kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Cinnet mektubu

Eşini, kızını ve oğlunu işyerine çağırıp öldüren çorap fabrikatörü Kilerci, intiharından önce cinayetleri soğukkanlılıkla kaleme aldı.

İstanbul'daki işyerinde eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra başına sıktığı kurşunla ölen Kemal Kilerci, kardeşlerine ve polise iki mektup bıraktı. Mektuplarda cinayetin nasıl işlendiği ayrıntılarıyla anlatılıyor.

BULGAR FİRMASIYLA YASADIŞI TİCARET KUŞKUSU
Polis "İntihar edecektim, benden sonra acı çekmesinler diye onları da öldürdüm" diye yazan Kilerci'nin iş ilişkilerini inceliyor. Kilerci kardeşlere ait firmanın bir süre önce bir Bulgar firması ile yasadışı ticaret iddiasıyla soruşturma geçirdiği öğrenildi.

GEÇEN HAFTA VASİYET YAZDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Kilerci'nin 25 Şubat'ta hazırladığı vasiyette tüm malvarlığını kardeşlerine bıraktığı da belirlendi. Kilerci ile eşi ve çocuklarının cenazesi dün toprağa verildi. Kızı Gizem duvak ve GS atkısı, oğlu Alican da FB atkısıyla gömüldü.

Fotoğrafta kalan mutluluk

Kilerci ailesinin Bartın yolunda çektirdiği bu fotoğraf belki de birlikte çıktıkları son tatile aitti. Çocukları Gizem ve Alican'ı kolları arasına alan anne Aysun Kilerci, 18 yıllık eşinin bunu yapabileceğini aklına bile getiremezdi. Dün sabah ise bitkisel hayattaki baba yaşamını yitirirken, öğlen anne ve çocukları gözyaşları arasında toprağa verildi.

Son Mektup
Canım eşimi 10:45'te öldürdüm. Hiç acı çekmedi. Sonra oğlumu ve kızımı da alıp işyerime getirdim. Kızım Gizem'i yandaki ayakkabıcıya gönderdim.
Canım oğlum Alican'ı önce kanepeye yatırdım. Yastık koyup iki vuruşta vurdum. Yastık koyup iki vuruşta vurdum. Çabuk ölsün diye. Canım kızıma 11:50'de tek el ateş ettim. Hiç hissetmedi. Kanları üzerime bulaştı. Sıra bana geldi.
Pişmanım.


'Beni anlamadılar'

Eşi, kızı ve oğlunu öldürdükten sonra intihar eden Kemal Kilerci bıraktığı mektupta yakınlarını acı çekmesinler diye öldürdüğünü yazdı.

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Can Çorap Atölyesi'nde, eşi Aysun (38), oğlu Alican (13) ve kızı Gizem'i (17) öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etmek isteyen 42 yaşındaki Kemal Kilerci, girdiği bitkisel hayattan çıkamadı. Kilerci, dün sabah saatlerinde hayatını kaybederken, ardında bıraktığı iki mektup, olaya ışık tuttu. Kilerci'nin kardeşleri Cengiz ve Kenan Kilerci'ye verilmek üzere bıraktığı mektupta, anlaşılamamaktan şikâyet ettiği öğrenildi. Kilerci mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Beni eşim dahi anlamadı. İntiharı kafama koymuştum. Ancak canımdan çok sevdiğim eşim ve çocuklarımın benden sonra acı çekmemesi için bu olayı kafama koydum. Sabah 10.45'teGİZEM, DUVAĞIYLA GÖMÜLDÜ: Kilerci ailesi dün Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi. 17 yaşındaki Gizem’in tabutuna beyaz duvak ve G. Saray atkısı, 13 yaşındaki Alican’ın tabutuna ise F. Bahçe atkısı kondu. Gizem’in arkadaşları cenazede, gözyaşlarına boğulurken, “Hayat dolu biriydi. Bu sonu hak etmiyordu. Ailesinde bir sorunu olsa mutlaka bizimle paylaşırdı” dediler. işyerimde eşimi öldürdüm. Daha sonra eve giderek oğlumu ve kızımı aldım. İşyerine geldiğimde Gizem'i 'kendine ayakkabı bak' bahanesiyle gönderdim. Oğlumu içeriye aldım. Kanepenin üstüne yatırdıktan sonra üzerine yastık koyup, acı çekmeyip çabuk ölsün diye birini ensesine, diğerini şakağına iki kurşun sıktım. Oğlumu öldürtükten 10 dakika sonra kızım geldi. Her şeyden habersizdi. Kızımı da aynı şekilde öldürdüm."

MALINI KARDEŞLERİNE BIRAKMIŞ
Kilerci'nin polislere bıraktığı ikinci mektupta da cinayetleri saatlerine kadar anlattığı kaydedildi. Kilerci'- nin "Otopsi filan yapmayın. Olayı gerçekleştirdiğim silah ruhsatlıdır. Kendimi vurmadan önce Gizem'i de Alican'ı da aynı yere aldım.Kanları üzerime bulaştı. Çok pişmanım" yazdığı öğrenildi. Korkunç cinnetin sebebi çok yönlü araştırılırken, Kilerci'nin 25 Şubat 2005 tarihinde hazırladığı vasiyetinde tüm mal varlığını kardeşlerine bıraktığı belirlendi. Çevresinde 'ihtiraslı ve çok kazanmayı isteyen' bir kişi olarak tanınan Kemal Kilerci'nin piyasaya 57 milyar lira civarında borcu olduğu ileri sürülürken, yakınları "Mal varlığı çok iyi durumda. Olayı bu nedenle gerçekleştirmemiştir" diye konuştular. Kemal Kilerci'nin kardeşleri ile bir süre önce mal paylaşımı nedeniyle sorun yaşadığı ve bu durumdan dolayı bir hayli sıkıntılı olduğu öğrenildi.

Müslim SARIYAR- Mustafa KAYA / MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 'Göklerin Hâkimi'ni nakavt etti
 Sahte rakı iki kişiyi öldürdü
 'Malıma el koydular' deyip polisleri vurdu
 Ölümcül pusuda intikam izi
 Yedizlerin doğumuna Etik Kurulu el koydu
 Sanki yolgeçen hanı
 Kokain bu kez postayla geldi
 Emlakçının katili kredi kartı borçlusu
 'Ben ruhsat vermezdim'
 Villa cinayetinde 'borç' iddiası
 Çelik tanıklık için çağırıldı
 Kafatası aranıyor
 Topbaş'a göre inşaat bitmeli
 Liseli Kübra şofben kurbanı
 Alo SABAH İstanbul
REHA MUHTAR
Doping alan bohem arkadaşlarım..
Şimdi anlatacağım...
MEHMET BARLAS
Bizim "Neo-Con"larımız daha fazla değil mi?..
Amerikan...
ALİ KIRCA
Pazartesi sendromu...
Neyse ki bugün salı...
MAHMUT ÖVÜR
Bu müteahhitleri kim koruyor?
Bakırköy'deki inşaat...
SAVAŞ AY
Hilal kız, kapatılan bar ve 'Why High One Why!.'
Why...
HINCAL ULUÇ
..Ve benim Oscarım.. Nurgül Yeşilçay'a!..
Aradan tam 3...
EMRE AKÖZ
'AKP: Pişmemiş aşure'
Utah Üniversitesi Siyaset...
Dikkat Security var!
Dikkat Security var!
Sakarya maçındaki olaylar yüzünden Disiplin Kurulu'na gönderilen...
Carew Yandı
Carew Yandı
Beşiktaş-Sakarya maçında Aytaç'a tükürdüğü televizyon görüntüleriyle...
Mazeret değil en iyi hizmetin arayışıdır
Adalet Bakanı Çiçek'in polise yönelttiği, "Mazeret üretmek yerine...
Pişmanım koz verdim
Sincan'da tankların geçişine yol açan Bekir Yıldız "Şimdiki aklım...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu