kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
REHİN KALAN BERAT BEBEK, EVİNE DÖNDÜ.... Özpolat Ailesi, 6 aydır doya doya koklayamadıkları Berat bebeğe kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Önceki gün akşam saatlerinde, hastaneye gelerek Berat’ı alan anne Sakine, baba Selahattin ve abla Ayşenur’un sevinci görülmeye değerdi.
Evine 6 ayda ulaştı

Altı aydır hastanede rehin tutulan Berat bebek ailesine kavuştu.

Doğum ve tedavi masrafı ödenmediği için ailesine verilmeyen; doğduğu günden beri hastanede tutulan Berat hayırseverlerin desteğiyle evine kavuştu. Müjdeli haberi Savaş Ay'dan alan anne "Dünyalar bizim oldu" dedi.

Sabahları artık anne kokusuyla uyanacak

Tedavi masrafları ödenmediği için 6 aydır hastanede rehin olan Berat bebek hayırseverlerin 25 milyarlık hastane giderlerini ödemesi sayesinde ailesine kavuştu. Haberi alan abla Ayşenur'un ilk işi eve koşarak kardeşine sarılmak oldu.

Hani 3-4 gün önce SABAH'ın manşetinden vermiştik haberini. Hani göreni kavuran, sarsan o Berat bebek haberi, hatırladınız mı? Babası, 25 milyar tutan hastane masrafını bir türlü denkleştiremiyor, 6 aydır 'rehin' tutulan bebeğini alamıyor, anacağı o biricik yavrusuna sarılıp, okşayıp emziremiyordu hani. İşte o iş hallol du çok şükür. Berat bebek suçsuz günahsız yere giydiği hasret cezasından beraat etti ve en yakıştığı yere, ana kucağına kavuştu, ohhh!.. Hemşirelere, hastane sahibi ve yöneticilere çok da fazla laf giydirmek istemiyorum artık. Herkes vicdanıyla hesaplaşsın, 'kusurum, vebalim' yok diyen rahat uyusun, 'yanlış yaptım' diyen huzursuz olsun bize ne artık!.. Olması gereken oldu, ailenin eksik fotoğrafı tamamlandı ya ben ona bakarım. Haa ille de soran; 'nasıl toparlandı peki bu para' diyenlere bir iki satırla anlatalım ki haber de tamamlansın.

BAŞHEKİMİN KIZGINLIĞI
Merkez Haber ajansıEN ÇOK ABLASI SEVİNDİ... Minik Beratın eve dönmesi en çok baba Selahattin Özpolatın ilk evliliğinden olan kızı Ayşenuru sevindirdi. Kardeşinin döndüğünü okul servisinden inerken öğrenen abla Ayşenur, büyük bir sevinçle eve koşarak Berat bebeğe sarıldı. muhabiri Müslüm Sarıyar'ın o yakıcı haberinin ardından epey kişi ayaklandı önce. Kimi yardımsever, "Biz verelim parayı. Borcu kapatalım" dedi. Kimisi, "Biz hukuk adamıysak sorarız bunun hesabını" diye celallendi, hepsi sağ olsun!.. Sonra laf arasında adımızı anıp, "Savaş kardeş gelip elçilik etsin, verelim çocuğu" deyiverdi hastane sahibi. Duyunca kayıtsız kalmadım ben de elbet. Ama koşul istemediğimi de belirttim. "Benim edeceğim elçiliktir dediği gibi. Kefillik değildir" haberi gönderdim. Zaten gidip tanışınca anladım ki ille para diye tutturan bir adam değil başhekim. Bebeğin babası o telaştan, yoksunluktan olacak biraz ters ters konuşunca canı sıkılmış hocanın. "1,5 kilo doğan çocuğu kuvözlerde, özel bakım ünitelerinde sağ salim tuttuk. Şu kiloya, şu güce getirdik diye teşekkür edeceğine bizi şikayet ediyor kerata" deyip kızmış...

VE MUTLU SON...
Şimdi dedim ya, "Olur mu böyle? Böyle kızgınlıkSABAH’IN HABERİ SES GETİRDİ... Batı Bahat Hastenesi’nde 6 aydır rehin tutulan Berat’ın hikayesini okuyan hayırsever vatandaşlar, 25 milyarlık hastane masrafını ödeyip hikayenin mutlu sonla bitmesini sağladı.olur mu? Bebeğin gübahı ne? Annenin gadası ne?" deyip uzatmayalım işi de sevinelim hep birlikte. Ben kırk yılda bir işe yaradığımdan yana mutlu mutlu oturayım, işin haber kısmını muhabirimiz Müslüm'ün kaleminden sunayım... Gözü yaşlı aileye müjdeli haber geldi önceki gün. Savaş Abi gözü yaşlı aileye telefonu açıp, "Baş hekimle konuşup hallettim. Çocuğunuza kavuşacaksınız. İleride paranız oldukça ödersiniz borcunuzu" deyince hastaneye koşan anne Sakine ve baba Selahattin Özpolat, aylardır hasret kaldıkları bebeklerine sarılarak gözyaşı döktü. Kardeşinin hastaneden çıktığını öğrenen 7 yaşındaki Ayşenur da, okuldan koşa koşa eve geldi. Kardeşine sarılarak doyasıya öpen küçük kız, mahalle sakinlerini de gözyaşlarına boğdu. Küçük Ayşenur, yaşadığı sevinci, "Kardeşime sonunda kavuştum. Artık onu hiç bırakmayacağım. Okul harçlığımla, diğer arkadaşlarımın yaptığı gibi çikolata alacağım. Ağladığında kucağıma alıp anneme götüreceğim" sözleriyle dile getirdi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Yan masadan istek değil cinayet geldi
 Hâlâ yaşıyor olmam bir mucize
 ..Ve oyuncak müzesi açıldı
 Kapkaççılar polis Esma'yı da çarptı
 Üç kurşunla can verdi
 Babanın ihmali canına maloldu
 Hatalı sollama: 3 ölü
 Dikkat!. İstanbul'da bu yollar onarımda
 Alo SABAH İstanbul
REHA MUHTAR
2 ayda 8 kilo
Dün "Yaz geliyor, nasıl...
ALTAN TANRIKULU
Birleşmiş Milletler mi, Birleşmiş Şirketler mi?
Dünya...
MEHMET BARLAS
Reha Muhtar bizlere balans ayarı yaptı ya
Reha Muhtar'ı...
İLKER SARIER
Müşteri memnuniyeti
En sevdiğim laflardan biri de şu,...
MAHMUT ÖVÜR
İstanbul'u baharda düşünmek
İstanbul'a sahip çıkmak için...
NEBİL ÖZGENTÜRK
Bayrak yakmak, bayrak asmak...
Tesadüf bu ya...
SAVAŞ AY
Hiişt amca nereye?
Milliyet'in Cağaloğlu'nda...
HINCAL ULUÇ
Dünyanın En Seksi 10 Kadını..
Kardeş dergimiz FHM,...
Çifte standart!
Çifte standart!
Tahkim Kurulu, Gökdeniz'in iki maçlık cezasına yapılan itirazı geri...
Sakarya hazırkıta
Sakarya hazırkıta
Küme düşme korkusu yaşayan Sakaryaspor, Ç.Rize'yi ağırlıyor.
Kardak Adası'nda kriz Bodrum'da sirtaki
Yunanlı çocuklar Bodrum'da 23 Nisan kutlamalarına katılırken...
Polonya elçisine 'soykırım' sitemi
Erdoğan, resepsiyona katılan Polonya Büyükelçisi'ne şöyle dedi: Bize...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu