kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Derya yuva yıkan bir kadın değil!
Derya yuva yıkan bir kadın değil!
'Gördüm ki bugün varım yarın yokum'
'ABD'de şansımı yine deneyebilirim'

Derya yuva yıkan bir kadın değil!

' Bir İstanbul Masalı'nın ilerleyen bölümlerinde, Selim Arhan'ın yeni sevgilisi olacağı konuşulan ve geçtiğimiz hafta diziye dahil olan ressam Derya, yani Dolunay Soysert, canlandırdığı karakterin bir evliliği bitirme amaçlı değil tesadüf eseri ortaya çıktığını söylüyor.

Türk izleyicisinin her hafta büyük bir merakla izlediği 'Bir İstanbul Masalı'nda, yeni aşkların, yeni maceraların ve bununla beraber ayrılıkların sinyali verilmeye başladı. Geçen haftaki bölümde yepyeni bir yüz katıldı diziye; ressam Derya. Behiye Arhan'ın yakın bir dostunun kızı olan Derya karakterinin, Selim'i etkilemeye çalışacağı ve hem entelektüel kişiliği, hem de çekici fiziği sebebiyle bunu başaracağı konuşuluyor. Dizinin yapımcıları ve senaristleri, uzun süredir Selim Arhan'a yeni bir sevgili arayışı içindeydi. Bunun için birkaç isim geldi akıllarına ama en sonunda Dolunay Soysert'te karar kıldılar. İşte Behiye Hanım'ın yeni gözdesi, Esma'yı ekarte edecek olan Derya'dan, yani Dolunay Soysert'ten dizi ve kendiyle ilgili çarpıcı açıklamalar...

* Bir İstanbul Masalı'nın yeni bölümlerinde sizi Selim Arhan'ı etkileyen kadın olarak göreceğiz. Ressam Derya nasıl bir kadın?
Ben de daha yeni tanıştım aslında. Şöyle özetleyebiliriz; belli bir statüte sahip, iyi eğitim almış, kendini yetiştirmiş, kendi ayakları üzerinde durmuş, sosyal bir statüye sahip olan iyi bir ailenin kendinden emin kızı.

* Ve Selim'i, Esma'nın elinden alıyor. Esma'nın ailesine ve yaşam şartlarına bakıldığında, Derya biraz baskın bir karakter gibi durmuyor mu? Yani Esma'ya haksızlık yapılmıyor mu?
Hayat da böyle değil mi zaten? Kimileri çok şanslı doğuyor, kimileri şanssız doğuyor. Herkes kendisine sunulan hayatı yaşıyor ve şartları dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu hikaye de bunun üzerine kurgulanmış işte. Evet, hayatta da birileri karşımıza hep rakip olarak çıkıyor. Şanslıysanız savaşı kazanan siz oluyorsunuz. Esma'nın rakibi de hayatın gerçeğinden yola çıkarak yazıldı. Derya da içimizden biri.

* Türk halkı Selim ile Esma'nın aşkını çok sevdi. Bu anlamda görebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Öncelikle bilinsin ki, Derya karakteri, kötü bir karakter değil. Sadece tesadüf eseri ortaya çıkmış. Derya'nın hayatında, yolları tesadüfen kesişmiş iki insanın arasında doğan bir aşk yaşanacak. O, bekar olduğunu düşündüğü bir erkekle iletişime geçmiş bir kadın. Tabii ki en büyük destekçisi Behiye Hanım. O, davul dengi dengine taraftarı olduğu için bu durumdan çok memnun. Derya da, karşısına çıkan bu aşkı görüp, 'Niye yaşamayayım?' diyor, çünkü şartlar müsait. Yuva yıkmak için ortaya çıkmış bir kadın değil.

* Siz özel hayatınızda aşka engel olamadığınız durumlarla karşılaştınız mı?
Bu tarz bir şey olmadı. Ama çok sık aşık olunmuyor, bu yüzden karşınıza çıktığında, eğer fark ederseniz kesinlikle kaçırmamak gerekiyor. Hele belli bir yaştan sonra giderek seyrekleşiyor kalbinizin atışı, bir yerde bulduğunuz zaman peşinden koşmanız gerektiğini düşünüyorum.

* Ressam Derya karakteri için başka isimler de düşünülmüş ama sizde karar kılınmış. Sizin bu teklifi kabul etmenizin sebebi neydi?
Bir İstanbul Masalı'nı ilk günden beri takip ediyorum. Çok sevdiğim bir ekipti ve çok sevdiğim, önemsediğim insanlar bu işin içindeydi. En baştan beri de, 'İnşallah bir gün içinde olurum' derdim. Ve teklif gelince de tereddütsüz kabul ettim. Bu teklif kime gelse geri çevirmezdi herhalde.

VECİHE ASLAN MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Akpınar'ın rol arkadaşı Aysun Kayacı
 İyi ki baklava açtım bir lokma bile tadamadım
 Şimdi mahkum filmleri moda
 Şimdi oldu yar...
 Yazarımız balayı izninde
 Modern, çok rahat renkli ve sıcak
 'Dünden Bugüne' kültürümüz
 Bekar erkekler için ideal mobilyalar...
 Yemek müzik gibi doğaçlama olmalı
 Evliliğinizi şüpheye feda etmeyin
 İlişkiniz canlansın
 Yıldızları parlatan güzellik guruları
 Evliliği sallantıda
 Yaralarını sarıyor
HAKAN & UTKU
Üryalandım da duruldum
Efendim geçen akşam hayır olsun,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kestaneli köfte
Isıtılmış...
İş görüşmesinden önce bir saatte estetik dişe kavuşuluyor
İş görüşmesinden önce bir saatte estetik dişe kavuşuluyor
Diş estetiğindeki yenilikler çığır açıyor: Sararan dişler...
Koç'un vefası
Koç'un vefası
1955 yılında Dinamo Moskova-Fenerbahçe maçında tesadüfen...
Müthiş ikili
Müthiş ikili
Hyundai Assan MotorSports, 2005 yılının flaş transferini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.