kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
  » Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Selülitle savaşma zamanı
Selülitin teşhisi ve tedavisi
Selülite karşı beslenme
Yaşam dengesi
Kişiye özel çözümler
Selülit egzersizleri

Selülitle savaşma zamanı

Kış hiç bitmeyecekmiş gibi görünse de bahara ve sıcak yaz aylarına adım adım yaklaşıyoruz. Eğer sıcak yaz günlerinde rahat rahat denize girmek istiyorsanız, tüm kadınların baş belası olan selülitlerinizle şimdiden mücadele etmeye başlayın

Her ne kadar kışın soğuk nefesini ensemizde hissetsek de bahar geliyor. Ardından da sıcacık yaz... Tiril tiril etekler giyecek, bikinilerimizle sıcak kumlardan serin sulara atlayacağız. Tabii o bikinileri giyebilirsek! Hemen hemen tüm kadınların ortak sorunu olan selülit, yazı burnunuzdan getirebilir. Bu nedenle iyisi mi siz şimdiden selülite savaş açın. Hem de bir daha hiç bırakmamacasına... Çünkü selülitle mücadele, sadece yaz gelirken krem sürüp oturmakla olmuyor; gerek beslenme düzeninizle, gerek egzersizlerinizle, gerekse konsantrasyonunuzla bu mücadeleyi bir yaşam biçimine dönüştürmeniz gerekiyor. L'Oreal Paris PerfectSlim'in Anti- Selülit&Danışmanlık Merkezi, hazırladığı "Full Uzmanlık" programı ile kadınların baş belası selülitle mücadelede yardımcı oluyor.

PROGRAM 1 AY SÜRECEK
Selülitle savaşta yeni bir konsept hazırlayan Anti-Selülit Uzmanlık & Danışmanlık Merkezi, kadınların selülit sorununa, her biri kendi alanında uzman kadroyla kişiye özel tedavi programı sunuyor. L'Oreal Paris tarafından hazırlanan, selülitten uzak bir yaşam için "Full Uzmanlık" projesi, bir ay sürecek. Öncelikle Boyner ve YKM mağazalarında sunulacak program daha sonra, Türkiye'nin yaklaşık 14 ilindeki seçkin parfümeri ve eczanelerdede uygulanacak. Programın ilk durağı İstanbul. Program 26 Şubat'ta 14.00-16.00 saatleri arasında Metrocity, 16.00-18.00 saatleri arasında ise Maslak Boyner'de olacak. 27 Şubat'ta ise 14.00- 16.00 saatleri arasında Suadiye, 16.00-18.00 saatleri arasında İçerenköy-Carrefour Boyner'de. "Full Uzmanlık" projesinde öncelikle kişinin selülit tipi teşhis edilecek. Selülit tipine göre yaşam tarzına uygun beslenme, diyet, egzersiz, yaşam danışmanlığı ve ürün önerisinde bulunulacak. Selülitin bir yaşam biçimi sorunu olduğu, onu yenmek için komple uzmanlık ve komple değişim gerektiği konusunda kadınlar bilgilendirilecek. Selüliti yenmek için doğru teşhis ve yaşamın her alanına yayılacak kişiye özel tedavi programı uygulamak gerekiyor. Hangi ürünü, ne süreyle kullanmalı, nasıl yiyip içmeli, hangi egzersizi yapmalı ve nasıl düşünmeliyiz? L'Oreal Paris'in dört aşamalı "Full Uzmanlık" projesi tüketiciyi uzmanlarla birebir buluşturarak bu sorulara kişiye özel cevaplar veriyor.

ÖNCE TEŞHİS GEREKİYOR
Uzmanlardan Dermatolog Dr. Ulviye Atılganoğlu, selülit derecesini teşhisini yapıyor ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan Perfectslim Anti-selülit programını öneriyor. Türkiye'nin en çok tanınan beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli de uzmanlığını L'Oreal Paris Perfectslim ile paylaşıyor. Kümeli selülit oluşmadan önce, selülit tedavisi sırasında ve selülit takip süresinde dikkat edilmesi gereken sağlıklı beslenme ve özel diyet programları öneriyor. Spor koordinatörü Batuhan Barutçu yaşam stili ve selülit derecesine göre ofiste ve evde yapılabilecek vücut hareketlerini gösteriyor. Selülitin bir de psikolojik boyutu var. İnanmak ve hedefi belirlemek çok önemli. Yaşam koçluğu mesleğinin Türkiye'deki öncüsü Metin Karabağ, hayallerin hedefe çevrilmesinde ve hedeflerin gerçekleştirilmesinde yol gösteriyor. Anti-Selülit Uzmanlık & Danışmanlık Merkezi uzmanları, ayrı ayrı selülitle nasıl savaşmamız gerektiğini anlattı:
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Elmayı 80 Yaşında Bile Isırarak Yiyebilirsiniz
 Kök Hücreden Diş Yapılacak
 Proteze Alıştıkça Şikâyetler Azalır
 Menopoz Döneminde Cildimizi Nasıl Korumalıyız?
 İş Görüşmesinden Önce Bir Saatte Estetik Dişe Kavuşuluyor
 Çikolata, Ketçap Ve Cips Dişi 15 Dakika İçinde Çürütebiliyor
 Paralı Seks 3 Kat Riskli
 Sert Yatak, Astıma İyi
 Cinsel Hayatta Mutluluk 70 Yaşında Bile Mümkün!
 Domates Suyu Kanserden Koruyor
 Çocuğunuzun Cinsellikle İlgili Sorularını Doğru Yanıtlayın
 Öpüşmeyi Merak Edebilir
 Anne Adaylarının Yarısı Gebeliğin Son Üç Ayında Seksten...
 Selülitle Savaşma Zamanı
Seyret, sus ve dinle
Seyret, sus ve dinle
Bazen, güzellikleri dostlarla paylaşmakta güçlük çekeriz. Seyredip,...
Oscar'ın partileri Oscar kadar ünlü
Oscar'ın partileri Oscar kadar ünlü
Geçtiğimiz hafta sonu yeni sahiplerini bulan Oscar heykelleri,...
Gence'nin gecesinde objektif' ambargosu
Gence'nin gecesinde objektif' ambargosu
Caz sanatçısı Durul Gence'nin '50'nci Sanat Yılı' konserine starlar...
Pasifik'e yelken açtı
Pasifik'e yelken açtı
18 Eylül'de Nazenin 4 adlı teknesiyle iki yıl sürecek dünya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.