kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yıllarca hiç sevişmesem aramam!
Yıllarca hiç sevişmesem aramam!
Teoman'dan oyuncu olmaz
Zeki kadın istemem!

Yıllarca hiç sevişmesem aramam!


İşte son dönemde en merak ettiğim adamlardan biri. Favori dizim Avrupa Yakası'nın 'Şesu'su; Bülent Polat yani! Acaba Zaga'daki kadar eğlenceli mi yoksa magazin programlarında gördüğümüz gibi sinirli mi? Erkeklerin kıskandığı, kadınların çekici bulduğu oyuncunun Şesu'dan farkı; cinsel açlığının olmaması....

Bizim 'Şesu'nun lakabı 'Arap', yaşı yirmi beşmiş. Tam ben buraya tırnaklarımla kazıyarak geldim, ekmeğimi bölüdüm de yedim modeli. Avrupa Yakası'na kadar çok çalışmış çok. Nihayet Gülse Birsel ve Sinan Çetin'le tanıştığı gün "ohh çekmiş". Söylediğine göre şöhret onu tembelleştirmiş. Ukala değil mükemmeliyetçiymiş. Ha bu arada sarışınlarla arası iyiymiş. Çok konuşulan bıyıkları tamamen orijinal. Tabii ki de yalnızca dizi için bu bıyıklara katlanıyor "Normal insan niye böyle bir bıyık bıraksın, ben manyak mıyım?" diyor. Mutluluğu da mutsuzluğu da yüzünden okunabilen, biraz agresif, durumuna göre eğlenceli ve fotoğraf çekiminde çok rahat poz verip foto muhabirimizin yüzünde güller açtıran biri. Kızgın kumlardan serin sulara, serin sulardan kızgın kumlara bir kişilik! Bülent Polat...

* Şimdi çok ünlüsün. Şöhret sarhoşluğu var mı? Avrupa Yakası'na kadar devamlı tırmaladım. Şöhret denen şey bir aktörün başına gelecek en kötü şey bence.

* Ama başlarda kimse şöhret kötüdür demiyor, bayıla bayıla resimler çektiriyor. Sonra yakınmalar başlıyor... Tabii ki şöhretin zor yanları var. Özel hayatınız kalmıyor. Gizlice sizi kameraya çekiyorlar. Ben eskiden de bara giderdim ama şimdi gidince, 'kendini gece hayatına verdi' diyorlar.

* Şöhret ve maddi gücün artmasıyla insanın gittiği yerler değişiyor mu? Değişir. Ben hâlâ aynı yerlere giderim ama artı gittiğim yerler de var. Mesela çarşamba günü ekipçe Kafika'da diziyi izliyoruz. Oradan çıkıp artık ver elini Beyoğlu. Zaten belli bir yerden sonra tekila içtiğim için fark etmiyor...

* Sen de sağlam içiyorsun galiba... İşte tekilayla bir yerden sonra mekan fark etmiyor. Yani bara gireyim, tekila içeyim, yüksek sesle müzik dinleyeyim... Barmenlerle de muhabbeti seviyorum.

'KIZLAR EVLİLERLE İLGİLENMİYOR'

* Senin için evli diyorlar. Evli misin, nişanlı mısın nesin?
Hayır, evli değilim yaa. Ya ben bu haberleri kimin çıkardığını biliyorum. Benim beş yıllık bir ilişkim var, evli değilim. Bana sorarsanız evde kız arkadaşlarıyla bizim diziyi izlerken, kız arkadaşlarının 'ay ne tatlı çocuk' dediği erkekler çıkartıyor bu dedikoduları...

* Tatlı mısın sence? Yani genelde bana 'ay ne tatlısın, şekersin, ay ne güzelsin' diyen oluyor. Bazı erkekler beni kıskanıyor ve şimdiden hareket alanımı kısıtlıyorlar. Evli olunca kızlar ilgilenmiyor ya!

* Evli değilsin orada anlaştık da çapkın mısın? Gerçekten çapkın değilim. Güzel kadını severim. Ya ben oyuncuyum yani, (duraksar) kadını seviyorum yani.

* Kadın sevmek oyunculuğun bir şartı mı? Kadın ruhunu kadın bedenini tanımak keşfetmek lazım. Kadını tanıyabilmek için kadınlarla beraber olmak lazım.

* Yalnızca meslek aşkı diyorsun! (Gülüşmeler...) Tabii meslek olmasa hiç! Ama çapkın bir adam değilim..

* Geçen hafta televizyonda dakikalarca bir barda sevgilinle öpüşmen yayınlandı, çok üzülmüşsün, neydi bu olay? Bu kötü bir şey değil, ben genç bir erkeğim istediğim yerde belli bir ölçüye kadar istediğim gibi davranabilirim. Sürekli kıçımı kollayacak halim yok ya. Ben bunları daha önce yaşamadım ki. Bir yere gidiyorsunuz, aşka geliyorsunuz sevgilinizi öpüyorsunuz. Bunu çekip dakikalarca yayınlıyorlar. Ama bunu nedeninin benim Pazar Keyfi'ni sunmamam olduğunu düşünüyorum.

'SEVGİLİM KIÇIMI TOPLUYOR'

* Ünlenince erkeklerin kadınlar açısından imkanları artar, hiç bu imkanlardan yararlanmadın mı? İlişkin olsa bile...
Şu ana kadar dokunduysam namerdim!

* Bağırda hafif bir yanma var mı? Eh hafif! Bazen bunu da nasıl kaçırırım, şimdi kimse beni tanımasa diye düşünüyorsun. Sonuçta paylaşmak lazım, çoğalmak lazım. Ancak Tamer Karadağlı durumu da olabilir. Gideyim dolarla halleyim Ruslar muslar... O da yok. Riskleri var!

* Şöhreti bulan erkeğin ilk görevi eşini, sevgilisini terk etmektir sen neden etmedin? Çünkü benim hayatımda kıçımı toparlayan bir kadın var. Aynı zamanda yönetmen, Türkiye'nin en iyi yönetmenlerine asistanlık yapmış, aynı zamanda yaratıcı ve benim büyücüm..

* Nasıl yani? Kralların büyücüleri olurmuş. Bana gelebilecek tehlikeleri çok önceden sezebiliyor. Hisleriyle yol gösteriyor bana.

* Pazar Keyfi'nin kameralarını sana gösterememiş ama! Yok ya o işine geldiği içindir!
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ali Poyrazoğlu: Benim için yemek yemek bir seremoni, bir...
 Bazen ben de Kinsey gibi işe yaramadığımı düşünüyorum
 Evlilikleri çok tartışmalı ama renkleri birbirinin eşi
 Gümüşü oya gibi işliyorlar
 Kadın ile erkek 'kafadan' farklı
 En iyi balık pişirene tam not
 En pahalı film: Titanic
 Şeker hastalarına Rus ekmeği
 Yaşlılara cilt bakımı
 Evlerinde 4 köpek besliyorlar
GÜLSE BİRSEL
Parfüm hafızası
Hafızayla koklama duyusu arasında, bütün...
Diş fırçasını 3 aydan uzun kullanmayın
Diş fırçasını 3 aydan uzun kullanmayın
Yapılan araştırmalar; ülkemizde diş fırçalarının gerektiğinden çok...
Çay, yaşlanmayı geciktiriyor...
Çay, yaşlanmayı geciktiriyor...
Türk araştırmacılar, çayın insan sağlığı üzerindeki etkilerini...
Tarkan yolu açtı sıra diğerlerinde
Tarkan yolu açtı sıra diğerlerinde
Tarkan'ın İngilizce albüm çalışmalarını gerçekleştirmek üzere gittiği...
Asi bir genç kızdı afet-i devran oldu
Asi bir genç kızdı afet-i devran oldu
Brad Pitt'le Jennifer Aniston'un arasını açan kadın olarak gündeme...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.