kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı.

Fener final için sahada
Fenerbahçe'nin ev sahipliğini yapacağı FIBA Bayanlar Avrupa Kupası Güney Konferansı Dörtlü Final'i bugün İstanbul'da başlıyor. Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak olan Dörtlü Final'in ilk gününde Fenerbahçe saat 20.00'de Rusya'nın Dinamo Novosibirik ekibiyle karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında saat 17.45'te İsrail'in Anda Ramat Asharon takımıyla Bulgaristan'ın Lukoil ekibi karşılaşacak.Yarın ise ilk günün galipleri birbirleriyle birincilik için mücadele edecek.

Kartal&Tuborg mağlup
Basketbol FIBA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, B Grubu'ndaki son maçında İsrail'in Iscar Strauss Nahariya takımına deplasmanda 83-61 yenildi. İsrail ekibi, karşılaşmanın ilk yarısını da 38-30 önde tamamladı. Beşiktaş'ta Nedim, 29 sayı 14 ribaunt ve 1 asistle oynarken, Khalid El-Amin, sahadan 18 sayı, 3 ribaunt ve 5 asist ile ayrıldı. Bu arada Tuborg da Aztronauts'a 66-63 mağlup oldu.

En ağır fatura Beşiktaş'a
Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda ceza yağdırdı. Kurul, Beşiktaş-Malatyaspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle siyah-beyazlı takıma 7500YTL cezaJohansson kulüp başkanlarıyla yemek yedi.verdi. PFDK ayrıca Konyaspor, A.Sebat ve Sakaryaspor'a 2500YTL, Trabzon ve Diyarbakır'a da 5000YTL'lik tarife uyguladı.

Büyük bir tanıtım olacak
5. Meridyen Kupası maçları nedeniyle İstanbul'da bulunan UEFA Başkanı Lennart Johansson ile asbaşkan Şenes Erzik, dün İstanbul Valisi Muammer Güler, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ve bazı kulüp başkanlarıyla yemek yedi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının yanısıra G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ve G.Antep Başkanı Celal Doğan'ın da katıldığı yemekte konuşan Johansson, "Türk futbolunu takip ediyorum. Ayrıca Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da yapılacak olması tanıtımınız için önemli" dedi. Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ise 2007 UEFA Genel Kurulu ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Gençler tek golle kazandı
UEFA ve Afrika Futbol Konfederasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Meridyen Kupası Gençler Futbol Turnuvası'nda Türkiye, Sierra Leone'yi 1-0 mağlup etti. Ödemiş'teki maçta Milli Takımımız'ın golünü 79. dakikada Ergin kaydetti. Günün diğer karşılaşmalarındaşu sonuçlar alındı: Fransa-Nijerya: 2-0, Portekiz-Kamerun: 3-1, İspanya-Mısır: 1-0.

Ülker'in maçı bedava
Ülkerspor, ULEB Avrupa Ligi'nde bugün İspanya'nın Tau Ceramica takımıyla karşı karşıya geliyor. Abdi İpekçi'de saat 21.40'ta başlayacak olan karşılaşmanın biletleri bedava. Top 16 için galibiyet hedefleyen Ülkerspor'un koçu Ergin Ataman yaptığı açıklamada, "Taraftarlar bizi yalnız bırakmasın; Tau'yu yenip tur atlayacağız" dedi. Öte yandan Tau'da koç Ivanovic hastalığı nedeniyle takımının başında olamayacak. Ayrıca Macijuskas ile Hansen de Ülker karşısında görev yapamayacak.

Sahada bir ölüm daha
Yeşil sahalarda yaşanan ölüm olaylarına bir yenisi daha eklendi. Slovenya Birinci Ligi takımlarından NK Ljubljana'da forma giyen 28 yaşındaki Nedzad Botonjic, dün antrenman sırasında aniden yere yığıldı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Botonjic'in ölüm nedeninin araştırıldığı ifade edildi.

Elazığ'da Aksu devri
İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Elazığspor'da, istifa eden teknik direktör Kemal Kılıç'ın yerine Mustafa Aksu getirildi. Aksu, "Başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 İşte sihirli cin
 Golcülerden gol düellosu
 Rıza'nın gözü kar-ardı
 Ya kaybedersek?
 Anelka'ya Duacıyız
 Benim şansım Alex
 Neşe Dereağzı'na taştı
 Beşiktaş'ı istemedim
 Nihat'a Süper Teklif
 Komşu evinde Viking'i ağırlıyor
 Sheva ilk 11'de
 Uğur'a özel ilgi
 Rekor yetmedi
 Haber Hattı.
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Muhittin Boşat Bey
Dün 1-2 gazetenin attığı başlığı...
AHMET ÇAKAR
Hagi kendini bitirdi
Karpatlar'ın Maradonası idi.
İSKENDER GÜNEN
Artılar ve eksiler
Trabzonspor biri kupada ikisi ligde...
GÜRCAN BİLGİÇ
Tuncay'ı anlamak
Samsunspor beraberliği sonrasında...
HASAN SAYDAM
Mukadder ile Desert Star
Bugün Adana'da dokuz koşu...
Az Kaldı Gidiyor
Az Kaldı Gidiyor
Günlerdir İstanbul'u esir alan kar hafta sonuna doğru kenti terk...
Kar kimine keyif kimine çile oldu
Kar kimine keyif kimine çile oldu
Karadeniz, Balıkesir, Konya, Bolu ve Trakya'da çok sayıda köy yolu...
'Afet' eşgüdüm merkezi
'Afet' eşgüdüm merkezi
Türkiye'yi etkisi altına alan kar hayatı olumsuz etkilerken, New York...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu