kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
LEO MUTLULUĞU BULDUĞUNU SANDIĞI İSTANBUL SOKAKLARINDA ARTIK YALNIZ... Leo Ben Schröder dört yıl önce geldiği İstanbul’da mutluluğu bulduğunu sandığını ama hem ihanete uğradığını hem de dolandırıldığını iddia ediyor. Cem Taşdelen ile güzel günleri de olduğunu anlatıyor.
Hem aldatıldım hem dolandırıldım
Kardeşi Evliliği Doğruladı

Kıskanç eşin acı intikamı!

Urfalı Cem'in kendisini aldattığını öğrenen Alman eşcinsel Berlin'deki evlilik töreninin fotoğraflarını ortaya döküverdi.

İKİ ÜLKEDE DAVA OLDU
Alman eğitimci Bernward Eberenz ile Cem Taşdelen arasında Haseki'deki bir ev nedeniyle çıkan anlaşmazlık iki ayrı ülkede yargı konusu oldu. Eberenz Almanya'da boşanma, Türkiye'de ise dolandırıcılık davası açtı.

47 BİN EURO'YA EV ALDIM
Leo takma adlı Eberenz şunları iddia etti: "Cem'le İstanbul'da tanıştık. Gay evliliğine izin çıkınca Schöneberg'de resmi nikâh kıydık. Annesi de geldi. Türkiye'de yaşamak için 47 bin Euro verip Haseki'de ev aldım."

CEM BENİ DOLANDIRDI
"Evi, yabancılara zorluk nedeniyle Cem'in üstüne yaptık. Benden habersiz evi annesinin üstüne geçirmiş. Aramız açıldı. Beni aldattığını da öğrendim. Paramı ve eşyalarımı vermiyor. Hem aldattı, hem dolandırdı."


Hem aldatıldım hem dolandırıldım

Türkçe öğrenmek için geldiği İstanbul'da tanıştığı Urfalı genç ile Almanya'da nikâh masasına oturan eşcinsel Leo Ben Schröder, ihanete uğrayınca düğün hediyesi olarak aldığı evin peşine düştü. Sevgilisini dolandırıcılıkla suçladı.

Ülkesi Almanya'nın başkenti Berlin'de eşcinsellerin katıldığı bir nikah töreniyle Urfalı Cem Taşdelen ile evlendiğini söyleyen Leo Ben Schröder eşi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Schröder Almanya'da boşanma, Türkiye'de de dolandırıcılık davası açtığını söyledi. 43 yaşındaki Alman Leo Ben Schröder'in iddiasına göre Cem Taşdelen ile yolu dört yıl önce Türkçe öğrenmek için geldiği İstanbul'a kesişti. Ülkesinde bir eğitim kurumunda çalışan Schröder, Taksim'de bir barda tanıştığı Taşdelen'e ilk görüşte aşık oldu. Taşdelen'in Almanya'da eğitim görmek istediğini söylemesi üzerine de Schröder, ülkesine birlikte gitmelerini teklif etti. Teklifi kabul eden Taşdelen ile Leo BenSchröder 2001 yılında Türkiye'den Schöneberg'e giderek birlikte yaşamaya başladılar.

BELEDİYEDE RESMİ NİKAH
Gerçek ismi Bernward Eberenz olan ancak Leo-Ben Schröder olarak tanınan genç adamın iddiasına göre eğitimini yarıda kesen Taşdelen ile Ekim 2003 tarihinde belediye nikâhı kıydırdılar. Yakınlarının ve tanıkların huzurunda dört başı mamur bir düğünle dünya evine girdiler. Bir süre sonra çift Türkiye'de yaşamaya karar verdi. Schröder hem evlilik hediyesi olarak hem de yasaların kendi üzerine gayrimenkul edinmesine izin vermemesi nedeniyle İstanbul Aksaray'da Haseki Hastanesi'nin karşısındaki Zümrüt Apartmanı'nda bulunan bir daireye 47 bin Euro ödeyerek Cem Taşdelen adına satınÇİFTİN NİKÂH HATIRASI... Schröder ile Cem Taşdelen Schöneberg Belediyesi’nde nikâh kıydırdıktan sonra fotoğraf da çektirmiş. Aşağıdaki fotoğraf ise Schröder’in iddiasına göre ihanetin belgesi.aldı. 12 bin Euro'sunu da Taşdelen'in ödediği daireye yaklaşık 8 bin Euro'luk masraf yaptığını iddia eden Leo Ben Schröder, daha sonra yaşadıklarını ise şöyle anlattı; "Cem daha sonra evi benden habersiz annesinin üzerine yaptırmış. Bunu öğrendiğimde tartıştık, aramız açıldı. Aynı dönemde Cem'in beni aldattığını da öğrendim. Hemen Berlin'de boşanma davası açtım. Ardından da Türkiye'ye dönüp dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulundum."

MALLARININ PEŞİNE DÜŞTÜ
Halen yaşadığı Berlin'den parasını ve evindeki özel eşyalarını alabilmek için iki haftalığına Türkiye'ye geldiğini söyleyen Schröder, "Ancak ne paramı ne de eşyalarımı alabiliyorum. Cem ve annesizorluk çıkarıyorlar. Hatta dolaylı olarak da tehdit ediyorlar. Ben yalnızca evimi hatta paramı istiyorum. Ama annesi evi satılığa çıkarmış. Kilitlerini değiştirmiş. Ne eve girebiliyorum ne de özel eşyalarımı alabiliyorum" diyor.

'CEM BENİ KULLANDI'
Almanya'da eşcinsellerin evlenmesine izin veren yasanın Ağustos 2001'de çıktığını hatırlatan Schröder, hatta Yeşiller Partisi'nin yasanın çıkması nedeniyle düzenlediği partiye Cem ile katıldıklarını da anlattı. Schröder, düğüne eşinin annesini çağırdıklarını da ileri sürdü. Evliliğinde güzel günler de geçirdiğini belirten Schröder, "Kavgalı günlerimiz de oldu. Ancak Cem, beni kullandı" diye konuştu.

Nebahat KOÇ- Hasan MAKSUD / MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Yıldızların gururla parladığı gece...
 İstasyonda cinayet
 Az daha linç edilecekti
 Hırsızı viski içerken buldu!
 Kadıköy'de iş müjdesi
 50 milyona bir can
 Dikkat!.. İstanbul'da bu yollar onarımda
 Alo SABAH İstanbul
REHA MUHTAR
Oha oluyorum yani!..
Sevgili İlkay, "Yeter...
ALTAN TANRIKULU
Güldürebilmek
Bir arkadaşımla yemeğe çıkmıştık..
MEHMET BARLAS
Adam seçmek karpuz seçmekten tabii ki daha...
MAHMUT ÖVÜR
Tarihi yarımadada tarihi adım
İstanbul'da hâlâ eski...
REFİK DURBAŞ
Monokülerler de sürücü olabilir
Bir gözü...
SAVAŞ AY
Seks mağazası görüp afallayan kaçak Türkler'den Afrika'nın...
HINCAL ULUÇ
"Sizi ben de kurtaramam!.."
Adnan Menderes'in...
EMRE AKÖZ
Kazanan-kaybeden
Pazartesi günü Sabah'ta yayınlanan...
Dedektif Yanal
Dedektif Yanal
Ersun Yanal, hâlâ arayışta. 2006 elemelerinde ilk 6 maçta 540...
Ay-Yıldızı bırakmam
Ay-Yıldızı bırakmam
Hakan Şükür, "Milli Takım'ı asla bırakmam. 'Bıraktım' diye açıklama...
Meclis yeniden şekilleniyor
CHP'den 5, AKP'den bir vekil istifa etti. CHP'den daha önce ayrılan...
Topçu'dan Demirel'li savunma
Karadeniz Otoyolu ihalesindeki usulsüzlük iddiaları nedeniyle Yüce...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu