kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En çok aranan kelimeler
Rüyalar geçmiş ve geleceğin habercisi
En çok aranan kelimeler

En çok aranan kelimeler

BABA: Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
HAMİLELİK: Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutlu bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.
SEKS: Bu rüyalar pek iyiye yorulmazlar. Tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret edebilirler. Bazen de iftira ve rezalet manasına gelebilirler.
KAVGA:Rüyada kavga etmek iyiye yorulur. Kavga eden kimse kendi gayretiyle büyük başarı elde edecek demektir. Kavga ne kadar şiddetliyse kazancı o kadar iyi olacaktır.
KIRMIZI: Rüyada en önemli renklerden biri de kırmızıdır. Kırmızı tez haber olarak yorumlanır. Bunun yanında canlı, parlak kırmızı aşk macerası olarak yorumlanabilir.
KAR: Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk olarak da alınır. Mevsimsiz görülen kar, ani değişiklikler nedeniyle hayatın alt üst olacağına işarettir.
ALTIN: Rüyada altın birkaç şekilde yorumlanır. Altın para dedikodu, söylentidir. Bir yerde altınların yığılı olduğunu gören, biriyle ilgili çok gizli bir durumu öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın veya kız, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum eninde sonunda duyulacaktır.
SAÇ: Saçlarının gür, temiz ve taranmış olduğunu gören kadın veya erkek neşelenip sevinir. Saçlarını kestiren kadın özel hayatıyla ilgili değişiklik yapar. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatıyla ilgili bir durumdan dolayı sıkılır. Saç dökülmesi para sıkıntısıdır. Saçın gürleşmesi bolluktur. Saçlarının ağardığını gören kadın veya erkek bir konuda hayal kırıklığına uğrayacak demektir. Saçta kepek bolluğa işarettir. Saç rengini olduğundan başka gören kimse sevineceği bir haber alacaktır.
PARA: Rüyada para bir kaç şekilde yorumlanır. Gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, uğurlu iş ve hizmetkardır. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür. Kağıt para, belirli sorumlulukların yerine getirilmesinden sonra kavuşulacak bolluktur.
ÖLÜYÜ CANLI GÖRMEK: Rüyada ölen birini canlı görmek, eğer aileden biriyse mal ve mülkün artacağına, yabancı biriyse eve neşe geleceğine işarettir.
MERDİVEN: Merdiven çıktığınızı gördüyseniz, bu, hayallerinizi gerçekleştireceğinize işarettir. Merdiven inmek, başarısızlığa işarettir.
DENİZDE YÜZMEK:Berrak ve temiz bir denizde yüzdüğünü görmek, başarı ve huzura işarettir. Bulanık ve pis bir deniz sıkıntıya işarettir.
TUVALET: Temiz bir tuvalet iyi sayılmaz. Tersine kirli ve pis bir tuvalet bol gelir ve paradır.
YEMEK YEMEK: Tek başınıza yemek yemek, üzüntünün işaretidir. Kendinize dikkat etmeniz ve davranışlarınıza çeki düzen vermeniz gerek. Birçok insanla yemek yediğinizi gördüyseniz, bolluğun ve bereketin habercisidir. Kazanç elde edip, kazancınızı başka insanlarla paylaşacaksınız.
OTOBÜS: Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının. Dikkat edin.
YATAK: Genelde yatak rüyası yoldur. Temiz çarşaflı bir yatak gören, hayırlı bir yola çıkar. Evine yatak alan bekarsa, beğendiği biriyle evlenir. Yatağını satan veya atan kişi eşinden ayrılır.
ÇIPLAKLIK: Rüyada çıplak olduğunuzu görürseniz, bu, mantıksız davranışlarınızdan dolayı birtakım skandallara karışacağınız anlamına gelir. Başka insanların çıplak olduğunu görmek ise, insanların size kötülük yapacağı anlamına gelir. Bir başka yoruma göre de, çıplaklık sıkıntılardan arınmak anlamına gelir. Yalnız vücut kıllıysa sıkıntıya işarettir.
FARE: Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarara da0 işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.
SU: Rüyasında temiz ve berrak su gören kimse gayretlerinin karşılığını alacak ve rahata erecektir. Kirli ve pis su sıkıntı ve hayal kırıklığına işaret eder.
ÖLÜM:Rüyada ölü görmek yeni bir hayata adım olarak yorumlanır. Rüyayı gören bekar biriyse evleneceğine, evliyse evindeki huzura işarettir. Ölü birinin rüyada öldüğünü görmek, uzun bir yolculuğa işarettir.
YEŞİL: Rüyada yeşil en hayırlı renktir. Muradı işaret eder. Daima kısmet, başarı ve mutluluğa işarettir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Afife Tiyatro Ödülü'nü almak beni utandırdı
 'Gülbebeğimin kalbi içimdeyken durdu
 Dört yıllık albüm 'Aliye' ile patladı
 İstersem ben de gurme olabilirim!
 Tüm zamanların en sıkı çapkınları
 Düş ressamları
 Taner'in dönüşü muhteşem oldu!
 Camın zarafeti
 Diyarbakırlı kadınların bir kahvehanesi var
 Dolu dolu romantizm
 Ada sahibi olmak çok hoşlarına gitti
 Keyif rehberi
 Poliüretanlı saç kaynağı
 Güneşten korunmada bir ilk
 Yine yeni yeniden
 Macera tutkunu tatilciler
HAKAN & UTKU
Efsanevi Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kayıdışıları
"Daum...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Otizm, Tohum Vakfı ve tohuma su gerek
Daha önce otizmden...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Biberli havuç salatası
185 kalori/...
Hamilelikte sarkan karnı gerip, beli inceltiyorlar
Hamilelikte sarkan karnı gerip, beli inceltiyorlar
Bilinçsiz uygulanan diyetler, gebelik süreci ya da hareketsiz yaşam...
Çok satanlar ödüllendirildi
Çok satanlar ödüllendirildi
Bu yıl albüm satış rakamı 300 bini geçen 16 sanatçı ve yapımcı, MÜYAP...
Hacılar, GAP turunda yiyip Kuşhan'da zayıflayacak!
Hacılar, GAP turunda yiyip Kuşhan'da zayıflayacak!
Umre'den dönen sosyetik hacılar, yine bir Nadire İçkale...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.