kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 

'Rimi rimi ley' için kim ne dedi?

Oyuncak katil bebek Çaki'nin dönüşü gibi oldu Örovizyon'daki eski haleti ruhiyemizin geri dönüşü... Milletin 'rimi rimi ley sensörü' varmış gibi şarkı çıkar çıkmaz, herkes parçanın üstüne üşüştü... En komiğini de Mazhar abimiz söyledi: "O kalçalarla olmaz" dedi. Biz başka görüşleri de alalım diyerek mikrofonlarımızı sokaktakilere uzattık. Uzatmaz olaydık. Mikrofon param parça oldu. Meğer ne kadar doluymuşuz milletçe bu şarkıyla ilgili.

* Sultan Ayyüz (Müzmin evhanımı): Ayol bizim mahallenin kadınlarıyla İbo'nun kadınlar matinesinde daha güzel kıvırırız, ki kıvırıyoruz da... Biz çıksaydık mahallece daha iyi temsil ederdik. Kız kendince kıvırıyor ama yetkilikler iyi kıvıramamış bu işi.

* Siyami Pertev (Nalbur): Sertab'ın şarkısı güzeldi, niye devam ettirmiyorlar. Tutmuş Amerikan filmlerinin devamı çekiliyor Rocky-2, Ocean's 12 gibi. 'Evrivey det ay ken-2' yapsalarmış ya şaşkolozlar. Göbek havasını yeniden keşfetmenin alemi var mı?

* Batu Netenyahu (DJ): Yok ağbi, yani oha falan değil Arizoha falan oldum yaaani. O nasıl bi şarkı ki ağbi yeaaa... Rimi rimi felan... Ne emmeye gelir, ne remikse... Rimirimiks yaparlar artık ona... Oldu mu, okey ha?

* Zülfü Livaneli (Besteci/sinemacı/köşe yazarı/yani çok işte): Leylim Ley'le Örovizyon'a katıldığım dedikodularını Deniz Baykal çıkarıyor. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız.

* Ahmet Hakan (Köşe yazarı/Türk filmi beğenmeyeni): Söylememe gerek var mı? 'Rimi rimi ley'den nefret ettim. İkinci dakikasında televizyonumu kapattım. Hatta iyice garanti olsun diye kırdım. O şarkı çaldığında kanal değiştirin ya da kulaklarınızı tıkayın.

* Sabuha Kuntiz (Hamamcı Teyze): O değil de, biz bu yarışmaya nasıl seslenicez? AVRO vizyon mu diycez? Örovizyon mu? Yoksa ne?

* İbrahim Tatlıses (Türkücü/televizyoncu/profesyonel kadınsavar): Şarkıdan geçtim, öyle göbek mi atılırmış. Asena'yı da mı hiç seyretmemiş bu kız? Athena'dan sonra Asena yakışırdı Errovizyona... Asena, seviyorum ulaayyyn...

* Yalçın Küçük (Aydın komploman): Gülseren'in aslında Sabetayist olduğunu ispatlayabilirim. Paris'in banliyösündeki bir kütüphanede kendisiyle ilgili enteresan bulgulara ulaştım. AB'ye girmemizi istemeyen Fransızlar'ın içimize yolladığı bir casus o kız.

* Hıncal Uluç (Gençlik iksirinin mucidi): Sonra bana TRT'ye düşman diyorlar. O şarkıyla olmaz. O şarkıcı kızla hiç olmaz. Ne bileyim mesela Modern Folk Üçlüsü'nün bir şarkısı olsaydı, onu da ne bileyim Ece diye bir kız söyleseydi mesela...

* Ertuğrul Akbay (Post-modern Manisa Tarzanı): Günlerdir uzun yaşamanın sırlarını veriyorum. Şu çayı için, bunu yiyin diye... Ama bu şarkıyı dinleyip de uzun yaşamak mümkün mü? Kaslarım 1 günde pörsüdü valla... Kafkasya'dakilere dinletmeyin bari şu şarkıyı...

* Selim Afakan (Galatasaray taraftarı): Fransa'dan geliyor ve güzel de değilse iyidir. Bak yaralıyüz Ribery'e... Süper çıktı vallahi... Gülseren de süperdir!

* Orhan Pamuk (Çok satan yazar ama daha çok bozar): Gülseren adlı Örovizyon şarkıcısına Türkiye'de büyük işkenceler yapılıyor. Nasıl, hak ettim mi şimdi Nobeli?

* Semih Altısıfır (FB taraftarı): Boşver Eurovizyonu baba? Bizim takımda her hafta Aureliovizyon var, izliyor musun sen onu? Bize her hafta rimi rimi ley...

* Zencafür Zemberekçigil (Esnaf): Rimi tey tey... Yok... Rim tiki ley lümü ley... Yok baştan alıyorum... Rimtimitemteley... Rin tin tin ey leeyy... Eee neyse ney... Dilimiz dönmüyor işte kardeşim. Bak şarkı ağzımda kayboluyor. Kaybolmayan Örovizyon şarkısı istiyoruz, kaybolmayan.

* Tacettin Vayomüni (Berber): Bu şarkı iyidir kardeşim. Bence isabet olmuş. Ne bu senelerdir ardı arkası kesilmeyen Örovizyon zaferleri, yağmur gibi 10 puanlar, oniki puanlar? Biz alışmışız bu yarışmayı seyredip kederlenip içmeye kardeşim. Bu zevkimizi elimizden alamazsınız. Bu şarkı tamamdır. Biz arkadaşlarla içkileri hazırladık. Yarışma akşamını hasretle bekliyoruz

* Caner (Müzmin Tülinsever): Bu şarkı Tülin'le bizim şarkımız olsun. Başka dinleyen olursa oyarım. Yediniz lan beniiii, bitirdiniiiiz. Neyse benim gitmem lazım. Arkadaşlarla "Bardakkıran" isimli bir bale gösterisi sahneliyoruz da provaya yetişmem lazım.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sağlığa yararlı ağız kavgası   / 22-02-2005
 1 milyar dolarlık adam   / 21-02-2005
 Medyanın yeni aksiyon planı   / 18-02-2005
 Hırhız var!   / 17-02-2005
 Yeni kiracı hakları   / 16-02-2005
 Tespit Böceği   / 15-02-2005
 Sevgililer Günü diyalogları   / 14-02-2005
 Happy new animal!   / 11-02-2005
 Luuutfeeen ama!   / 10-02-2005
 Bugün kardan ne yapalım?   / 09-02-2005
AYŞE ÖZYILMAZEL
Nurgül buraya yumruk havaya!
Ayşe'nin hesabı kuaföre...
HAKAN & UTKU
'Rimi rimi ley' için kim ne dedi?
Oyuncak katil bebek...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Piliçli bamya
Kişniş tohumu, köri...
Selülitle savaşma zamanı
Selülitle savaşma zamanı
Kış hiç bitmeyecekmiş gibi görünse de bahara ve sıcak yaz aylarına...
Güzel ve diri kalmak sağlık ve dengeye bağlıdır
Güzel ve diri kalmak sağlık ve dengeye bağlıdır
Güzellik arayışı dindirilemeyen bir susuzluk gibidir. Sonsuzluğun...
Terim'den eşine sürpriz
Terim'den eşine sürpriz
Bir süreliğine kariyerine ara veren ünlü futbol adamı Fatih...
Sosyetiklere müjde!
Sosyetiklere müjde!
Sosyetiklerin randevu alabilmek için aylarca peşinden koştuğu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.