kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Güzelim ve iddialı olmayı seviyorum
Okan'la güzel bir aşk hikayesi yaşadık ama...
Güzelim ve iddialı olmayı seviyorum

Güzelim ve iddialı olmayı seviyorum


Mini eteği her zaman giyerim. Bacağımı göstermek için değil sevdiğim için giyiyorum. Bu iddialı bir tavır mı? Evet iddialı. Ama ben iddialı olmak zorundayım....

Hepimizin hayatında yer eden Pop Star yarışmasından sonra hiç ortalarda görünmeyen Deniz'le röportaja başlarken şunu söyledi; "Sahne tozu yutmuş bir insanın bundan ayrı kalması mümkün değil. İsterse 30 yıl geçsin aradan. Unutamaz..."

* Hiçbir şey bunun önüne geçemez mi? Bir erkek, evlilik, çocuk? Asla olmaz. Bu saydıklarınızın hepsi ara dönemde yaşanan enteresan maceralardır.

* Nedir bunun adı? İnsanın hayatta kendini her şeyden daha değerli ve önemli bulmasını sen nasıl adlandırıyorsun? Kendine aşık olmak olabilir mi? Kendine aşık olmak olabilir... Belki de medeni cesaret. Çünkü sahneye çıkmak için de biraz kafadan çatlak olmak gerekiyor. Bu sıradan bir insanın yapabileceği bir iş değil. Orada insan başka bir ruha giriyor. Sahneye çıkıp onca insanın önünde, o alkışlara kanıp da kendini iyi hissetmek ve sonra da onu özlemek çok normal bir şey değil yani... Ama çok da güzel. İnsan onun tadını, keyfini özlüyor.

* Bu haline, hayatına dışarıdan bakabildiğini söyleyebilir miyiz? Bu değerlendirmeleri bu kadar açıkça yaptığına göre... Ben kendimi şöyle çözdüm. Benim hallerim var. Evdeki halim, arkadaşlarımın arasındaki halim, sahnedeki halim, özel yaşamımdaki halim... Bunları ayıramazsam ben ruh hastası olurum. Çünkü her yerde kendimi sahnedeki halim gibi hissetsem ne mütevazı kişiliğim kalır ne de insanlığım.

* Ne oluyorsunuz sahnede? Kendinizi neden o kadar farklı hissediyorsunuz? İnanın hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Sen de sabah gazete binasına girdiğin andan itibaren neysen, Deniz Seki de sahneye çıktığı zaman o...

* Pek uygun bir benzetme olmadı galiba? İnan ki aynı. Sadece görüntü farklı ve görev farklı...

* Şöyle söyleyebilir miyiz; senin hayatının başrolü sahnede oynanıyor... Aynen öyle. Çünkü ben hayatımı bu şekilde yaşıyorum. Bütün hayatımı buradan kazandıklarımla idame ettiriyorum. Bu aşkla büyüdüm. O zaman buna sahip çıkmam gerekiyor. Ve bu benim için bir yaşam şekli.

* Albüm için çekilmiş son derece iddialı fotoğraflar var... Güzelliğinin altını çizmeyi seviyorsun. Niçin bu ihtiyaç? 34 yaşındayım. Bunu 10 sene sonra yapsaydım, belki takdir de görebilirdim. "Vay be! Kadına bak" derlerdi. 10 sene sonra da böyle olabilirim. Ben arada kalmışlığı sevmiyorum. Zaten mini eteği her zaman giyerim. Bacağımı göstermek için giymiyorum. Bugüne kadar hiç mini giymemiş olsaydım, şimdi bunu yapmam saçma olurdu ama öyle bir şey yok. Fotoğraflarımda çirkin, ucuz hiçbir şey yok. İddialı mı? Evet iddialı. Çünkü ben iddialı olmak zorundayım.

* Zorunda mısın, seviyor musun? Seviyorum. İddialıysam, bunu kapatmaya çalışmak arada kalmışlığı gösterir.

* Ne görürsün aynada kendine bakınca? Ruh yaşı ile takvim yaşını birbirinden çok ayırmış, her zaman böyle kalacağına inandığım bir Deniz görüyorum.

* Çok beğenir misin kendini? Öyle megolomanlığım yok ama saatlerce aynaya bakarım. Sabahları uyanınca aynaya bakarım. Aslında sana en yakın ve seni en güzel yansıtan şey aynalar. Aynaya bakmak kendini görmek demek...

KADINLAR BENİ BEĞENİYOR
* Aynı zamanda görsel bir iş yapıyorsun. Sahnedesin... Sahnede şarkı söylerken insanlar bakıyorlar mı, dinliyorlar mı? Fark edebiliyor musun? Ben ikisini birden yapmayı becerebildim galiba. Bu çok önemli bir şey. Benim kadın hayranlarım daha fazla mesela. Oysa kadınlar kendi cinslerini kıskanırlar. Ben hemcinslerim tarafından beğenilip alkışlanıyorsam, bu mesleki açıdan güzel bir şeyler yapmış olmamın imzasıdır. Demek ki, beni işim için seviyor, takdir ediyor ve alkışlıyor.

* Erkekler? Çok saygı duyarak izliyorlar. Bunu hissetmesem çok rahatsız olurum.

* En çok ekstraya giden şarkıcı olduğun söylenir? Nedir tercih nedeni? Ekstraların gizli kahramanıyım ben... Yıllardır böyle bu... Çizgisini muhafaza etmiş, şık, kaliteli müzik yapan, çok fazla ortalarda olmayan bir insan olmalısın bunun için. Ben haftanın yedi günü Etiler'de bir barda sahne alıyor olsaydım böyle bir tercih olmazdı. Çünkü herkes gelip beni izleyebilirdi. Ben de çok bar programı yaptım. Onu yapmasaydım buraya gelemezdim zaten. Ama bir yıl boyunca hiçbir şey yapmadan bekledim. Çünkü bar defterini kapamak istedim. Parasız da kaldım. Ama idealim vardı ve ona ulaşmak için gereken acıları da çektim.
DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 Herkes yolcu biz gazeteciler hancıyız
 Ben de herkes gibi kefeni yırtmak istedim
 Ofis işi istemedim, 'atçı' oldum
 Kadınlar her tür tacizi yapıyor
 Seksi pişmanlıkla yaşadım
 Entelektüel eğlence yazıyorum
 "Niye Kürtlere yardım ediyorsun?"
 Kazanmak için önce kaybetmek şart
 Tam bir anne kuzusuyum
 Artık aklım başımda
 Kongre Bush'u azledebilir
 Yabancılar bize zenginlik katar
 Kızlarımı mutlu etmeyi bilirim
 Barış köprüsü kuran türküler
 Jülide'yi çok beğeniyorum
 Asıl misyonerliği Alevilere karşı Diyanet yapıyor
 Kanser eskiden en büyük fobimdi
 Ne Seda'yı üzmek isterim ne de ailemi
 Nikahı terk etmeye cesaretim yoktu
    Aktüel Pazar Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
KAZIM KANAT
Para Köpeğin Olsun!!!!
Diyarbakır... Ya da büyük, büyük...
Yeni Sol'un peygamberi
Yeni Sol'un peygamberi
Dünyanın diplomasız tek Devlet Başkanı Lula Brezilya'yı üç yılda...
Cellatların iftira dansı
Cellatların iftira dansı
Çölde Allah'tan başka kimsesi kalmayan Osmanlı neferine altın...
Jakobenler Sahili'nde şarap suaresi
Cumhuriyeti kuran, Deniz Köşkü'nü yapan, o günlerin Jakoben toplumu...
Sonun başlangıcı yaklaştı mı?
SABAH'ın büyük ilgi gören "Nostradamus" dizisini hafta içinde takip edemeyenler...
Acı dolu hayatlardan dünyalara ışıltılı
Bir model ajansı keşfedene kadar hiçbirinin cebinde para yoktu. Bu güzel...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.