kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber hattı

Parma final arıyor
UEFA
Kupası yarı final ilk maçında Parma, saat 21:45'te CSKA Moskova'yı ağırlıyor. İtalyan ekibinde cezalı olan Avustralyalı orta saha oyuncusu Mark Bresciano forma giyemeyecek. Moskova takımında ise cezalı olan Yevgeny Aldonin oynayamayacak. Kupanın diğer yarı final karşılaşmasında Sporting Lizbon ile AZ Alkmaar saat 22:15'te Portekiz'de karşı karşıya geliyor. Sporting'de cezalı Beto görev yapamazken, AZ Alkmaar'da sakat Martijn Meerdink, Joris Mathijsen, Jan Kromkamp ve cezalı Barry Opdam yok..

Hoyzer'in cezası iptal
ALMANYA
Futbol Federasyonu, düdük çaldığı maçları maniple ettiği için hakemlik görevinden alınan ve 50 bin euro para cezasına çarptırılan Robert Hoyzer'in cezasını iptal etti. Federasyon Basın Sözcüsü Harald Stenger, Hoyzer'in hakemlik görevinden alınmasının yeterli bir ceza olduğunu ve bu doğrultuda hareket ettiklerini ifade etti. Stenger, para cezasının kaldırılmasına karşılık, federasyonun Hoyzer'in itiraflarını satın almak istediği yönündeki iddiaları da reddetti.

Federasyon köpürdü!
FUTBOL
Federasyonu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk'ün, Beşiktaş Serencebey Gazetesi'ne yaptığı futbolla ilgili açıklamalarından üzüntü duyulduğunu belirterek, "Sayın Ertürk'ün, özellikle Futbol Federasyonu'nu zan altında bırakan ve hatta lekeleyen ifadelerine katılmak, hiçbir hal ve şartta mümkün değildir" dedi. Ertürk, Türk futbolunun pislik içinde olduğunu söylemişti.

Toto 1 trilyona doğru
SPOR-TOTO'DA
3 hafta boyunca 15. dereceyi bilen olmadığından 37. haftaya devreden ikramiye miktarı 697 bin 953 YTL 5 YKRŞ oldu. Teşkilatça sezon sonuna dek her hafta 15. devreye verilen 100 bin YTL esktra ikramiyeyle birlikte 15. dereceye verilecek ikramiye miktarının bu hafta 1 milyon YTL'ye ulaşmasının beklendiği bildirildi. Spor-Toto bu hafta, Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçının başlama saati olan 29 Nisan Cuma günü saat 20.00'ye dek oynanabilecek.

Ödül yerine ceza aldım
SEBAT
Teknik Direktörü Kurtar, Disiplin Kurulu tarafından aldığı 15 günlük hak mahrumiyeti cezasına tepki gösterdi. Ödülü hak etmişken, 15 günlük ceza aldığını belirten Kurtar, "Centilmenliğe aykırı davrandığım söyleniyor. Terbiyeli ve efendi olmak suç mu? Hikmet Karaman ile beni bir tuttular; aynı cezayı verdiler. Tahkim Kurulu'na başvuracağız" diye konuştu. Öte yandan Akçaabat Sebatspor'un Pazar günü saat 15.30'da Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşma, Cumartesi günü saat 16.00'ya alındı.

Dopingci Türkiye!
UEFA
, yeni sezonda doping kontrollerini Türkiye'de yaptırma kararı aldı. UEFA Anti- Doping Birimi Başkanı Marc Vouillamoz, Türkiye Doping Kontrol Merkezi ile 2005-2006 sezonunda UEFA'nın resmi laboratuvarı sıfatıyla çalışmak istediklerini belirtti. Vouillamoz, ortak çalışmayla ilgili anlaşmayı sezon başında yapmak istediklerini açıkladı. UEFA'nın doping kontrolleri halen İsviçre'de yapılıyor.

Ümit'in dirseğinde kırık
GENÇLERBİRLİĞİ'NDE
Ümit Bozkurt şoku yaşanıyor. Kayserispor maçında rakibi ile girdiği mücadelede kolunun üstüne düşen Başkent ekibinin kaptanının dirseğinde kırık olduğu belirlendi. Kolu alçıya alınan Ümit'in sakatlığının ciddi olmadığı ancak Akçaabat Sebatspor karşısında oynayamayacağı açıklandı.

Ülker'de Fatih şoku
POTADA
Ülkerspor'da antrenmanda sakatlanan Fatih Solak sezonu kapattı. İdmanda sol ayak bileği burkulan ve ayak bileğindeki talotibal bağı kopan milli oyuncu 1.5 ay salonlardan uzak kalacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Bir puan yetmez
 Hiç yakışmadı: 72-88
 Emre geldi!
 Fark yabancıda
 Bulak: Kimse beni bitiremez
 Derbiden ses çıkmadı: 0-0
 Ali Tandoğan geliyor
 Bozuk para attı ihbar edildi
 Meçhul hediye skandalı
 Pancu'ya şok suçlama
 FIA Button'a taktı
 Dikkat! İzleniyorsunuz
 Servet yok, Deniz zor
 Maksat spor olsun
ALTAN TANRIKULU
Sözünün arkasında durabilmek
"Düşmanlarınızı...
VEDAT BAYRAM
Seyrantepe arazisi
Spor kulüplerimiz kamu yararına...
Ve SSK'lı 200 kurban
Ve SSK'lı 200 kurban
Beyin ameliyatlarında uzman İstanbul Tıp ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi...
Siyaset yapan Kürtler yeni bir dil kullanmalı
Siyaset yapan Kürtler yeni bir dil kullanmalı
Bejan Matur, Kürt milliyetçiliği üzerine yazdığı gazete yazılarıyla...
Podyumun kültür abidesi
Podyumun kültür abidesi
PODYUMA 18 yaşında adım atan Çek model Veronica Varekova, bu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu