kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkimizin de bacakları taşşş!
İkimizin de bacakları taşşş!

Birlikte oynadıkları reklam filmi ile ses getiren Deniz Akkaya ve Aysel Gürel, gerçek hayatta estetik operasyona ihtiyaç duymuyor. Akkaya, "Sadece burnumu yaptırdım" derken, Gürel "İkimizin de bacakları taşşş gibi" diyor.

Aysel Gürel ve Deniz Akkaya'nın beraber oynadıkları reklam filmi kısa sürede çok ses getirdi. Burun estetiği için kendini doktorun eline teslim eden Aysel Gürel, bandajlar açıldığında tepeden tırnağa değişiyor ve Deniz Akkaya oluyor. Yıllardır geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde olan Akkaya, bu reklam filmi için "Kendimle dalga geçtim" derken, Aysel Gürel ise "Deniz'in de, benim de bacaklarımız taşşş gibi" diyor.

AYSEL GÜREL
Çılgın söz yazarı Aysel Gürel, uzun süren sessizliğini Bonus reklamlarıyla bozdu. Burnunu yaptırmak için gittiği estetik doktorunun müdahalesi ile Deniz Akkaya'ya dönüşen Aysel Gürel, şu anda estetiğe ihtiyacı olmadığını belirterek, "Türkiye'nin en güzel kadını benim. En güzel bacaklar bende" diyor.

* Reklamda burnunuzdan estetik olmak istediğinizi söylüyorsunuz. Gerçekte böyle bir operasyon düşünür müsünüz? Eskiden burnumun ucunu biraz uzun buluyordum. Ama artık bu benim gözüme gelmiyor. Ben eskiden Türkiye'nin ünlü güzellerinden biriydim. 1948 ve 1952 yılları arasında sokağa çıktığım zaman birçok dükkân sahibi kepenk kapatıp, işlerini iptal ederek, beni seyretmek için peşime takılıyordu.

* Deniz Akkaya estetikle güzelleşti. Onu nasıl buluyorsunuz? Deniz Akkaya'nın estetik olduğunu sanmıyorum. Eski resimlerini gördüm, o yıllarda da çok güzel bir kız. Boyu, posu, bacaklarıyla, gözleriyle çok güzel bir kadın. Ama bir gerçek var ki, ikimizin de bacakları gerçekten taşşş!

* Size göre Türkiye'nin en güzel kadını kim? Önce ben, sonra bütün güzel kızlar, Türkiye'nin en güzel kadını

* Deniz Akkaya sizi idolü olarak gösteriyordu. Onunla birlikte çalışmaktan memnun kaldınız mı? Onun bu zarif itirafından sonra onunla buluşup yemeğe çıktık ve tanıştık. Demek ki bir güç bunu duydu ve bu reklamda Deniz, Aysel Gürel oldu ve çok başarılı oynadı.

***


DENİZ AKKAYA

Adının estetik ameliyatlarla ilgili konularla gündeme gelmesinden rahatsızlık duyan Deniz Akkaya, rol aldığı reklam filminde adeta kendisiyle dalga geçiyor.

* Aysel Gürel ile rol aldığınız reklam filmi kısa sürede çok ses getirdi. Neden sizi tercih ettiler? Bu Serdar Erener ve Sinan Çetin'in ortak fikri. Ben de bir saniye bile düşünmeden kabul ettim. Zaten, Aysel Gürel Türkiye'nin en akıllı kadınlarından biri. Seneler önce onunla bir röportaj yapmıştım. Ve benim idolüm oydu. 80 yaşına merdiven dayamasına rağmen hâlâ aklı başında, dinç. Bunlar özenilecek özellikler.

* Adınızın estetikle gündeme gelmesinden sıkıldığınızı söylemiştiniz. Senaryo sizi endişelendirmedi mi? Bir saniye bile düşünmedim, hemen kabul ettim. Ben ve estetik ayrılmaz bir bütün haline geldik. Çoğu insan kendisiyle dalga geçmekten aciz. Ama ben kendimle dalga geçecek kadar kendime güveniyorum.

* Sizce Aysel Hanım'ın estetiğe ihtiyacı var mı Kesinlikle ihtiyacı yok. Keşke onun yaşına geldiğimde onun kadar güzel göğüslerim, bacaklarım olsa- Ayrıca, Aysel Gürel'in bacakları benimkilerden daha güzel. Bakalım o yaşa geldiğimde, benim bacaklarım öyle kalacak mı?

* Aysel Hanım sizin hiç estetiğiniz olmadığını söylüyor. Neden? Ben sadece burnumu yaptırdım. Yüzümden bahsediyorsak evet, yüzümde estetik var. Aysel Hanım benim içimi sevdiği için beni hep güzel görmüştür.

Gülşen YÜKSEL / MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bu kadar imkansız birine aşık olmak delilikti
 Önce insanım,sonra şişman
 Loğusayken bile koleksiyon tamamladı
 Düğün pastanız pastanız meyveli olsun
 Aşkta canlanma var
 Çocuklar elbiseleri giyin ve dans edin!
 23 Nisan Futbol Şöleni'ni küçük 'Pele'ler de kutlayacak
 Mini Bank Çocuk Filmleri Festivali başlıyor
AYŞE ÖZYILMAZEL
Gel gel Tahtakale'ye geeel!
Gezdim, gördüm, yazdım. Ne...
HAKAN & UTKU
Uykusuz her gece
(Bir yatak odası... Gece... Yatakta...
AYŞE TÜTER
Soğuk yoğurt çorbası
Buğday ve nohutu ayrı yarı bir gece...
Estetik 'bel altına' indi
Estetik 'bel altına' indi
Belçika'da bir hastanenin bünyesinde açılan vajina estetik kliniği,...
Heykelde 'burun ameliyatı' pratiği
Heykelde 'burun ameliyatı' pratiği
Geçen hafta Eskişehir'de gerçekleşen 'Burnun Yeniden Doğuşu' adlı...
Replay'ın yeni yüzü
Replay'ın yeni yüzü
Geçen yıl modellik yapmak için gittiği New York'ta Replay...
Botox her derde deva!
Botox her derde deva!
Kadınlar için botox yaptırmak, artık kuaföre gidip fön...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.