kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkizler ile Aslan'ın aşkı, tutku abidesi
İkizler ile Aslan'ın aşkı, tutku abidesi

Birlikte oldukları insanın ayaklarını yerden kesecek kadar ateşli bir aşık olan Aslan; İkizler, Boğa ve Koç'la dillere destan olacak bir beraberlik yaşar. Başak, Oğlak ve Balık ise Aslan'ı mutsuz eder.

ASLAN-KOÇ
Ortak noktanız çok
İşte krallara layık bir ilişki. Koç sizi gördüğü anda kenetlenip kalacaktır. Karizmatik kişiliğinizden etkilenecek, üzerinize düşecek ve sizi şımartacaktır. Çok fazla ortak noktanız var. Birbirinizi yönetmeye kalkışmadığınız sürece problem çıkmaz. Doğru bir insanla birlikte olduğunuzu unutmayın.

ASLAN-BOĞA
Mükemmel ötesi aşk
İki inatçı karşı karşıya! Bu ilişkiden ne beklediğinizi çok iyi sorgulamanız gerekiyor. Aradığınız aşk mı, dostluk mu? Eğer isterseniz, her ikisi de mükemmel olacaktır. Aranızdaki cinsel çekim, tüm kırgınlıkları ve tartışmaları eritecek kadar güçlüdür. Birbirinize dokunduğunuz anda her şeyi unutursunuz.

ASLAN-İKİZLER
Tutku haline gelecek

Onu görür görmez beğeneceksiniz. O da size ilk bakışta aşık olacak. İkiniz de birbirinize benziyorsunuz. İkizler, bencildir. Sizi sevse bile her alanda üstünlük savaşı verir. Tüm bunları yaparken, öyle çekicidir ki ona kızmak yerine daha da bağlandığınızı hissedersiniz.

ASLAN-YENGEÇ
Eskidikçe güzelleşir

Sizi gördüğü an aşık olacak fakat bu ilişkide hep bir şeyler yanlış gidecektir. Yengeç'in bağlılığı hoşunuza gitse bile, beraberliğinizde sorunlar çıkacaktır. Yine de uzun bir beraberlik olmasına izin vermelisiniz. Yengeç'te aradığınız sevecenliği ve sıcaklığı bulacaksınız. İlişkiniz eskidikçe güzelleşecek.

ASLAN-ASLAN
Filmlerdeki gibi!
Her şeyin mükemmel olmaması için hiçbir neden yok. Fakat her şey, dışardan görüldüğü gibi güllük gülistanlık olmayacaktır. Aranızda büyük savaşlar çıkacak. Her kavgadan sonra birbirinizin kollarına atılacak sonra yine kavga edeceksiniz. Bazılarına göre bu tür ilişkiler sadece filmlerde yaşanabilir.

ASLAN-BAŞAK
Dost kalsanız iyi olur
Başak'la kolay anlaşamazsınız. Onun eleştirici yönleri sizi rahatsız edecektir. Ayrıca sizin gibi ihtiraslı değildir. Para harcama konusunda cimrilik yapabilir. Siz, maddeye değer vermediğiniz için, onun davranışları farklı gelecektir. Bu beraberlik sizi düş kırıklığına uğratacak, hatta öfkelendirecektir.

ASLAN-TERAZİ
Sizi asla terk etmez
İşte ömür boyu sürecek bir aşk. Terazi kendini size sevdirme çabası içinde olacak ama asla ısrarcı davranmayacaktır. Aranızda kaliteli ve seviyeli bir beraberlik başlayacak. Gerçek mutluluğu birbirinizde bulacaksınız. Sesinizi yükseltmediğiniz sürece, bu beraberlik tam anlamıyla dört dörtlük olacaktır.

ASLAN-AKREP
Çok özel bir ilişki
İki güçlü kişiliğin karşılaşmasını arenaya çıkan iki dövüşçü gibi yorumlayabiliriz. Akrep, böyle bir ilişkiyi her zaman yaşayamayacağını düşünerek, savaşmak yerine paylaşmayı yeğler. Gerçekten yaşanmaya değer bir aşktır bu. Herkese nasip olmayan bu özel ilişkide, her şey olağanüstü gelişecektir.

ASLAN-YAY
Sizi sersemletecek
Yay korkusuzca size yaklaşır. Size meydan okuyan bir cengaverdir o. Nice ilişkilerini bir kalemde gözü kırpmadan silmiştir. Böylesine olağanüstü bir kişi ile karşılaşmak sizi sersemletebilir. Çekiciliği sizi öylesine etkiler ki, o kaçtıkça siz kovalamaya başlarsınız.

ASLAN-OĞLAK
Ayrılık kapıyı çalacak

Oğlak'la bir aşk yaşamak en son yapacağınız iş olmalı. Kaliteli bir yaşamı seven Oğlak, Aslan'dan etkilense bile beklediği ilgiyi göremeyecektir. Oğlak seçkin bir kişiliğe sahiptir fakat, yaşama görüşü Aslan'la aralarına bir duvar örecektir. En doğrusu, yol yakınken bu ilişkiden vazgeçmektir.

ASLAN-KOVA
Dört dörtlük çekim
Kova, Aslan'ın zıt tipidir. Birbirlerini her anlamda çekerler. Aslan kendine benzeyen fakat farklı olan bu kişiden çok hoşlanacaktır. Birbirlerini büyülemeyi başaran bu çiftin aşkı ömür boyu sürecektir. Üstün zekaya sahip Kovalar, ilginç ve marjinal tarzlarıyla, kendi imajlarını ilişkilerine yansıtacaklardır.

ASLAN-BALIK
Günün birinde biter
Romantik ve duygulu Balık'ı başlangıçta beğenebilirsiniz. Fakat o sizin kadar güçlü bir kişiliğe sahip değildir. En küçük tartışmalarınızda kırılacak, üzülecek ve hatta size kin duyacaktır. Onun asılsız düşleri de, sizi rahatsız edecektir. Günün birinde bu ilişki bitecektir. Çabalarınız sadece ayrılığı geciktirecektir.

Aslan'ın özellikleri
Aslanlar, sıcak, romantik ve ateşli aşıklardır. Birlikte oldukları insanın ayaklarını yerden keserler. İyi bir konuşmacı olduğu için de, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar. Sevdikleri kişiyi buldukları an ondan ayrılmak istemezler.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Uzun süreli açlıklar aşırı kiloya davetiye çıkarıyor
 Çiçeği burnunda spiker Işık: Ben henüz çırağım
 'Uyuyan Güzel' keşfedilmeye hazır
 Yılın üçte ikisinde otelde kalıyorum
 Tapınak Şövalyeleri'nin maskesi düşüyor
 Aksu ve Öncel ilk kez bir arada
 Meydanda tespih ve eşarp sattı
 Efsane ikili 30 yıl sonra TV dizisinde buluştu
 Kıskançlık kontrolü
 Yalnızlar 'Studio Live'daki çöpçatanlık partisinde buluşuyor
 Buzullar arasında romantizm
 Disneyland'a yıldız yağdı
 Masallardan kalma bir gece
 Baharın tüm renkleri Fransız Sokağı'nda
AYŞE ÖZYILMAZEL
Küçücüğüm her şeyim
Kışları rock müzik iyi gider,...
HAKAN & UTKU
Bizde de 6 ay gece 6 ay gündüz olsaydı
Mustafa Cansu...
AYŞE TÜTER
Teyze böreği
Ön hazırlık olarak 1 paket margarini...
Hiperaktif çocuk kendini gizleyebilir
Hiperaktif çocuk kendini gizleyebilir
Hiperaktivitenin başlıca özelliklerinden biri 'aşırı hareketlilik'...
20 bin $'lık garsonlar...
20 bin $'lık garsonlar...
İstanbul'da görev yapan konsolos eşleri, Beyoğlu'ndaki Fransız...
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk
Adını Deniz Akkaya ile yaşadığı aşkla duyuran Kayserili...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.