kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hincal Uluc @ SABAH
Tel:
0212 3544813
Fax:
0212 3544891
 
..Ve benim Oscarım.. Nurgül Yeşilçay'a!..
Devenin eğri boynu..
Benimle bir dakika..
Oscar!..
Tebessüm
Sevdiğim laflar

Benimle bir dakika..

Yazılıp söylenenler bir genç kızı rahatsız edecek boyutlara ulaştığı için bir zorunlu açıklama.. Genç kız, savunma refleksi içine düştü, garip ve haksız laflar etmeye başladı, sonunda.. Bu lafları da kullanmaya başladılar.. Okurlar mazur görsünler.. Bunları savunmak için yazmıyorum. Hayat boyu kendimi savunma ihtiyacı duymadım. Beni bilen bilir. Bilmeyen de zaman içinde öğrenir. Kendine güvenim budur. Bunlar sadece gerçeklerin açıklanması. İnsanların doğruyu bilme haklarına saygı.. Ve de bir genç kızın onurunu koruma kaygısı..

1. Hayatımda kimse yok.. Uzun süren bir ilişki, iki ay önce terk edilmemle bitti. Ama benim için bıçakla keser gibi bitmiyor tabii.. Kalp altı yıl taşıdığını "Bitti" deyince silip atamıyor.. Hayatıma yeni birini sokmak için zamana ihtiyacım var.

2. Hayatım boyu etrafımda hoşuma gitmeyen biri olmadı. Bu benim karakterim. Ece de hoşuma gittiği için yanımda oldu. Altı yıldır beni hiçbir kadınla görmeyenler birden Ece ile görmeye başlayınca, söylenecekleri tahmin ettiğim için Balçiçek'in röportaj teklifini kabul ettim. Balçiçek doğruları apaçık yazdı. Ama Yılmaz/Ali işbirliği ile o gece atv'de yapılan iğrenç program her şeyi saptırdı, çirkinleştirdi. Kendi televizyonum böyle yapınca, geri kalanı tutmak mümkün olmadı.
Ece ile geziyorum. Davetlerimi kabul ettiği sürece de gezeceğim. Ben hayatımı onun bunun lafı ile yaşamam ya da değiştirmem. Gezdiğim tüm kadınlara kur yaparım. Flört de diyebilirsiniz.. İlişkimin önü hep açıktır. Farkım.. Zorlamam.. Her şeyi hayatın ve zamanın akışına bırakırım. İstemek adetim yoktur. Beklentilerim yoktur.. Beklentilere cevap veririm.. Hem de çok iyi veririm.. Çünkü kadın ruhunu çok iyi bilirim..

3. Boxer dergisi için zaman zaman röportaj yapmak hoşuma gidiyor.. Erkekçe günlerini anıyorum. Geçen yıl Nihan Akkuş'la yapmıştım söyleşimi.. Nurdan fotoğrafları çekti. Harika bir insan Nurdan.. Çok iyi ekip çalışması yapıyor. Çekimlerde de birlikte çalıştık. Bir ara Nihan'ın bir pozunu düzeltirken gülmeye başladım ve anlattım. Gazeteciliğe başladığım yıl, 1957, bir fotoğraf skandal gibi dünyayı sarmıştı. Roger Vadim, bugün ilk okullarda rahatça gösterilecek.. Ve Allah Kadını Yarattı adlı zamanın en erotik filminin bir sahnesinde yatakta uzanan çıplak kadının üzerindeki çarşafı düzeltiyordu. Kadın Brigitte Bardot idi.. Vadim'in karısı.. Adam karısının çıplaklığını ayarlıyordu.. "Nerden nereye geldik" dedim Nurdan'a.. Benim Nihan'ın pozuna yardım ettiğim sahneyi şaka gibi çekti.. Bir Vadim şakası gibi dergiye koyduk. Bu yıl çekim yaparken "Hani bizim Vadim sahnesi" dedim Nurdan'a.. O şakayı bir daha yaptık.. Gelecek yıl, daha sonra, kiminle söyleşi yapar, çekimi yönetirsem, o şaka sahnesi hep olacak.. Bir yerde Hithckockvari ama Vadim gibi görünme geleneği..

4. Haftalık'ta 14 Şubat Sevgililer Günü kapağını Genel Yönetmen Özgür Yici ile konuştuk. Haftalık Ercan'ın dergisi.. Yaşamalı.. Başarı ile yaşamalı.. O zaman Ercan hep yaşar.. "Sevgililer Günü" için her yıl bir Sweetheart seçme geleneği başlatalım dedik.. "Sevgililer Günü'nü sen getirdin, bunu da sen seç ve birlikte kapakta olun" dedi, Özgür.. "Tamam" dedim. Tüm görüşmeleri ben yürüttüm ve anında Ece'ye aktardım. "Haftalık beni kandırdı" demiş sağda solda.. "Korunma refleksi" içinde pek çok şeyi yanlış söylediği gibi.. Kandırma varsa, Haftalık değil, ben kandırdım demektir. Başından beri her şeyi biliyordu Ece.. Çekimlere de büyük bir neşe ve heyecanla katıldı. Haftalık asla saçma sapan bir poz teklif etmedi.. Hepsi çok şirin önerileri önümüze koydular. Pozları Ece ile beraber seçtik. Ece'nin bazıları patronu, onu çok seven Uğurkan'ı ve beni de üzen, ama gençliğine verdiğim garip lafları ve tavırları yüzünden, Özgür başta dostlarımdan özür diledim bile. İşte Ece-Hıncal ilişkisinin ve basında garip yorumlarla basılan fotoğraflarının iç yüzü budur.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 ".. Sevişmek bir dakika!.."   / 27-02-2005
 "Sevmek bir ömür sürer.."   / 26-02-2005
 Geberiyorum.. Ben bu şarkıya geberiyorum..   / 25-02-2005
 Tencere dibin kara davası..   / 24-02-2005
 "Erişti nevbahar eyyamı.."   / 23-02-2005
 Nasıl bir medyayız biz?..   / 22-02-2005
 "Her insan kendi hayatını yaşar!.."   / 20-02-2005
 Seninle bir dakika..   / 19-02-2005
 Özlem Tekin diye bir mucize!..   / 18-02-2005
 Feldkamp kadar olamayanlar..   / 17-02-2005
REHA MUHTAR
Doping alan bohem arkadaşlarım..
Şimdi anlatacağım...
MEHMET BARLAS
Bizim "Neo-Con"larımız daha fazla değil mi?..
Amerikan...
ALİ KIRCA
Pazartesi sendromu...
Neyse ki bugün salı...
MAHMUT ÖVÜR
Bu müteahhitleri kim koruyor?
Bakırköy'deki inşaat...
SAVAŞ AY
Hilal kız, kapatılan bar ve 'Why High One Why!.'
Why...
HINCAL ULUÇ
..Ve benim Oscarım.. Nurgül Yeşilçay'a!..
Aradan tam 3...
EMRE AKÖZ
'AKP: Pişmemiş aşure'
Utah Üniversitesi Siyaset...
Dikkat Security var!
Dikkat Security var!
Sakarya maçındaki olaylar yüzünden Disiplin Kurulu'na gönderilen...
Carew Yandı
Carew Yandı
Beşiktaş-Sakarya maçında Aytaç'a tükürdüğü televizyon görüntüleriyle...
Mazeret değil en iyi hizmetin arayışıdır
Adalet Bakanı Çiçek'in polise yönelttiği, "Mazeret üretmek yerine...
Pişmanım koz verdim
Sincan'da tankların geçişine yol açan Bekir Yıldız "Şimdiki aklım...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu