kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şimdi al, sonra giy
Şimdi al, sonra giy
Ve Diğer Önerilerimiz

Şimdi al baharda kullan

İndirimler alışveriş keyfini artırıyor. "Çok ucuz" deyip aldığınız giysileri yeni sezonda da giymek istiyorsanız, ilkbahar ve yaz sezonunun trendlerine göre seçim yapın. Yazın da rahatlıkla giyebileceğiniz uzun fırfırlı etekleri, parlak olan her şeyi, bluz ve ayakkabıları çok uygun fiyata alabilirsiniz.


Şimdi al, sonra giy

Büyük indirimler başladı. Ancak kullanmayacağınız eşyalar almak yerine yeni sezonun trendlerine uygun alışveriş yapmayı unutmayın.

İndirimler neredeyse tüm mağazalarda başladı, üstelik taksit olanaklarıyla da çok cazip. Mağazalar indirime girdiği zaman kendimizi bir şeyler almaya mecbur hissederiz. Ve sadece indirimde diye aldığımız ürünler, etiketiyle gardırobumuzda yıllarca durur. Bu dönemi doğru değerlendirirseniz, uzun zamandır istediğiniz şeyleri çok uygun fiyata alabilir ve onları yeni sezonlarda da değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Kış sezonunda alabileceğiniz ve önümüzdeki aylarda da çok rahat kullanabileceğiniz bu ürünleri uygun fiyata almaktan daha güzel ne olabilir... İşte indirim dönemlerinde yapacağınız alışveriş için önerilerimiz ...
* İndirimde önümüzdeki sezonun modasını da göz ardı etmeyin. İlkbahar-kış sezonunun trendleri belli oldu bile.
* Büyük mağazalardan alışveriş yapacaksanız, satış görevlileriyle her zaman iyi bir diyalog geliştirin. Hatta adınızla beraber telefonlarınızı da satış görevlilerine bırakın. Sizi özel indirimlerden haberdar etmelerini isteyin.
* İndirimlerin ilk gününü tercih edin. İlk günlerinde ürünler daha seçilmemiş olacağından, aradıklarınızı rahatça bulabilirsiniz.
* Alışveriş yapmayı hafta sonuna bırakmayın. Kalabalıkta doğru seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.
* Alışverişinizi mümkün olduğu kadar erken saatlerde yapın. Kıyafetler yerli yerinde olacağı için her şeyi daha net görme imkanınız olur.
* Zincir mağazalardan alışveriş yapıyorsanız, aradığınız bir ürünün mutlaka diğer şubelerden de kontrol edilmesini sağlayın. Bulma olasılığınız böylece daha da artar.

BOHEM GÖRÜNTÜ
İlkbahar ve yaz sezonunun yeni trendi "bohem görüntü". Uzun desenli etekler, özgür elbiseler neredeyse tüm tasarımcıların ortak kararı gibi... Altına giyeceğimiz düz sandaletler ya da dolgu topuk espadrillerle hippi görüntüsü sergileyeceğiz. İndirimden alabileceğiniz uzun hippi fırfırlı etekleri, etnik takıları, nakışlı beyaz gömlekleri yeni sezonda da çok rahat kullanabilirsiniz. Uzun fırfırlı etekleri Zara'da, desenli etek ve elbiseleri İpekyol'da, etnik takıları Reasürans pasajındaki Lalita'da bulabilirsiniz. Üstelik bu mağazalarda yüzde elliye varan indirimler başladı. TAŞLAR-PULLAR Yeni sezonda işlemeler, payetler, pullar neredeyse her yerde. Bluzlar, etekler, elbiseler pırıldıyor. Sadece gece kullanabileceğimizi düşündüğümüz taşlı, pullu giysiler ilkbahar ve yaz sezonunda günlük hayatımızda. Jeanlerin üzerine rahatlıkla giyebileceğimiz pullu, payetli bluzları River Island ve Koton'dan indirimden yararlanarak alabilirsiniz.

GEÇMİŞ YILLARIN RÜZGARI
50'ler ve 60'lara dönüş modası bu sezonda da devam ediyor. Yuvarlak burunlu ayakkabılar, kloş etekler, elbiseler sonbahar-kış sezonunda sıkça kullanıldı. Yeni sezonda da geçmiş yılların etkisini görmeye devam edeceğiz. İndirim reyonlarını gezerken bulduğunuz 50'li ve 60'lı yılların modası kloş elbise ya da eteği ilkbahar ve yaz sezonunda da giyebilirsiniz. İpekyol ve Topshop'da şifon elbiseler, Park Bravo'da tafta kloş etekler indirim günleri için önerilerimiz.

ALTIN MODASI
Metalik modası ile ilkbahar-yaz sezonunda haftanın 7 günü, 24 saat boyunca sanki bir davete ya da partiye gidiyormuşçasına parlayacağız. Özellikle 24 ayar altın görüntüsündeki dore çanta ve ayakkabılar önümüzdeki sezon çok moda olacak. Hatta biraz daha cesurlar için altın bluzlar, ceketler bile var. Birçok firmanın kış sezonunda yılbaşı koleksiyonu için hazırladığı metalik aksesuarları indirimden çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Beymen'de Miu Miu çanta ve ayakkabılar, Faith'teki parlak yuvarlak burunlu ve Nine West'teki yılbaşı koleksiyonu ayakkabıları bizim seçtiklerimiz...

MERCAN VE TURKUAZ
Yeni sezonun renkleri mercan ve turkuaz. Mercan aksesuarlar ile kıyafetinizi tamamlayabilir, mavinin tonlarından şifon bir elbise ile "Yaza merhaba" diyebilirsiniz. İndirimden alacağınız mercan ve turkuaz renkli bir ürün modaya ayak uydurmanız için başlangıç olabilir. Boyner, İpekyol ve Mudo'da bu renklerde birçok ürün bulmak mümkün.

YENİ AYAKKABILAR
Bu sezonun modası babetler, dolgu topuklar ve "t-bantlı" ayakkabılar. Yine taşlı, metalik olanlar gözde olacak. Faith'de bu ay yüzde 10-50 arasında değişen indirimler var. Nine West, Pretty Fit, Hotiç ve İnci'de de indirimden yeni sezon ayakkabılarına benzer modeller bulabilirsiniz.

Esra Çoruh

DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 2005'in beslenme trendleri
 Jean özgürlüktür tıpkı gökyüzü gibi
 Psikolojide yeni bir görüş
 Petshoplar hayvan sağlığını hiçe sayıyor
 Sosyetik köpekler marka giyiyor
 İsteyene evlilik marşı isteyene Love Story
 İnadına şiirle yola çıktılar
 Haftanın Kitapları
 Sinema tutkum terapi seansı gibi
 Kısa Kısa
 Paris'teki Türk markası
 Diri göğüslerin sırrı doğada
 Denizin öfkesi
 Meleklerin sesine kulak verin
 Bağlılık, vefa ve sevgi üzerine
 Haftanın Kitapları
 Diyete hazır olunca başlayın
 Çok sağlıklı besleniyor
 Antibiyotik kullanımına dikkat
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
Çılgın ama başarılı bir komedi denemesi
Çılgın ama başarılı bir komedi denemesi
Komedi yapmak, herkesin sandığının aksine güç iştir. Bu filmin...
Hababam'ın haylazları askere giderse ne olur?
Hababam'ın haylazları askere giderse ne olur?
Rahmetli Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi'ye 'hoşgeldin' diyoruz ama bu...
Açık büfe bayram sofrası
"Kim Korkar Yemekli Misafirden" kitabıyla dikkat çeken yemek yazarı...
İlaç niyetine bir kadeh şarap
Az miktarda içilen alkolün kalp üzerinde olumlu etkileri var. Günde...
Camiden bir yıldız yükseldi
O ney üflüyor, İngilizce hutbe okuyor, caz dinliyor. Sıradışı imam Halil...
Türkler bu diziyi konuşacak
Grafik sanatçısı Varol Yaşaroğlu yetişkinlere yönelik bir çizgi film dizisi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.