kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aşkı çalışırken buldular
Aşkı çalışırken buldular

Azra Akın, Gamze Özçelik, Ahu Türkpençe, Özgü Namal... Bu güzeller aradıkları mutluluğu çok yakınlarında, meslektaşlarında buldular. Yoğun iş tempoları arasında aşklarını da doludizgin yaşayan bu güzeller, haftalık sevgililere inat, prenslerine sımsıkı sarılıyorlar.

Diziden çok daha aşık oldu...
Herkes onların aşkının 'Kurtlar Vadisi' isimli diziyle birlikte başladığını sanıyor. Halbuki bu dizi daha proje aşamasında bile değilken, onların aşkı yeşerip boy atmıştı... Yeditepe İstanbul isimli dizide birbirlerine aşık olan çiftten Oktay Kaynarca, bu aşkın ilk temellerini attı. Set aralarında Özgü ile birlikte sık sık yemeğe çıkan Kaynarca, daha fazla dayanamayarak aşkını itiraf etti. Her ne kadar şimdilerde ayrıldıkları konuşulsa da, Özgü ve Oktay tıpkı Yeditepe İstanbul dizisindeki gibi aşklarını gözlerden uzak sürdürüyor.

Önceleri Okan'ı hiç sevmedim
Hiç şüphesiz Türkiye'nin en güzel kızları arasında yer alan bir başka isim de Gamze Özçelik... Oyunculuk performansını ilk olarak 'Serseri' isimli televizyon dizisinde sergileyen Gamze, bu projeyle birlikte yeni bir aşka da yelken açtı. Dizideki rol arkadaşı Okan Yalabık'ı ilk zamanlar itici bulduğunu söyleyen Gamze, "Sette ilk üç bölüm birbirimizin suratına bile bakmadık. Hiç konuşmadık birbirimizden uzak durduk" diyor. İlerleyen bölümlerle birlikte Okan, Gamze'nin güzelliği karşısında harekete geçmiş. Sette yaptığı espriler ve konuşmalarla güzel oyuncuyu büyüsü altına almış.

Azra'yı bebeklik fotoğraflarıyla kandırmış
Dünya Güzeli tacını takmadan yıllar önce meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un başını döndürmüş Azra Akın. Azra'nın duru güzelliğinden etkilenen Kıvanç, onu etkilemek için binbir entrika çevirmiş. Hollanda'dan yeni gelen Azra'nın kulislerde yalnız başına kendi bebeklik fotoğraflarına bakıp gülümsemesi, Kıvanç'ın harekete geçmesine neden olmuş. Bunun üzerine Kıvanç, kendi evindeki bütün bebeklik fotoğraflarını toplayarak başka bir defilenin kulisinde Azra'ya göstermiş. Bu sayede güzel mankeni kalbinden vurmuş. Birkaç ay süren arkadaşlığın ardından Kıvanç daha fazla dayanamayarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Azra'ya "Biz neyiz?" diye sorarak aşkın kapısını aralamış.

Fethi Kantarcı ile araları düzeldi
Uzun zamandır kalbi boş olan Ahu Türkpençe, kendisi gibi oyuncu olan Fethi Kantarcı ile birlikte olmaya başladı. İlk zamanlar aşkını herkesten gizleyen Ahu, daha fazla dayanamayarak objektiflere Kantarcı ile birlikte poz vermeyi ihmal etmedi. Herkesin peşinden koştuğu güzel oyuncu, ilk kez aşkıyla birlikte kameralar önüne çıktı. Kızıl saçlı aşkı Fethi Kantarcı ile ilgili konuşmaktan kaçınan Ahu, "Fethi'yi oturup anlatmayı sevmiyorum. Aşk büyülü bir şey. İnsanı güzelleştiriyor ve güç veriyor. Seni kucaklayan birinin olması çok güzel. Doğru da yapsam yanlış da yapsam beni aşkın sıcaklığıyla sarıyor. Yaralarımı iyileştiriyor. Evlilik için ise şu an çok erken. Her şeyden önce insanın hazır hissetmesi lazım. Ne ben, ne sevgilim evlilik için hazır değiliz. Zaten bir an geliyor ve bunu anlıyorsun" diyor.

GÜLŞEN YÜKSEL

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Güzide Duran'ın hayatı dizi oluyor
 'Hüseyin Ağam' efsanesi dönüyor '
 Hollywood düğün telaşında
 Oscar'ın favorisi oldu
 Güneşin tadını onlar çıkarıyor
Aşk yolunu bulun
Aşk yolunu bulun
Onu hâlâ çok seviyorsunuz ama pratik hayatın koşturması içinde çift...
Güneşin batışı çok klişe yaratıcı olmak lazım
Güneşin batışı çok klişe yaratıcı olmak lazım
Fotoğraf macerası 1993 yılında Floransa'yı fotoğraflamasıyla başlayan...
Irak seçimleri
Genel ve yerel seçimlerin yapıldığı Irak'ta oy verme işleminin...
İstanbul depreme hazır mı?
İstanbul'da 7.5 şiddetinde deprem olduğunda oluşacak sosyal ve...
Kurban Bayramınız kutlu olsun
20 -23 Ocak 2005 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.