kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
  » Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ünlü isimleri çocukları uslandırdı
Ünlü isimleri çocukları uslandırdı

Sinema dünyasının asi çocuklarını aileleri uslandırdı. Johnny Depp, Russel Crowe, Nicolas Cage, Billy Bob Thornton gibi isimler, çocukları olunca çılgın hayatlarını bırakıp birer aile babasına dönüştü.

Internetteki ''entertainment online''ın derlemesine göre, beyazperdede bugüne kadar pek çok zorlu rolün altından kalkan ünlüler hayatlarının en sıkı rolünün de başarıyla üstesinden geliyor. Bunların arasında bir zamanlar sinemanın ''asi çocukları'' olarak anılan isimler de yer alıyor. Baba olunca değişen ve kendilerini yuvalarına adayan bu isimlerin arasında ilk akla gelen ise ''Karayip Korsanları'' filminin başarılı oyuncusu Johnny Depp. İlk evliliğini Lori Anne Allison ile 1983'te yapan, ancak iki yıl sonra boşanan Depp, daha sonra üç ünlü isim Winona Ryder, Jennifer Grey ve Kate Moss ile nişanlandı, ancak bu birliktelikler evlilikle sonuçlanmadı.

Mutluluğu ünlü Fransız şarkıcı Vanessa Paradis'de bulan Depp'in Lily Rose ve Jack adlı iki çocuğu dünyaya geldi. Fransa'daki evinde mütevazı bir hayat sürdüren 42 yaşındaki Depp'in bugünlere geldiğine yakın çevresi bile inanamıyor.

''GLADYATÖR'' RUSSEL DA USLANDI
''Gladyatör'' filminin ünlü yıldızı Russell Crowe, bu filmin ardından birdenbire sinema dünyasında büyük bir popülarite kazandı. Bu filmden sonra adı Nicole Kidman, Meg Ryan gibi isimlerle anılan Crowe'un Ryan'ın yuvasının dağılmasına neden olduğu yönündeki söylentiler iki yıldızın da kariyerini etkiledi.

Bu süreçte eski kız arkadaşı şarkıcı ve aktris Danielle Spencer ile yeniden karşılaşan Crowe, 2003'te bu iddiasız güzelle hayatını birleştirdi ve Charles Spencer adlı bir çocukları oldu. Uslandığını her fırsatta dile getiren Crowe, arada kimi gece kulüplerinde kavgalara karışsa da eski çılgın günlerini geride bırakmış görünüyor.

''İskender'' filminin ünlü oyuncusu Colin Farrell'ın da iki sene önce James adlı bir oğlu oldu. Süper model Kim Bordenave'den olan oğluna ihtimam gösteren Farrell, hareketli yaşamından fedakarlık ederek oğlunu gezintiye çıkarıyor.

GERÇEK ''AİLE BABASI'' OLDU
Sinemanın dev aktörlerinden Nicolas Cage de güçlü oyunculuğu kadar çalkantılı hayatıyla dikkat çeken isimlerden. Patricia Arquette ve Lisa Marie Presley ile yaptığı evlilikler kısa süren 41 yaşındaki Cage, son olarak garson Alice Kim ile hayatını birleştirdi.

Daha önce model Kristina Fulton ile olan beraberliğinden 15 yaşında Weston Coppola Cage adlı bir çocuğu olan aktör, yeni evliliğiyle beraber yeni bir hayata başlayarak tıpkı başrolünü üstlendiği ''Aile Babası'' filmindeki gibi bir baba olacağını dile getiriyor.

Ünlü aktris Angelina Jolie'den evlatlığı Maddox'a iyi bir baba olamayacağını bahane ederek boşanan aktör Billy Bob Thornton ise kısa bir süre sonra yeni bir evlilik yaparak çocuk sahibi oldu. Daha önceki evliliğinden de beş çocuğu olan Thornton sigara ve içkiyi bıraktığını, yeni bir hayata başladığını açıkladı.

Rap müziğin çılgın çocuğu Snoop Dogg ise kavgaları, çapkınlık ve içkiyi geride bırakarak kendini eşi Shantay Taylor ve üç çocuğu Corde, Cordell ve Cori'ye adadı. Britney Spears'ın dansçı eşi Kevin Federline da ''tövbekar'' asilerden. Daha önce aktris Shar Jackson'dan iki çocuğu olmasına rağmen evliliğe yanaşmayan Federline, Spears ile tanışınca evliliğe karar verdi. Bebek bekleyen çiftin ne kadar süre bu mutlu aile
tablosunu sürdüreceği merakla bekleniyor.

1 2 3 4 5
 
DİĞER DÜNYA HABERLERİ
 "Bush bir holigandır"
 Beyaz Saray'a saldırmaya hazırız
 Kahire'de patlamalar: 3 ölü
 Nükleer program konusunda anlaşma sağlanamadı
 Amerika arka bahçesini kaybetti
 Zenginlik nüfusun % 20'sinde
 Göz kendini tedavi edecek
 Kirlilikte birinciliği 'beyaz'a verdiler...
 Kanlı cuma 29 ölü
 İki yaşındaki kız babasını kurtardı
 Helikopter satacak
 Olay fotoğraf
 60 yıllık tokalaşma
 Ukrayna'da HIV alarmı
 Kısa... Kısa...kısa... Kısa...kısa...
Bir Akın yetti!
Bir Akın yetti!
Rize kalesine 2 isabetli şut gönderebilen Beşiktaş'a 3 puanı İbrahim...
Sağduyu zirvesi
Sağduyu zirvesi
Türk spor basınını yöneten 11 isim, Şampiyonlar Ligi Finali öncesi...
Şansölye iknaya geliyor
Şansölye iknaya geliyor
Almanya Başbakanı Schröder, Ankara ziyaretinde Heybeliada Ruhban...
Hastanede otel olsa sorun kalmaz!
Bürokrasiyi anlatan ünlü 'Bugün git, yarın gel' sözü hastanelerin...
Süzer Plaza'daki barda silahlar patladı: 3 yaralı
Red Room barda, iki grup arasında masa yüzünden çıkan kavgada,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu