kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hagi: Her mevkiiye adam istedim
Hagi: Her mevkiiye adam istedim

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, devrearası tatili öncesi yönetime verdiği raporda gitmesini ve alınmasını istediği oyuncuları belirttiğini ifade ederek,''Hemen hemen her mevkiye bir oyuncu istedim, neler olacağını göreceğiz'' dedi..

Gheorghe Hagi, Antalya'daki katılacakları Efes Cup-4 Turnuvası için bu kente gitmeden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Rumen çalıştırıcı, 6-7 aydır takımın başında olduğunu ve yönetime verdiği raporda bir strateji izlediğini kaydederek, ''Futbol hayatında böyle şeyler olur. Bazıları gider, bazıları da gelir. Ben gitmesini ve gelmesini istediklerimi yönetime ilettim. Şimdiye kadar sadece kalecimiz Fevzi geldi. Yeni oyuncular genç olabilir, ama mutlaka kaliteli olmak zorunda'' diye konuştu. İstediği oyuncuların takım içinde alternatif oluşturacağını dile getiren Hagi, şöyle konuştu:

''Şimdi sezon başına göre daha rahatım. Genel hatlarıyla kadromu kurdum. Mevcut kadronun da ilk yarıda neler yaptığını gördük. Ben kendi işime konsantre olacağım, kimseyle de polemiğe girmeyeceğim. Bu mesajı oyuncularıma da ileteceğim. Yapacağımız bir iş var ve ona yoğunlaşmalıyız. İlk yarıda neler yaptığımız görülmesine rağmen, şimdi bunlar konuşulmuyor, başka yönlere çekilmek isteniliyor.''

'FUTBOLCULARIN ALACAKLARININ ÖDENMESİNİ İSTEDİM'

Hagi, ilk yarı sonunda yönetime verdiği raporda performansından memnun olduğu oyuncuları belirttiğini ve futbolcularının ödemelerinin yapılmasını istediğini kaydetti.

Raporda birkaç konuya dikkat çektiğini ifade eden Rumen çalıştırıcı, ''Bazı oyuncularımız ilk yarıda iyi performans gösterdiler, görevlerini yerine getirdiler, hoca olarak onlardan memnunum. Ama oyuncuların bazı alacakları var, bunların da ödenmesi gerekiyor. Yönetime bunu söyledim. Oyuncular memnun edilmeli. İlk yarıda güzel şeyler yaptılar ve onlara saygı gösterip, memnuniyetlerini sağlamalıyız'' dedi.

'YENİ OYUNCULAR ERKEN GELİRSE İYİ OLUR'

Hagi, yönetime verdiği liste doğrultusunda yeni gelecek oyuncuların kadroya erken katılmalarının önemli olduğunu bildirdi. Yeni transferlerin kendilerine kısa sürede katılmalarının hem kendisi, hem de takım için yararlı olacağını anlatarak, 'Takıma alışmaları gerekir. Ben sabırlıyım ve bekliyorum. Benim kadrom kurulu, elimde oyuncularım var, onlarla ikinci yarıya başlayacağım. Gelecek oyuncular ise takviye amaçlı olacak. Ayrıca PAF takımdan da 5 oyuncuyu kadroya aldım. Onlar zaten bizimle çalışıyorlardı. Şimdi ise yavaş yavaş (A) takımın kapısını çalmaya başladılar. Gelecekte Galatasaray için önemli oyuncu statüsüne gelebilirler, sabırlı olmamız gerekir'' diye konuştu.

''ŞANSSIZLIKTAN DOLAYI 2. SIRADAYIZ''

Sarı-kırmızılı teknik adam, ligin ilk yarısını 2. sırada bitirmelerinin nedeni olarak şanssızlıklarını gösterdi. Galatasaray'ın hedefinin her zaman kazanmak olduğunu ve şampiyonluğa bu yolla gidildiğini belirten Hagi, ''Biz yolumuza devam ediyoruz. Şanssızlıklardan dolayı ilk yarıda 2. sıradaydık. İkinci yarıda daha şanslı olmayı ve lider olmayı umuyoruz. Bizim oyunumuz hiçbir takımdan daha kötü değildi. Ben kadroma inanıyorum ve ikinci yarıya olumlu bakıyorum'' ifadelerini kullandı.

'KİMSEYE ŞAMPİYONLUK GARANTİSİ VEREMEM'

Hagi, ikinci yarıdaki hedeflerinin sorulması üzerine, şunları söyledi: ''Bu kadroyla ilk yarıda başarılıydık. Enerjimizin son noktasına dek mücadele edeceğiz. Şampiyonluğun güvencesini ise kimse veremez. Avrupa'da büyük paralar harcayan ancak başarılı olamayan birçok kulüp var. Futbolun içinde birçok faktör mevcut. Ben kimseye güvence veremem. Yalnızca en iyi olmak için mücadele edeceğimizi söyleyebilirim. İkinci yarıda gerçek bir sportif savaş olacak.''

Diğer yandan, takımdan gönderilecek oyuncular konusunda yönetimle arasında anlaşmazlık olup olmadığının sorulması üzerine de Hagi, teknik direktörlerin sorumluluklarının belli olduğunu ve yönetimle yaptığı hiçbir görüşmede kendisine olumsuz bir yaklaşım gösterilmediğini, tersine destek gördüğünü dile getirdi. Hagi, ''Ümit Karan'ın gönderilmesinde gösterdiğin çabayı, alınmasını istediğin oyuncularda da gösterecek misin?'' biçimindeki bir soruya da esprili bir biçimde, ''Gitmesi gerekenler gitti, şimdi sıra gelmesi gerekenlerde. Para bende değil'' yanıtını verdi. Gelecek oyuncularla ilgili konuşmak istemediğini de kaydeden Hagi, şu anda yabancı oyuncu kontenjanlarının dolu olduğunu söyledi.

'OYUNCULARIMIZI İSTEKLİ GÖRDÜM'


İkinci yarı hazırlıklarına başlayalı 5 gün geçtiğini ve oyuncularını oldukça istekli gördüğünü anlatan Gheorghe Hagi, ''Bu beni memnun ediyor, ikinci yarının çok zor olacağını biliyorum. Oyuncularım da biliyor. Kamp döneminde performanslarını en üst düzeye çıkarmaya çalışacağız. Özel maçlarda alacağımız sonuçlar o kadar önemli değil. Ama yine de kazanmak istiyoruz'' dedi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yıldırım iddiaları cevapladı
 Cavcav: Teşvik primi verilebilir
 Diyarbakır'da Oğuz Çetin dönemi
 Felaketzedelere yardım maçı
 İstiyoruz!
 Hüzünlü ayrılık!
 Pleşan'a Saidou rötarı
 Anelka sürprizi
 Fenerbahçe'de Yıldırım toplantı
 Gel Bosque
 Yattara'ya ceza geliyor
 Nefes kesti
 Avustralya Açık çok şen geçecek
 Denizli ilk maçına çıkıyor
 Bravo Fotomaç
 Yeşilyurt üzdü
 Haber Hattı
 Haber Hattı .
 Milan fark attı Juventus takıldı
 Futbol hasreti bitiyor
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Karan dönecek
* Ümit Karan'ın...
VEDAT BAYRAM
Acı bilanço!
Son günlerin en moda sözcüğü "Artık...
RECEP GİRGİN
Mıss Sural ve Benimşansım
1.AYAK: Bu grubun üzerinde...
HAYRİ ÜLGEN
Del Bosque'yi tanımak
Del Bosque'yi bugüne kadar herkes...
MERT AYDIN
Fırsat kaçırdık
Los Angeles Olimpiyatları. 1984 yılının...
Mikroenjeksiyon Kardeşliği
Mikroenjeksiyon Kardeşliği
Adıyamanlı Bilgin ailesi, çocuk sahibi olmak için başvurdukları Prof.
'İğne' bebekler 9 yaşında
'İğne' bebekler 9 yaşında
İzmir'de 1996 yılında anne yumurtalığına mikroskopla sperm enjekte...
'J-Lo' diyene arkasını dönüyor
'J-Lo' diyene arkasını dönüyor
Jennıfer Lopez, hayranlarının kendini 'J-Lo' diye...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu