kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Potada ezeli heyecan yarın
Potada ezeli heyecan yarın

Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) 24.haftası yarın dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki derbi maçta saat 15.00'te karşı karşıya gelecek..

ATV'den naklen yayınlanacak maçı Engin Kennerman, Aytuğ Ekti, Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek. Ligde yarınki randevu öncesinde Fenerbahçe 37 puanla 4., Galatasaray ise 30 puanla 13. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Fenerbahçe 80-69 kazanmıştı.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Derya Taşdelenler, kendi sahalarında oynayacakları derbi maçı kazanacaklarını savundu. Taşdelenler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek, ''Bu maçı kazanabilecek gücümüz var. İki gündür oyuncularımız kampta. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Centilmence bir maç olmasını diliyorum. İnşallah biz kazanacağız'' diye konuştu.

Kendileri için büyük önem taşıyan derbi maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirten Derya Taşdelenler, sarı-kırmızılı taraftarlardan yarın salonu doldurup, sonuna kadar takıma destek vermelerini istedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Basketbol Takımı Menajeri Nedim Karakaş ise, Galatasaray açısından olduğu kadar kendileri için de yarınki maçın önemli olduğunu kaydetti.

Derbi maçın, küme düşme hattında olan takımlar ile 4., 5. ve 6. sırada bulunan takımları ilgilendirdiğini belirten Karakaş, ''Hem play off öncesi sıralamayı, hem de aşağıdaki sıralamayı belirlemesi açısından en önemli maçlardan biri. Bu bilinç içindeyiz. Hiçbir önemi olmasa bile Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti var. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Nedim Karakaş, sarı-lacivertli oyunculardan Zeki ile Rasim'in tartıştıkları ve Rasim'in burnunun kırıldığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını da vurgulayarak, ''Antrenmanda iki oyuncu çarpıştı. Zeki'nin dirseği Rasim'in burnuna geldi. Burnu kanayan Rasim'in hastanede röntgeni çekildi, kırık yok. Yarınki maçta oynayacak'' diye konuştu. Karakaş, yeni transferleri ABD'li Corsley Edwards'ın da lisansının çıkarıldığını, derbi maçta forma giyebileceğini ifade etti.

BİLET TARTIŞMASI

Nedim Karakaş, Galatasaray yönetiminin Fenerbahçe taraftarları için bilet fiyatlarını arttırdığını ileri sürerek, ''Galatasaray yönetimi taraftarımız için biletleri 55 YTL yapmış. Ne yapmak istedikleri belli. Hayırlı olsun'' dedi.

Fenerbahçe'nin TBL'de hiçbir maçta bilet kısıtlaması yapmadığını vurgulayan Karakaş, şöyle konuştu:''Beşiktaş maçında da Galatasaray maçında da aynıydı. İsteyen Biletix'ten biletini alıp, maça geliyordu. Bu böyle devam edecek. Ama Galatasaray yönetimi yarınki maç için böyle bir uygulamaya gitmiş.

55 YTL'den bize 150 bilet ayırmışlar. Biz zaten organizasyonla taraftar taşıma niyetinde değiliz. Çıkıp maçımızı oynayacağız.'' Derya Taşdelenler ise rakip taraftarlar için bilet fiyatlarının 55 YTL değil, 20 YTL olduğunu öne sürerek, ''Onlar niye böyle söylüyorlar, bilmiyorum. Biletler 20 YTL'den satılacak. Bu pahalı değil. Geçen sezon Haldun Alagaş Spor Salonu'na bizim hiç taraftarımız alınmadı. Biz onlara 150 kişilik yer ayırdık. Olay çıkmasını istemiyoruz. Centilmence bir maç olsun'' dedi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Beşiktaş: 4 Ankaragücü: 1
 E.Pilsen: 75 Panathinaikos: 63
 G.Saray'da Ribery seferberliği
 Alex 2007'ye kadar burada
 Dostluk Atina'da Kaldı!
 Kralların maçı-1
 Kralların maçı-2
 Başka Bahara!: 64-82
 MHK'nin üç büyükleri
 4 milyon $ ödeme
 Hayalim Avrupa
 Önçe savunma
 Minderde en tatlı rekabet
 Telekulak Mourinho
 Savaşmaya devam
 CSKA işi bitirdi
 Ronaldinho yatağa düştü
 Şenol: Kalemi gole kapadım
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Bu Türk-Yunan davası değil
İki ülkenin...
KAZIM KANAT
Ben sözümü tuttum
Sayın Yıldırım Demirören'le...
RECEP GİRGİN
Breymin ve Heart Attack
1.AYAK: İdeal pist ve...
Hem dayak yediler hem tutuklandılar
Hem dayak yediler hem tutuklandılar
Trabzon'da bildiri dağıtmak isterken linç girişiminden son anda...
Liderler saygı duruşunda
Liderler saygı duruşunda
Farklı ülkelerden 200 üst düzey yetkili cenaze için Vatikan'a...
Komşu komşunun külüne muhtaç
Komşu komşunun külüne muhtaç
Önceki gün Atina'da başlayan moda şovu, tüm hızıyla devam ediyor.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu