kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
SALDIRGANLAR HEMEN KAÇTI: 250 kişinin eğlendiği Red Room barda gece yarısı çıkan silahlı kavga sonucu kısa süreli bir panik yaşandı.
Gökkafes'e kan bulaştı

Süzer Plaza'daki bir barda silahların patladığı ve üç kişinin yaralandığı gece, bu binadaki eğlence yerlerini yeniden tartışma gündemine getirdi: Silahlar içeri nasıl sokuldu? İşletmeciler neden önlem almıyor? Buralara kimler geliyor, neden sık sık olay çıkıyor?

Süzer Plaza'daki barda silahlar patladı: 3 yaralı

Red Room barda, iki grup arasında masa yüzünden çıkan kavgada, aralarında Home Store'un sahibi Levent Penso'nun oğlunun da bulunduğu üç genç silahla yaralandı.

Şişli'deki Süzer Plaza'da bulunan Red Room barda, iki grup arasında paylaşılamayan masa nedeniyle çıkan kavgada üç kişi silahla yaralandı. Zanlılar kargaşadan yararlanıp kaçarken, yaralı gençler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şişli'deki Süzer Plaza'nın alt katında bulunan Red Room barda, dün gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti: Yaklaşık 250 kişinin bulunduğu bara saat 24.00 sıralarında gelen Bilgi Üniversitesi öğrencileri Serim Penso (21), Yalçın Sisa (21) ve Koç Üniversitesi öğrencisi Giray Alp Yalçın (22) bir masaya oturarak eğlenmeye başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bara gelen biri kadın dört kişi ile Penso ve arkadaşları arasında masa yüzünden tartışma çıktı. 'Çeçen Yavuz' olarak tanınan, gerçek ismi öğrenilemeyen kişi, gençlere masanın kendisine ait olduğunu belirterek, kalkmalarını istedi. Tartışmaya müdahale eden barın güvenlik görevlileri gençleri ayırdı.

'MASAMIZI BOŞALTIN'
İki ayrı masaya oturan taraflar arasında, güvenlik görevlilerinin gitmesinin ardından bir kez daha tartışma çıktı. Bakışma yüzünden ikinci kez patlak veren tartışma sırasında Çeçen Yavuz'un yanında bulunan ve kimliği belirlenemeyen bayan, Penso ve arkadaşlarına su fırlattı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Çeçen Yavuz, silahını çekerek Penso ve arkadaşlarını bacaklarındanvurdu. Yaralı gençler, olay yerine çağrılan ambulansla Özel Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Penso'nun sol, Yalçın'ın sağ bacağından, Sisa'nın ise sol baldırından vurulduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Silah sesleri üzerine barda büyük kargaşa yaşandı. Gençler kendilerini panik içinde dışarı atarken, zanlılar çıkan kargaşadan yararlanarak kaçtı.

'KAÇTILAR' İDDİASI
Görgü tanıkları saldırganların Ortur Turizm tarafından işletmeciliği yapılan barın işletme mesul müdürü Yalçın Turan'la birlikte son iki rakam grubu alınamayan 34 VN 83 plakalı Peugeot marka bir arabaya binerek olay yerinden ayrıldıklarını belirtirken, polis yetkilileri Turan ile birlikte 3 saldırganın yakalanması için arama çalışmalarının yürütüldüğünü kaydettiler.

SÜZER'DEN AÇIKLAMA
Süzer Plaza Yönetimi'nce yapılan açıklamada, zanlının binaya silahla girmek için barların mal kabul servis kapısından yararlanmış olabileceğinden şüphelenildiği bildirdi. Ayrıca plazanın 5 güvenlik noktasındaki kameralarca da zanlının görüntülenememesinin bu şüpheyi artırdığı vurgulandı. Plaza yönetimi, güvenlik için 24 saat kesintisiz hizmet verildiğini, eğlence mekânlarında muhtemel olaylara karşı mekân sahiplerinin uyarıldığını kaydetti. Güvenliğin kendilerince sağlandığını da belirten plaza yönetimi, "Emniyetle işbirliği içinde çalışılırken, Red Room'a da ihtar verilmiş. Kapatma cezası için de Emniyet'in nihai kararı beklenmektedir" ifadelerini kullandı.

Rıdvan TEZEL-İSTANBUL/MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Hastanede otel olsa sorun kalmaz!
 Askerden şeffaflık dersi
 Kemikleri sızlayacak
 Emniyet'te bilgi edinme skandalı
 Tüp bebekte 3 deneme
 Konuş çiftine Hollanda Kraliyet Nişanı verildi
 Polis şeflerinden 2023 senaryosu
 Özkök Paşa'ya izci fuları
 Olaylarda kullanılan gazlar sağlığı bozmaz
 Alevi konfederasyon Başkanı'na gözaltı
ERDAL ŞAFAK
Türkiye Başsavcısı
Yargıtay Cumhuriyet...
ALİ KIRCA
Bu bina nerede?
Evet, bu bina nerede?
Moskova'da mı?...
MEHMET ALTAN
Türban için referandum...
Dünyadaki petrol egemenliğinin...
Amerika arka bahçesini kaybetti
Bush yönetimi Ortadoğu'yla 'ilgilenirken' Latin Amerika ülkelerinde...
Zenginlik nüfusun % 20'sinde
* Uzmanlara göre bölge ülkelerinde ardı ardına solcu partilerin...
Bir Akın yetti!
Bir Akın yetti!
Rize kalesine 2 isabetli şut gönderebilen Beşiktaş'a 3 puanı İbrahim...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu