kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şamil Çınar (öldü) Elif Yılanlıdağ (Erenin annesi) Satı Çınar (öldü) Haydar Yılanlıdağ (Erenin babası): Yaklaşık bir ay öncesine kadar beş yıldızlı Hilton Oteli’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve yıllarca güvenliğinden sorumlu olduğu kişileri koruyan Şamil Çınar evine yapılan baskında çaresiz kaldı. Silahlarıyla gelen saldırganlar onu, eşini, kızını ve yeğenini öldürdü.
Dört kişiyi kurşuna dizip üç kişiyi de kaçırdılar
Uyuyan Eren'e tam üç kurşun sıktılar
Üniversiteyi bu yıl kazanmıştı
Arsa ihalesine girmişlerdi

On kurşunla aile katliamı

Sarıyer'de korkunç olay. Bir ailenin dört ferdi öldürüldü üç ferdi kaçırıldı.

Çınar ailesinin evini gece basan kişiler anne, baba ile üniversiteli kızlarını tabancayla öldürdü. Katiller uyuyan 3 yaşındaki yeğene bile üç kurşun sıktı. Tekstil işi yapan üç oğul ise kaçırıldı.

Dört kişiyi kurşuna dizip üç kişiyi de kaçırdılar

Sarıyer'de Şamil, Satı Çınar çifti ile kızları Derya'yı ve 3 yaşındaki yeğenleri Eren'i tabancayla vurup öldüren kimliği belirsiz kişiler ailenin üç oğlunu da kaçırdılar.

İstanbul Sarıyer'de ev basan kimliği belirsiz kişiler tam anlamıyla bir katliam yaptılar. Evde bulunan Şamil ve Satı Çınar ile kızları Derya'yı ve yeğenleri Eren'i öldüren saldırganlar geldikleri gibi sessizce evden ayrıldılar. Bu arada evde bulunan çiftin oğulları Yılmaz, Özcan ve Müşar'ın da saldırganlar tarafından kaçırıldıkları sanılıyor. Bu arada olayın aile içi hesaplaşma olabileceği ihtimali de değerlendiriliyor. Olay önceki gece meydana geldi. Sayıları ve kimlikleri henüz belirlenemeyen saldırganlar gecenin ilerleyen saatlerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Hilton Oteli'nden bir ay önce emekli olan 54 yaşındaki Şamil Çınar'ın Cumhuriyet Mahallesi Okul Caddesi numara 24'te bulunan iki katlı evine geldiler.

HİÇ ACIMADILAR
Kapıyı çalarak açtırdıkları belirlenen saldırganlar, Şamil Çınar, eşi Satı ile kızları Sakarya Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Derya'yı evin salonunda başlarından vurup, öldürdüler. Olay sırasında çekyatta uyuyan Satı Çınar'ın erkek kardeşinin 3 yaşındaki oğlu Eren Yılanlıdağ'ı da kurşunlayarak öldüren saldırganlar, ailenin evde bulunan diğer fertlerini kaçırdılar. Kimliği belirsiz kişiler kapıda park edilmiş bulunan aileye ait 34 UL 9843 plakalı otomobil ve 34 YP 9883 plakalı minibüsü de beraberlerinde götürdüler.

EREN'İN BABASI FARK ETTİ
Dehşet verici olay ablası ile eniştesinin sevmek için aldığı oğlunu eve götürmek isteyen Haydar Yılanlıdağ'ın akşam saat 22.30 sıralarında Çınar Ailesi'nin kapısını çalmasıyla ortaya çıktı. Bitişikteki binada oturan Yılanlıdağ, salonda ışık yanmasına rağmen kapıyı açan olmamasından şüphelenerek durumu aynı semtte oturan babası İbrahim Yılanlıdağ'a bildirdi. Baba oğul, sabaha kadar Çınar Ailesi'nin kapı zilini çalıp, cep telefonlarını aradı. Ancak bir sonuç alamadı. Sabah saatlerinde çağırdıkları çilingire kapıyı açtıranbaba oğul, korkunç manzarayla karşılaştılar.

OTURDUKLARI YERDE ÖLDÜLER
Olay yerine gelen polis ekipleri evde yaptıkları araştırmalar sonucunda 8 adet boş kovan ele geçirirken, seri cinayetlerin işlendiği salonun penceresindeki camda da bir mermi deliği tespit ettiler. Cumhuriyet savcısı ve uzman ekiplerin incelemelerinin ardından Şamil, Satı ve Derya Çınar ile Eren Yılanlıdağ'ın cesetleri Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemeler sonucunda da Şamil Çınar ile eşi Satı Çınar'a ikişer kurşun, 22 yaşındaki Derya Çınar ile Eren Yılanlıdağ'a ise üçer kurşun isabet ettiği belirlendi. Polis yetkilileri kurbanların saldırganlara direnmediğini, hepsinin bulundukları yerlerde öldüğünü bildirdiler. Bu arada saldırganların evde bulunan kasayı da aldıklarına dikkat çekildi. Cinayetin çözülmesi için çok yönlü soruşturmaya başlayan ekipler, kaybolan kardeşler ile Derya Çınar üzerine kayıtlı otomobil ve Çınar Giyim üzerine kayıtlı minibüsün ele geçirilmesi için tüm ilçe emniyet müdürlüklerine bilgi verdiler.

'DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ SANDIM'
Korkunç olayın ardından Çınar Ailesi'nin yakınları sinir krizleri geçirirken cesetleri bulan Haydar Yılanlıdağ, "Akşam kahveye gittim. Birkaç saat kalıp eve döndüm. Bu sırada oğlumun ablamlarda olduğunu öğrendim. Alıp eve götürmek istedim. Kapılarının zilini çaldım ancak açan olmadı. Salonun ışığı yanıyordu. Doğalgazdan zehirlenmiş olabileceklerini düşünüp, korktum. Durumu babama bildirdim" dedi. Babasıyla birlikte sabaha kadar ablası ile ailesine ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Yılanlıdağ, "Sabah bir çilingir çağırıp, kapıyı açtırdık. Ancak hepsini öldürmüşlerdi" diye gözyaşı döktü. CHP İstanbul Milletvekili Güldal Okuducu da feci olay sonrası Sarıyer'e geldi. Okuducu, CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı üyesi Şamil Çınar'ın ailesine başsağlığı diledi.

RIDVAN TEZEL YALÇIN BEL


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Talih kuşu bu kez iki yoksul aileye kondu
 Kendisini kurtaran polisleri doğradı
 Kuzen katiline 15 yıl hapis
 Yakıtın ucuzu bizde abi
 3 operasyon: 5 kg kokain
 Ezilerek öldü
 'Ayna ayna söyle bana' sendromu
 Diyet yapmadan 30 kilo vermenin 30 yolu
 'Uçan' milyonerin garip öyküsü
 Alo SABAH İstanbul
 Dikkat! İstanbul'da bu yollar onarımda
 Üç kız kardeş aynı gün doğum yaptı
REHA MUHTAR
Çocuklarımın rekabeti..
Çocuklarımın arasında...
MANSUR FORUTAN
Daha iyisini yapamayacak!
Her seferinde daha iyisini...
MEHMET BARLAS
Bütün kadınlar erkeklerden daha akıllı ve...
ALİ KIRCA
Şurada ne kaldı 2006'ya...
Evet... Şurada ne kaldı...
SAVAŞ AY
Hacettepe Üniversitesi ve 'Kepsiz...
REFİK DURBAŞ
Barbaros'ta fonksiyonsuz geçit
Barbaros bulvarı...
HINCAL ULUÇ
Polis kimin polisidir, bilen var mı?
"Bu yazıyı yazıp...
EMRE AKÖZ
Süzgeç kafa
Haber şöyle: Atatürk'ün iki buçuk yıl...
Fener'de kuzey operasyonu
Fener'de kuzey operasyonu
Yabancı arayan F.Bahçe, rotayı İsveç'in Malmö takımının yıldızları,...
Ümit: Avrupa kupası gelecek
Ümit: Avrupa kupası gelecek
F.Bahçe kaptanı, başarıya aç bir takım olduklarını belirterek,...
'Asıl bu sistem kral yaratıyor'
AKP, güçlü hükümet konusunda ısrarlı. Kuzu, "Başka türlü 100 bin...
CHP rüşvet ve Sarıgül depremi ile sarsılıyor
Yüksek Disiplin Kurulu'nun, "Sarıgül'ü ihraç" istemini 8'e karşı 7...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu