kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gala öncesi promosyon itirafları moda oldu
Gala öncesi promosyon itirafları moda oldu

Sinemanın ünlü isimleri, filmlerinin tanıtımına katkısı olur düşüncesiyle, yapacakları bomba açıklamaları gala öncesine denk getiriyorlar. Öyle ki, bu durum neredeyse gelenek halini aldı.

Birbiri ardına gösterime giren Türk filmleri rekabet şansını artırmak için her yolu deniyor. Bunların içinde en çok tercih edilen yöntem ise; oyuncuların film gösterime girmeden çok kısa zaman öncesine denk getirdikleri flaş açıklamaları ve bomba itirafları... Yılın büyük bölümünü medyadan uzakta dışarıya kapalı olarak geçiren, kameralardan kaçan, sorulara cevap vermeyen ya da kaçamak cevap veren ünlülerin bir kısmı yaptıkları itiraflar ve ilgi çeken açıklamalarıyla şaşırtıyorlar. Bunların ortak yanı ise artık büyük bir yarışın başladığı Türk sineması piyasasında kendi oyandıkları filme dikkatleri çekmek...

HEPSİ TEK TEK DENEDİ
Uzun zaman durgun yaşantılarıyla bilinen ünlülerimiz gösterim tarihi yaklaşınca ya da film gösterime girince açıklamaları peş peşe patlatıyorlar! Artık flaş açıklamalarını gördüğümüz ünlülerin oynadığı filmin bir hafta sonra gösterime gireceğini tahmin etmek de zor olmuyor! İşte bunlardan en önemlileri: Nurgül Yeşiçay'ın bazı mankenleri eğreti geline benzetmesi, Mehmet Ali Erbil'in Zuhal Olcay ve Derya Baykal ile geçmişte flört ettiğini söylemesi, Ferhan Şensoy'un daha önce defalarca ortaya getirdiği kavuk meselesini 'Şans Kapıyı Kırınca' filminin gösterimi yaklaştığında yeniden gündeme getirmesi ve bu sayede isminin yeniden konuşulmasını sağlaması...

Nurhan Damcıoğlu:
Keşke Ferhan'la aşkım yarım kalmasaydı
'Yıldızların Altında' müzikaliyle sahnelere geri dönen Nurhan Damcıoğlu, 'Şans Kapıyı Kırınca' filminin gala gecesinde öyle bir itirafta bulundu ki, bu açıklamayla filmi bile gölgede bıraktı! Filmin başrol oyuncusu Ferhan Şensoy'u hedef alarak yaptığı açıklamada Damcıoğlu, "Keşke Ferhan'la aşkım yarım kalmasaydı'' diyerek herkesi şaşırttı.

Ferhan Şensoy:
Kavuk tartışması hiç bitmiyor
İsmail Dümbüllü'den Münir Özkul'a, ondan da Ferhan Şensoy'a geçen kavuk bu yıl da paylaşılamadı. 'Şans Kapıyı Kırınca' filminin vizyona girmesine bir hafta kala yine gündeme gelen kavuk tartışmasında Şensoy, "Kavuk benim. Bunu Cem Yılmaz'a vermem'' diyerek gala öncesi itirafta bulundu.

Mehmet Ali Erbil:
Zuhal Olcay ve Derya Baykal flörtüm olur

'Hırsız Var' ve 'Hababam Sınıfı Askerde' olmak üzere iki filmi birden vizyona giren Mehmet Ali Erbil de yıllar önce yaşadığı flörtlerini gündeme getirdi kısa süre önce. "Derya Baykal ve Zuhal Olcay benim eski flörtlerim'' diyerek 'minik' bir itirafta bulundu.

Ali Özgentürk:
Hülya'nın devri bitti
Kalbin Zamanı' filminin yönetmeni Ali Özgentürk'ün filmin vizyona girmesine günler kala başrol oyuncusu Hülya Avşar için "Hülya'nın devri kapandı'' dediği konuşulmuştu. Ancak Özgentürk böyle bir laf söylemediğini açıklamıştı.

Gamze Özçelik:
Haluk Bilginer abim olur
Haluk Bilginer ile 'Hırsız Var' filminde rol alan Gamze Özçelik'in ismi uzun zamandır Bilginer ile anılıyordu. Bu söylentiler üzerine kabuğuna çekilen ve açıklama yapmaktan kaçınan Gamze, filmin gündeme girmesine birkaç gün kala yaptığı röportajlarda bu konuya değinerek ''Haluk benim abim olur. Ben bir yıldır Okan Yalabık ile birlikteyim'' dedi.

Nurgül Yeşilçay:
Mankenler zengin playboylara eğreti gelinlik yapıyor
Eğreti Gelin'in vizyona girmesine yakın Nurgül Yeşilçay da yaptığı röportajlarda mankenleri topa tuttu. Yeşilçay, ''Bazı mankenler de playboylara eğreti gelinlik yapıyor'' diyerek mankenlerin tepkisini çekti.

Gülşen Yüksel / MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Yeşim Salkım'dan 'mesajlı' şarkılar
 "Ağır Roman"cılar Roman havasıyla coştu
 Playboy'dan 'soyun' teklifi
 Hem çift hem düşman
 Bebek Beckham bu ay gözlerini açacak
 Podyumda pandomim
Kondom otomatları aramızda
Kondom otomatları aramızda
Okey'in 'kondomat' projesi ile prezervatif artık daha kolay satın...
Yeşil ve mor altın çağını yaşıyor
Yeşil ve mor altın çağını yaşıyor
Kış gelince vitrinleri siyah, gri ve kahverengi gibi koyu renkler...
Küresel ısınma
Amerikan, İngiliz ve Avustralyalı bilimadamları ortak bir raporla...
Irak seçimleri
Irak'ta ülkenin kaderini belirleyecek ilk ve en önemli adım atıldı,...
İstanbul depreme hazır mı?
İstanbul'da 7.5 şiddetinde deprem olduğunda oluşacak sosyal ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.