kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

* Efes'in kader günü
Avrupa Ligi'nde Efes Pilsen, Top 16'daki son maçını Yunanistan'ın AEK takımıyla yapıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 20.10'da başlayacak karşılaşma Skytürk'ten canlı olarak yayınlanacak. Maça gelenler ücret ödemeyecek. Efes Pilsen, maçı kazandığı takdirde çeyrek finale yükselecek. Lacivert-beyazlılar, 18 sayı farkla galip gelirse çeyrek finale grup birincisi olarak çıkacak. Benetton'ın Prokom deplasmanında 30 sayının altında bir farkla kazanması halinde ise Efes'e grup birinciliği için 17 sayı yetecek. Efes Pilsen Koçu Oktay Mahmuti, "Basketbolseverleri bizi desteklemeye çağırıyoruz" diye konuştu.

* Mehmet Okur yetmedi
NBA'de
Utah Jazz'ın Houston Rockets'a 99-85 yenildiği maçta Mehmet Okur 37 dakikada 25 sayı, 6 ribaund ve 2 top çalmayla oynadı. Mehmet Okur, FIBA'nın hazırladığı eğitim CD'lerinde de yer alıyor. Diğer sonuçlar: Orlando-Atlanta: 109- 102, New Jersey-Charlotte: 95-91, Dallas- Detroit: 95-88, Indiana-Milwaukee: 90-76, Chicago-Memphis: 94-86, Phoenix-Denver: 123-114, Cleveland- New Orleans: 109-108, Washington-Portland: 114-106, Sacramento-Philadelphia: 123-109, G.State-New York: 108-100.

* Şampiyonlardan ziyaret
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bangkok'ta yapılan Dünya Şampiyonası'nda bayanlarda dünya birincisi, erkeklerde ise dünya dördüncüsü olan Muay Thai Milli Takımı'nı kabul etti. Atalay, mücadele sporlarını ayrı bir federasyon altında topladıklarını ifade ederek, "Bunun sebebi ise bu branşlardan kavgadan uzak, daha olgun, daha kültürlü, paylaşımcı ve başarılı olmuş branşı ayrı bir federasyon yapmaktı" dedi.

* Potada müthiş hafta
Basketbol Ligi'nde hafta sonunun programı belli oldu. Program şöyle: (1 Nisan Cuma)17.00 İTÜ-Darüşşafaka; (2 Nisan Cumartesi) 15.00 Efes Pilsen-Banvit, Tuborg-Galatasaray (atv), 16.00 Tekel-P.Karşıyaka, Erdemir-B.Kolej; (3 Nisan Pazar) 15.00 Ülker-Fenerbahçe (atv); (4 Nisan Pazartesi) 18.00 T.Telekom-Beşiktaş.

* Kırkpınar destek istiyor
Kırkpınar Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erkin, Güreş Federasyonu'nun Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne gereken desteği vermediğini belirterek, "Acilen Yağlı Güreş Federasyonu kurulmalıdır" şeklinde konuştu.

* Ülkerspor Zagreb'de
Uleb Erkekler Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden Ülkerspor, Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımıyla yapacağı maç için başkent Zagreb'e gitti. 8 takım arasına girebilmek için Cibona Zagreb maçının son şansları olduğuna dikkati çeken koç Ergin Ataman, şöyle konuştu: "Farklı Siena galibiyeti bize bu şansı tanıdı. Etabın son maçında tek hedefimiz galibiyet. Kazanırsak Ülkerspor'u en üst noktaya getireceğiz. Çok zor bir maç olacak" dedi.

* Kartal filede üzüldü
Halkbank Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde Polis Akademisi, Beşiktaş'ı 3-1 yenmeyi başardı. 88 dakika süren maçta setler 29-27, 25-22, 22-25, 25-17 sona erdi. Diğer sonuçlar şöyle: Arçelik- Ziraat Bankası: 2-3, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Bursa Emniyetspor: 3-0, Çankaya Belediyesi-SSK: 0-3, Muğla TKİ GELİ Spor- Galatasaray: 0-3, Manavgatspor-Fenerbahçe: 1- 3, Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası: 1- 3, ARKAS Saint Joseph-Erdemirspor: 3-0, Bafra Belediyesi Tekelspor-Hatay Polisgücü: 3-1.

* Pas'tan gol yağmuru
Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı İran'ın Pas takımı fırtına gibi esiyor. Pas, İran Kupası'nda karşılaştığı ikinci lig ekibi Persepolis'i gole boğdu. Denizli'nin öğrencileri karşılaşmayı 7-0 kazanmayı başardı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Bizler inandık siz de inanın
 Yanal bırakacak mı?
 Gürcistan'da ilk zafer Ümitler'den
 Beşiktaş'ı silmek istiyorlar
 2005 Model Aslan
 Küme düşmek dünyanın sonu değil!
 Aktuğ'a öfke
 Kıev sahibi
 Anelka'dan yararlı
 106 yıllık gelenek bitti
 Owen'a 2 gol lazım
 Extra
 Haber Hattı
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Rağmen
Pazar gecesi Lig TV'de Şansal Büyüka, Erman...
AHMET ÇAKAR
Ne hallere geldik!
2002 yılının haziran ayını...
HASAN SAYDAM
Çetinceviz Limyra
Programa önceden bakmış olan...
Mafyaya 'telefon dinleniyor' kıyağı
Mafyaya 'telefon dinleniyor' kıyağı
Endüstri Holding vurgununda polis memuru Kaba'nın, bir mafya grubunun...
Afgan toprağında Özkök Paşa fidanı
Kâbil'deki Mehmetçiğin en büyük üssü Camp Doğan. Genelkurmay Başkanı...
Brezilya'nın dünyaya armağanı
Brezilya'nın dünyaya armağanı
Victoria's Secret'in 23 yaşındaki ateşli mankeni Adriana Lima,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu