kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sevim Üke
Şeytani planın perde arkası

Çankırı'da geçen hafta öz oğlunu sevgilisine öldürten Sevim Üke'nin, daha önce de kocası ve oğlunu zehirlemeye çalıştığı öğrenildi. Sevim Üke'nin, genç âşığı Ali Akpınar'ın ağabeyi ile de beraber olduğu ve genç adamı tacizle suçlayıp hapse gönderttiği anlaşıldı.

Çankırı son günlerde, Çerkeş ilçesinde geçtiğimiz hafta öz oğlunu sevgilisine öldürten annenin hikâyesiyle çalkalanıyor. İnanılmaz olay iddialara göre şöyle gelişti. Evlenmek istemediği Recep Üke tarafından, 18 yıl önce kaçırılan ve ailesinin baskısıyla evlenen Sevim Üke, bir yıl sonra Kenan adını verdikleri bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Ancak genç kadın ne kocasına ne de öz evladına bir türlü 'ısınamadı'. Hatta öyle ki, Sevim Üke alkole ve kumara düşkünlüğüyle bilinen kocasını ve oğlunu öldürme planları yapmaya başladı.

FARE ZEHİRİ İÇİRMEK İSTEDİ
İddiaya göre birçok kez mahalle bakkalından fare zehiri alıp, eşiAli Akpınar’ın öldürdüğü Kemal Üke.ve oğlunun yemeklerine katmayı düşünen Sevim Üke, bu planı bir türlü gerçekleştiremedi. Bir süre sonra genç kadın Murat Akpınar adlı gençle ilişkiye girdi. Ancak bu birlikteliğin duyulmasından korkan Sevim Üke jandarmaya, Murat Akpınar hakkında kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayette bulundu. Yargılama sonunda genç adam cezaevine gönderilirken, Sevim Üke bu kez Akpınar'ın 23 yaşındaki kardeşi Ali Akpınar ile ilişkiye girdi. Fare zehirinden sonuç alamayan ve eşiyle oğlunu öldürmeyi kafasına koyan genç kadın, bu defa da yeni sevgilisini kocası ve oğlunu 'ortadan kaldırması' için kışkırtmaya başladı. 22 Şubat günü,Sevim Ükenin genç sevgilisi Ali Akpınar.genç kadın kocası Recep Üke'nin annesinin yanında kalacağını söyleyip, sevgilisini eve davet etti. Bu sırada Sevim Üke'nin oğlu Kenan da bahçede belirdi. Anne, oğlunun kendilerini öldürmek amacıyla geldiğini öne sürerek kocasına ait av tüfeğini Ali Akpınar'a verdi. Bunun üzerine Akpınar, sevgilisinin 17 yaşındaki oğlu Kenan Üke'yi tüfekle vurarak öldürdü. Talihsiz genç olay yerinde yaşamını yitirirken, Sevim Üke büyük soğukkanlılıkla, "Sıra kocamda" diyerek âşığını kocasını da öldürmek için ikna etti.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
İlçenin diğer ucunda annesinin evinde kalan Recep Üke'yi öldürmek için yola çıkan Akbulut ise yolda fikriniKocası ve oğlunu öldürmeyi kafasına koyan Sevim Üke, âşığı Ali Akpınarı eve çağırdı. Bu sırada evin bahçesinde oğlunu gören Üke, İlişkimizi biliyor, bizi öldürecek diyerek sevgilisini oğlunu öldürmeye ikna etti.değiştirdi ve emniyet müdürlüğüne başvurarak işlediği cinayeti itiraf etti. Bunun üzerine emniyet güçleri Sevim Üke'yi gözaltına aldı. Ali Akpınar'ın, kadının oğlunun kendisini öldürmesinden korkarak cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Sevim Üke'nin ise çıkarıldığı mahkemede, daha önce eşini ve oğlunu fare zehiriyle öldürmek istediğini ancak yapamadığını, ikinci yol olarak sevgilisini azmettirdiğini itiraf ettiği öğrenildi. Rahim kanseri olduğunu iddia eden genç kadının, olay gecesi evlerine gelen sevgilisine, "Oğlum seni öldürebilir" dediğini ve gencin de korkudan cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Sevim Üke ve Ali Akpınar, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

İlhan DEMİRCİOĞLU-ÇANKIRI/MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 'Bütün beklentilerin ortalamasını aldık'
 Çelik'in özel kalemi 'türkücü' oldu
 Afrika'da TOBB işkencesi!
 Turizm cennetinde sahte rakı paniği
 Kâbusu polis bitirdi
 'Kızıl tilki' operasyonu
 Mengen'in cesur kaymakamı
 Gözaltında 211 tecavüz iddiası
 AB Troykası ile beyin fırtınası bugün başlıyor
ERDAL ŞAFAK
Kadınlara dost tavsiyesi
Türkiye'de resmi...
ÖMER LÜTFİ METE
'Pardon'
Sinan Çetin yapımı 'Pardon' filmi...
UMUR TALU
Kültürel çölün ağaları
Mehmet Barlas dün,...
ERGUN BABAHAN
Yeni Ceza Yasası ve habercilik
1 Nisan'dan itibaren...
MEHMET ALTAN
Baas'çı mısın Amerikancı mı?
Fransa ile İngiltere...
Esad, Türkiye ile ilişkileri düzeltti ama...
Lübnan'ın önde gelen gazetelerinden Daily Star'ın başyazarı Huri...
Washington Post: Türkiye soykırımın yapıldığı ilk ülke
Washington Post gazetesi, Türkiye'yi "son yüzyılda soykırım ve...
Ni-gol-as Anelka
Ni-gol-as Anelka
F.Bahçe, 35'te 10 kişi kalan Malatya'ya karşı kötü oynadı. Tuncay...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu