kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dizi yıldızlarıyla aynı giyinebilirsiniz
Dizini seç tarzını bul

Televizyon dizilerinin yıldızları giyim tarzlarıyla da modayı şekillendiriyor. İşte en sevilen karakterler ve markaları.

Seksi- Bohem - Spor - Klasik
Melekler Adası'nın "Zinnur"u Hande Ataizi dizide Vivid, Patara, Vitrin ve Urban'dan giyiniyor. Çemberimde Gül Oya'nın "Feriha"sı Melisa Sözen'in kıyafetleri Atlas Pasajı'ndan. Yağmur Zamanı'ndaki "Eylül" rolüyle dikkat çeken Azra Akın ise Herry'den giyiniyor.







Dizi yıldızlarıyla aynı giyinebilirsiniz

Türk dizilerinde mutlaka kıyafetlerini beğendiğiniz moda ikonunuz vardır. Onların nerelerden giyindiğini merak ediyorsanız işte size adresler.

Sex and the City adlı dizinin başrolünü oynayan Sarah Jessica Parker, benim moda ikonum. Defalarca izlemiş olsam da her bölümde ne giydiğini, ne çanta kullandığını takip etmekten kendimi alamıyorum. Kıyafetlerinin nereden alındığını bulana kadar da rahat durmuyorum... Şimdi ekranlardaki Türk dizilerin hızına yetişilemiyor. Her kanalda birbirinden güzel diziler kıran kırana bir mücadele içindeler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli yapımlar. Ne kadar dizi merakım olmasa da televizyonun başına geçtiğimde mutlaka takılıp kalıyorum. Ve tabii ki moda ile iç içe olunca dizilerdeki yıldızların nereden giyindiğini merak edip duruyorum. Eminim birçok kişi de benimle aynı fikirdedir. Hem merakımızı gidermek hem de dizi yıldızlarının üzerinde beğendiğimiz kıyafetlere sahip olmak için adresleri toparladık.

* Melekler Adası atv'de salı akşamları gösterimde olan "Melekler Adası"nın yıldızları "Şerbet" rolündeki Nurgül Yeşilçay ve "Zinnur" rolündeki Hande Ataizi. Günlük yaşantısında kadınsı bir tarzı tercih eden Hande Ataizi dizide yine kadınsı ve frapan kıyafetlerle dikkat çekiyor. Nurgül Yeşilçay ise normal hayatının dışında bir tarz sergiliyor. Zengin bir adamla evlendikten sonra daha kadınsı kıyafetlerle karşımıza çıkan Şerbet, daha önceki bölümlerde dizideki rolünün getirdiği demode kıyafetler giyiyordu. Dizideki kıyafetleri sanat yönetmeni görevi yapan Tuğba Diner ayarlıyor. Hande Ataizi için kıyafetleri Vivid, Patara, Vitrin ve Urban mağazalarından. Gecelik ve sabahlıklar Papatya ve takılarda Euromoda'dan... Nurgül Yeşilçay daha önceki bölümlerde ihraç fazlası ya da ikinci el mağazalarından alınan kıyafetler giyerken, şimdi Vivid ve Gebe Giyim'den giyiniyor. Şu anda hamile olduğu için normal bedenlerin içine girmekte zorlandığı çok açık.

* Aliye atv'nin beğeniyle izlenen dizilerinden "Aliye" salı akşamlarının en çok izlenen programlarından. Etkileyici öyküsü, başarılı oyuncuları ve prodüksiyonuyla milyonların kalbini fetheden "Aliye" nin başrol oyuncularından Sanem Çelik kıyafetleriyle de beğeni topluyor. Dizideki giyiminde sadeliği tercih eden Sanem Çelik, klasik elbiseler, pantolon ve ceket takımlar ile anne rolünü tamamlıyor. Dizi için kostüm görevi Serkan Esen'in. Sanem Çelik'in kıyafetleri Roman, Polin, Marmara Triko ve Ankara'dan Ekol'den ...

* Avrupa Yakası Muhteşem kadrosu ve eğlenceli öyküleriyle ekranlarda kahkaha fırtınası estiren, çok sevilen ve izlenen Avrupa Yakası'nı atv'de çarşamba akşamları izlemek şart! Dizinin başrol oyuncularından Aslı, modadaki son trendlerin sıkı takipçisi.Her zaman şık olmayı başarıyor. Aslı'nın dizideki ofis kıyafetleri Park Bravo'dan. Ev kıyafetleri ise Nike ve Lacoste'tan. Diğer oyunculardan Selin rolündeki Evrim Akın, Fatoş rolündeki Şenay Gürler ve Yaprak rolündeki Hale Caneroğlu da yine moda trendlerini takip ediyor. Selin'in kıyafetleri Adil Işık, Fatoş'un kıyafetleri Morgan, Artistic ve Lilies, Yaprak ise Topshop ve FCUK'dan. Tüm oyuncuların ayakkabıları Hotiç ve Nine West, takılar ise Reminiscence ve Zerrin Özer'in kendi tasarımları... Avrupa Yakası için kostüm görevi Kerem Bozok'un.

* Çemberimde Gül Oya Kanal D'de cuma akşamları gösterimde olan "Çemberimde Gül Oya" genç gazeteci "Feriha" rolündeki Melisa Sözen, Selda Alkor'un canlandırdığı annesi Yurdanur Hanım'ın 70'li yıllardaki gençliğini içi içe anlatıyor. "Yurdanur Hanım" rolündeki Selda Alkor dizi boyunca giydiği tüm kıyafetlerle büyük beğeni topluyor. Feriha ise spor kıyafetleri ile gençlere örnek oluyor. "Genç Yurdanur" rolündeki Özge Özberk'de 70'li yılların giyim tarzı izleyicilere yansıtılıyor. Dizinin kostümlerini aynı zamanda dizide Mehpare rolündeki Seda Orsel yapıyor. Standart sponsor çalışmaları yapmaktansa, her oyuncuya özel gardırop hazırladıklarını söyleyen Orsel, her bölümde oyuncuların farklı bir kıyafetle oyuncuların karşısına çıkmalarının seyirci ile samimiyeti öldürdüğüne inanıyor. Feriha için kıyafetler Atlas Pasajı'ndaki Pulp, By Sally ve Diesel mağazalarından. Yurdanur Hanım'ın kıyafetleri Sembol Giyim'den, takıları ise tasarım aksesuarlar yapan Safir Gümüş'e ait. 1970'lerde geçtiği için genç Yurdanur'a o dönemin çok kullanılan jarse kumaşlarından özel dikimlerle bir gardırop oluşturulmuş. Ayrıca Beyoğlu'ndaki Roll, Pala gibi ikinci el mağazalarından da alışveriş yapılıyor. Seda Hanım bu işi o kadar severek yapıyor ki, ailesini de bu işin içine sokmuş. Özge'nin gri paltosu Seda'nın annesinin ortaokuldaki paltosu. Mehmet Ali'nin giydiği pantolon da babasının damatlık pantolonu...

* Savcının Karısı Sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday "Savcının Karısı" atv'de cuma akşamları yayında. Aşk, adalet ve yaşamı için savaşa itilen insanların heyecanlı öyküsünün anlatıldığı dizide "Melda" rolündeki Gamze Özçelik spor bile olsa dişiliğini ön plana çıkaran kıyafetleri tercih ediyor. Dizi için kostüm ve sanat yönetmenliği görevini Emine İnan yapıyor. Melda'nın kıyafetleri Stefanel ve Polin'den.

* Yağmur Zamanı Show TV'de çarşamba akşamları gösterimde olan "Yağmur Zamanı" hayatın renklerini, duygularını, umutlarını anlatan güzel bir hikaye. Dizide çocuk bakıcısı rolündeki "Eylül"ü canlandıran Azra Akın genellikle jean ve kazak ya da eşofman takımlarla çıkıyor. Dizideki kostüm görevi Ömer Özcan'ın. İthal ürünlerin satıldığı butikleri tercih ettiğini söyleyen Özcan, Eylül için kıyafetleri Herry, Eskil, Zeta Butik, Selim Triko ve L.C.Waikiki'den aldıklarını söylüyor. Dizide Deniz Uğur'un canlandırdığı Aslı ise daha şık. Aslı'nın kıyafetleri Jacket, N-isse, Tappa ve jeanler de Lee ve Wrangler'dan...

* Bir İstanbul Masalı atv'de pazartesi geceleri gösterimde olan Bir İstanbul Masalı güçlü ve karmaşık bir aşk hikayesinde günümüz İstanbul'unda farklı kesimlerden insanların hayatlarını anlatıyor. Lüks barlarda, yatlarda, köşklerde geçen diğer yanda mütevazı ama tutkulu, hayatlarını güçlüklerle yaşayan insanların öykülerini anlatan dizinin oyuncularından Esma rolündeki Ahu Türkpençe, spor kıyafetleri ile dikkat çekiyor. Jean pantolon üzerine gömlek ve kazak giymeyi tercih eden Esma'nın kıyafetleri Boyner ve Morgan mağazalarından. Dizinin kostüm görevini Özlem Atlı yapıyor.

* Sahra Çarşamba akşamları Kanal D'de gösterimde olan Sahra dizisinde, entrikalarla dolu bir aile hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrol oyuncularından "Sahra" rolündeki Arzum Onan prenses kostümleri ile karşımıza çıkıyor. Sahra'nın kıyafetleri Cemil İpekçi'den.

Esra Çoruh

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 İpler yeniden anne babanın elinde
 Onlar geleceği tasarlıyor
 40 yaşından sonra hayallerini gerçekleştirdi
 Kaldırım serçesine caz ritimleri
 Ünlülerin gizli aşkları
 7789 kişi 'ölüme son' dedi
 Barınağa terk edildi
 'Şiirsel ve ateşli'
 En iyi fotoğraf Reuters'in
 Fatma Nine'den türküler
 Karısı para kazanıyor o ev işlerini yapıyor
 Tasarıma büyük ödül
 Osmanlı arşivinde Kapalıçarşı sergisi
 Entrika ve tehlikenin romanı
 Kızım doğunca insan olabildim
 Maymunların iktidar savaşı
 'Mırmır'daki mucize
 Leyla'nın macerası
 Lady kayıp
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Başkalarının cinayetini işliyor
Yalçın Küçük'ün uzayan...
FİLİZ AKIN
Büyücü
14 Şubat Sevgililer Günü'nde size daha önce...
AYŞEGÜL ALDİNÇ
Sana anne diyebilir miyim?
'Sen adam suratlı mısın?'...
SUNAY AKIN
Akdeniz kadar güzel bir şair!
Yaşamı hüzünle son bulan...
Beyaz şarap unutuldu mu?
Son birkaç yıldır şarapseverler beyaz şaraba burun kıvırıp kırmızıyı tercih...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.