En iyi balık pişirene tam not
Su Ürünleri Fakültesi öğrencileri, "pişirme teknikleri" dersinden, en iyi notu alabilmek için balık pişirdi.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Su Ürünleri Fakültesi'nde öğrenim gören öğrenciler, "Su Ürünleri Pişirme Teknikleri" dersinde en iyi notu alabilmek için balık pişirdi. Su Ürünleri Fakültesi'nde, 2 yıl önce programa alınan seçmeli dersi tercih eden öğrenciler, Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki bir kafenin mutfağında hünerlerini sergiledi. Yıl sonu yapılacak sınavlara hazırlanan öğrenciler, uygulamalı dersten tam not alabilmek için balıkları titizlikle pişirdi. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Alpaslan gözetiminde yapılan uygulamada öğrenciler, eldiven, galoş ve bone takarak, hijyen kurallarına uygun şekilde çalıştı.
|