kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kadınların yüreğini hoplatan 10  sözcük
Kadınların yüreğini hoplatan 10 sözcük

Bazı sözler kavga çıkartır, bazıları da sonsuz mutluluklara yelken açtırır. İşte, Askmen.com sitesine göre kadınların duymaktan hoşlandığı ve ilişkilere lokomotif olan 10 sözcük.

Uzmanlara göre, bir kadına sadece 'sizi ne kadar mutlu ettiğini' söyleyerek, onu 'her daim' sizi mutlu etmeye hazır bir hale getirebilirsiniz. Askmen.com sitesinde yer alan 'Kadınların en çok duymak isteyeceği 10 söz' sıralaması erkekler için rehber niteliğinde!

GÜNÜN NASIL GEÇTİ?
Bir kadına gününün nasıl geçtiğini sorduğunuzda, sizin çok düşünceli biri olduğunuzu düşünür. Yine de dikkatli olun: Bu soru, sevgilinizin gün boyunca olup biten her şeyi tüm ayrıntısına kadar, saatler boyunca anlatmasına da yol açabilir.

* Avantajları: Bu soruyu sormanız, sevgilinize, sizin onu dinlemeyi sevdiğinizi düşündürür. Tahmin ettiğinizden daha uzun konuşacaktır elbette. Ama bir kez konuşması bittikten sonra, sıra size gelecektir.

İNANILMAZ SEKSİ GÖRÜNÜYORSUN
Bu cümle sayesinde, sevgiliniz onu çekici bulduğunuzu ve sizi heyecanlandırdığını anlar. Yine de, eğer ilişkiniz uzun zamandır devam ediyorsa, bundan daha fazlasını duymak isteyecektir. İşe, kalçalarına övgüler yağdırmakla başlayın.

* Avantajları: Bu cümleyi söylemek, uzun süreli bir ilişkiyi sağlama alır. Zira sevgilinize, onu hala çekici bulduğunuzu anlatmış olursunuz.

BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUN?
Sevgilinize bu soruyu sormakla, onun düşüncelerine ve hissettiklerine önem verdiğinizi göstermiş olursunuz. Kadınlar, herhangi bir konu hakkındaki düşüncelerini dışa vurmaya bayılır. Yine de, bu sorunun anlamı, saatler sürecek bir monologla karşı karşıya kalmak olabilir.

* Avantajları: Bu soruyla, sevgilinize şefkatli yönünüzü gösterirsiniz. Dikkatinizi ona yönelttiğinizi fark ettiğinde, size olan bağlılığı artacaktır.

KIZ ARKADAŞLARINDAN DAHA GÜZELSİN
Bu cümle sayesinde, sevgilinizin egosunu şişirmiş olursunuz. Kadınların dünyasında belki de en önemli övgülerden biri, arkadaş ortamının en güzel kadını olmaktır.

* Avantajları: Onu diğer kadınlardan üstün tuttuğunuzu anlatması bir yana, bu cümle sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi de gösterir. Ayrıca sizi arkadaşlarına kaptırma korkusu da azalacaktır.

SEN ÇOK ZEKİ BİR KADINSIN
Ne kadar zeki olduğunu söylemekle, sevgilinizin sadece dış görünüşünden etkilenmediğinizi belirtmiş olursunuz. Bu, bir kadın için birlikte olduğu erkeğin ona saygı duyduğunun bir işaretidir.

* Avantajları: Sevgiliniz, öncelikle, sadece dış görünüşe önem vermediğinizi, entelektüel birikimle de ilgilenecek kadar bilgili olduğunuzu anlayacaktır. Kadınlar nazik erkeklere bayılır ve bir kadına iltifat etmenin en iyi yolu, onun zekasını övmektir.

YATAKTA HARİKASIN
Kısaca söylemek gerekirse, bu cümle sevgilinizin kendisini bir tanrıça gibi hissetmesine yol açar. Bu cümleyi duymakla, sizi cinsel yönden de tatmin edebildiğini anlamış olur. Yatak odanızın daha da renklenmesiyse cabası.

* Avantajları: Sevgilinizin bu yönünü övmek, ona cinsellikte sadece kendinizi düşünmediğinizi, cinsel ilişkinin her saniyesinden keyif almaya baktığınız mesajını verir.

ÖMRÜM SENİNLE GEÇSİN...
Çok ciddi bir cümledir bu! Ona evlilik teklif etmekten de öte bir şeydir. Ama büyük risklerin sonucunda büyük ödüller olduğunu unutmayın. Eğer bu cümle size ağır geliyorsa, "Senden başkasıyla birlikte olmayı hayal bile edemiyorum"u da kullanabilirsiniz.

* Avantajları: Kadınlar, birlikte oldukları erkeklerin ilişkiyi ciddiye aldığını duymaktan hoşlanır. Bu cümle, sevgilinizin de ilişki hakkında daha da ciddi düşünmesini sağlayacaktır.

BENİM EN İYİ DOSTUMSUN
Sevgiliniz, bu cümle sayesinde onu sadece cinsel yönden arzulamadığınızı, ilişkinin tüm boyutlarına değer verdiğinizi anlamış olur.

* Avantajları: Bu cümle sayesinde, sevgilinizin gözündeki statünüz "Seviştiğim erkek"ten "Birlikte her şeyi yaptığımız erkek"e yükselecektir.

SÜPER ANNE OLURSUN
Birçok kadının düşü, günün birinde anne olmaktır. Ama neredeyse hepsi, iyi bir anne olup olamayacaklarına dair şüpheler taşır. Bu cümleyi söylemekle, sevgilinize hayalini kolaylıkla gerçekleştirecek kadar güçlü olduğu mesajını verirsiniz.

* Avantajları: Bu cümleyle, dolaylı da olsa, sevgilinize onunla birlikte bir çocuk sahibi olmak istediğinizi belirtmiş olursunuz.

HAYATIMI KUSURSUZ KILDIN
Bu sayede, sevgilinize aklınızdaki tek kadının o olduğunu söylemiş olursunuz. Her kadın, birlikte olduğu erkeğin bu cümleyi söylemesini ister. Bu cümleyi söyleyerek, sevgilinizin, onu her yönüyle kabul ettiğinizi anlamasını sağlamış olursunuz.

* Avantajları: Bu cümle, temel olarak, sevgilinize onu hayatınızdan çıkarmak istemediğinizi anlatmış olur. Bu tür şeyler duydukları zaman, kadınların yüreğinin yağları erir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Domuz derisi kaban tartışmaya yol açtı
 Teoman'ın filmine izleyiciden tepki geldi
 5 yeni film vizyonda
 Neo, Sinbad olacak
 Yanlışa takılmayın
 'Tuğralar ve Laleler'
 En seksi otomobil rengi gri
 44 metrelik resimle rekor denemesi
 Görme engelliler bowling turnuvası yaptı
 Kara gömülüp yarışmaya hazırlandılar
AYŞE ÖZYILMAZEL
Bağdat Caddesi çok güzelll
Bu sefer Bağdat Caddesi keyfi...
HAKAN & UTKU
Yılın söyleşisi
Dünyanın ilk ve tek ve de gerçek ikili...
AYŞE TÜTER
Dönerli lazanya
Lazanyaları tarifindeki gibi haşlayıp,...
Yaz telaşı başladı
Yaz telaşı başladı
Yazın göğüslerini gerip, plajlarda salına salına boy göstermek...
Aşk yaşıyorlar
Aşk yaşıyorlar
'Yabancı Damat' dizisinde 'Niko'yu canlandıran Özgür Çevik'le halası...
Şehrazat'ı küstüren hediye!
Şehrazat'ı küstüren hediye!
Gülben Ergen'in, kendisine birçok şarkı veren şakın dostu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.