kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı


* Milliler yemekte buluştu
Milli Takımı'nın İstanbul'da bulunan oyuncuları ile teknik heyet, dün akşam yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal ve teknik heyeti ile menajer Can Çobanoğlu ve futbolcular katıldı. Futbolcularla geçmiş ve gelecek dönemi değerlendireceklerini kaydeden Yanal, bu birlikteliğin, yurtiçi ve yurtdışındaki oyuncularla devam edeceğini bildirdi. "Yunanistan maçının BJK İnönü Stadı'nda oynanmasıyla ilgili bir endişeniz var mı?" şeklindeki bir soruya şu yanıtı verdi: "Hiçbir endişemiz yok. Türkiye, hem kültürel, hem de güç anlamında önlemlerini alabilecek zenginliklere sahip. Diplomatik bir maç oynayacağız. Yunanistan bizim konmuşuz, dostumuz"

* Minderde önemli sınav
Avrupa Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'nda bugün 3 sıklette mindere çıkacak Türk sporcularının rakipleri belli oldu. 60 kiloda Tevfik Odabaşı, ilk turda Almanya adına güreşen Türk güreşçi Kamil Yılmaz, 2. turda ise Azeri ve Moldovalı sporcularının maçının galibiyle karşılaşacak. 74 kiloda mindere çıkacak Ahmet Gülhan, ilk turda Yunan, 2. turda ise Makedon sporcularla karşılaşacak. 96 kiloda Fatih Çakıroğlu ise ilk turda Avusturyalı, 2. turda ise Polonyalı rakipleriyle mücadele edecek. Bu arada Güreş Federasyonu eski başkanı ve Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) üyesi Ahmet Ayık'ın arabasına soygun girişiminde bulunuldu.

* Knicks seriyi bitirdi
NBA'de New York Knicks, deplasmanda Indiana Pacers'ı uzatma sonucunda 113-112 mağlup etti. 20 yıldan bu yana en uzun mağlubiyet serisini bitiren New York Knicks'te Jamaal Crawford 32 sayı üretti. Diğer sonuçlar şöyle: San Antonio Spurs-Golden State Warriors: 136- 134, Sacramento Kings-Los Angeles Lakers: 124- 105,SABRİ ÇELİKMiami Heat-Detroit Pistons: 72-80, New Orleans Hornets-Portland Trail Blazers: 81-90, Memphis Grizzlies-Charlotte Bobcats: 102-95.

* Atletizmde devrim
Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) İcra Kurulu, ülkesini değiştiren sporcuların 3 yıl yeni ülkeleri adına yarışlara katılamayacaklarına karar verdi. IAAF İcra Kurulu'nda alınan kararların Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'ndan önce Finlandiya'nın Helsinki kentinde toplanacak IAAF kongresine sunulacağı kaydedildi.

* Milano'da futbol gecesi
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçları bugün 2 mücadeleyle start alıyor. İtalya'nın Milano kentinde Inter, hemşehrisi Milan önünde 2-0'lık yenilginin rövanşını almaya çalışacak. İngiltere'nin Chelsea takımı ise evinde 4-2 kazandığı maçın rövanşında Almanya'da Bayern Münih önüne çıkacak. Karşılaşmaların başlama saati 21.45.

* En büyük kupa geliyor
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 25 Mayıs'ta yapılacak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi finali öncesi Şampiyonlar Ligi Kupası İstanbul'a geliyor. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, kupanın 22 Nisan Cuma günü son şampiyon Portekiz'in Porto takımından bazı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler tarafından teslim edileceği bildirildi.

* MHK için kader günü
MHK'nin kaderi belli oluyor. Kemal Ulusu tarafından seçimin iptali için açılan davanın kararı Yargıtay'da bugün sonuçlanacak. Ulusu, Sabri Çelik yönetimindeki MHK'de yasa gereği hiçbir spor adamının bulunmaması gereğiyle mahkemeye başvurmuş; mahkemede Ulusu'yu haklı görmüştü. Bunun üzerine MHK ise Yargıtay'a gitmişti. Yargıtay bugün mahkemenin verdiği kararı onayladığı takdirde MHK'nin görevi sona erecek. Yasa çıkana kadar atama yerine kayyumla yönetilecek. Kayınlığa Ünal Akbay ve Oğuz Sarvan'ın isimleri geçiyor. Kulüplerde Sarvan isminin ağırlık kazandığı ve yasa çıkana kadar Sarvan'ın başkanlığı yürüteceği öğrenildi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 100'leşme
 7 bela hafta
 Milan dışında, her takıma gidebilirsin
 90 Dakika yetmez
 3'e 10 bin verecek
 40 yıllık Karadenizli
 Kartal tepkili
 Son gülen Eczacı
 Gel de basketbol yaz
 Maksat spor olsun
ÖMER ÜRÜNDÜL
Trabzonspor gerçeği
Galatasaray Trabzonspor maçı iki...
MURAT DEMİRYAS
Dürüst olmak
Siz hiç 200 bin Euro'yu bir arada gördünüz...
HASAN SAYDAM
Adana'da sekiz koşu
Altı ayrı şehirde devam eden...
80 öncesi gibi ortalığı karıştırmak istiyorlar
80 öncesi gibi ortalığı karıştırmak istiyorlar
Ortalıkta birtakım provokasyonlar olduğunu belirten Ecevit, "Ancak...
Hedefteki öğretmen konuştu
Hedefteki öğretmen konuştu
Trabzon'da halkı kışkırttığı iddia edilen emekli öğretmen Ulusal,...
'Sen bizdesin gene...'
'Sen bizdesin gene...'
Önceki gün Üsküp'te başlayan iç çamaşırı defilesi, Makedonyalı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu