans tutturacaksınız. Yengeç'in kıskançlığını körüklemediğiniz müddetçe işler iyi gidecektir.

BAŞAK-ASLAN:
Yollarınızı ayırın
Bir Aslan'la yaşamanın kolay olmadığını siz de biliyorsunuz. Bir Başak olarak siz, karşınızdaki kişiyi eleştirmeden duramazsınız. İlişkinizin bilançosunu çıkardığınız zaman zarar hanesi öylesine fazladır ki, her ikinizde duygusal iflasın eşiğine gelmeden yollarınızı ayırmalısınız. Sonra pişman olursunuz.

BAŞAK-BAŞAK:
Yıldızlar destekliyor
Birçok ortak özelliğe sahip mantıklı bir beraberlik. İkiniz içinde detaylar çok önemli ve birlikte plan yapmayı seviyorsunuz. Üstelik ikiniz de kaliteli bir yaşamı amaçlıyorsunuz. Astrolojinin en özel beraberliğini yok etmeye ikinizin de hakkı yok. Bu beraberlik yıllar geçtikçe daha da güzelleşecektir.

ASLAN-TERAZİ:
Aşkınıza sahip çıkın
Terazi de parayı sizin kadar sever fakat, o parayı güzel yaşamak ve harcamak için arzular. Terazi'yi eleştiremezsiniz. Eğer böyle bir hata yaparsanız, hemen sizden uzaklaşacaktır. Oysa o, şimdiye kadar rastlayacağınız en seçkin özelliğe sahiptir. Ne olursa olsun, bu beraberliğinizi korumak zorundasınız.

BAŞAK-AKREP:
Ömür boyu sürebilir
Sizin akılcı mantıklı dostluk seven yapınızın, Akrep'in kuşkucu, zeki ve sezgileri güçlü yönüyle çok güzel örtüşür. Akrep, sevdiğini benimser ve sahip çıkar. Başak alışkanlıklarına değer verir. Akrep'in aşkı onda bağımlılık yaratır. Sorunları bile olsa, aşkları bir ömür boyunca güçlü bir şekilde sürecektir.

BAŞAK-YAY:
Anlaşmak kolay değil
Yay insanı çok yönlüdür. Başlangıçta zeki ve akılcı yaklaşımlarınız ona ilginç gelecektir. Daha sonra pırıltılarınız sönecek ve size duyduğu ilgi azalacaktır. Fakat unutmayın bir Yay'la anlaşmak kolay değildir ve beraberliğinizde ısrar ederseniz sizi sürekli üzecektir.

BAŞAK-OĞLAK:
Aranıza kimse giremez

İşte sizinle her konuda anlaşmaya hazır bir kişi. Her zevkiniz ortaktır. Bir Oğlak'ta istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Madde ve gelecek kaygısını sizin gibi o da duyar ve sürekli yaşam şartlarını genişletmeye çalışır. Kendini sizin yanınızda farklı ve mutlu hisseder. Bu beraberliği hiç kimse yıkamaz.

BAŞAK-KOVA:
Duygu yerine mantık
Kova insanı akıllı ve zekidir. Bilgiye önem verir. Duygusal olmaktan çok akılcılığı dayanan bu beraberlikte herkes kendi görevlerini çok iyi bilirse, ömür boyu sürecektir. Eleştirici yönlerinizi daha dikkatli kullanmanızı Kova size zaten öğretecektir. İlişkinize sahip çıkmalısınız.

BAŞAK-BALIK:
Geçinmeniz çok zor
Duygulu, hassas, alıngan bir Balık'la geçinmeniz son derece zordur. O yaşama sadece duygularıyla bakar. Sizin mantıklı yaklaşımlarınızı anlayamaz. Öğrenmeye meraklı yapısı sayesinde farklı bir şeyler paylaşabilir, aynı düzeyde kafa yapısına sahipseniz, ona çok şey öğretebilirsiniz. Ama sadece o kadar.

Başak'ın özellikleri
Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişiyi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler.Yüksek standartları zamanla kendileriniz de rahatsız eder.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 AB yatağımıza da girdi
 Onlarınki bir aşk hikayesi
 Türkan'a gülmeyi öğrettim Ajda'yı da ben Ajda yaptım
 Önce mucizeyi yarattılar sonra da oturup yazdılar
 Gençliğin vazgeçilmez adresi: Manavlar
 Artık burnumun dikine gideceğim
 Maceralarla dolu düğün hikayeleri
 İzmir'in Reina'sı: Rain
 Internetten ABD'ye lületaşı ihracatı
 Kerkenes Dağı'nda kayıp şehir aranıyor
 Size en uygun sevgili nerede
 Amerikalı bu yaz korkuya doyacak
 Yavru deveye isim aranıyor
 Engelli çocuklar baharı kutlayacak
 Özel bir davet
 Hem sergi hem kitap
 İlkbahar salınımları
 Ahmet Gürsoy 'açıkkentliliği' anlatıyor
 Türkiye'nin ilk çocuk müzikali Minifest'te
 'Bahtsız Perikles' Maya Sahnesi'nde
 Kemer'de yaz eğlencesi erken başladı
 Doğa manzaralı otopark
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Islak kek
Öncelikle geniş bir...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Anneler Günü
"Benim annem, güzel annem, al beni...
Cips, kraker yerine ceviz ve badem yiyin
Cips, kraker yerine ceviz ve badem yiyin
Can sıkıntısından atıştırılan her cips, çikolata, kraker, zamanla...
Starların da takıntısı var
Starların da takıntısı var
Nicole Kidman cildi kırışmasın diye denize dalgıç kıyafetiyle...
Müziğe dönmek istiyor
Müziğe dönmek istiyor
Eski 'Spice Girl' Victoria Beckham müziğe dönmeye hazırlanıyor.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.