kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kişiye özel amigo ekibi evleri stadyuma çeviriyor
Acil amigo hattı

Artık amigolar bir telefonla evlere servis yapıyor. Maç günü arkadaşlarınıza sürpriz yapmak için bu profesyonel ekibi kiralayıp tezahürat eşliğinde sıradışı bir futbol keyfi yaşatabilirsiniz.

Maçları evde televizyon başında izlemeyi tercih eden fanatik taraftar arkadaşlarınıza büyük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Bir telefonla kişiye özel amigo ekibi tam da maç saatinde arkadaşınızın kapısına dayanabilir. Üstelik rakip takımın bayrakları ve formalarıyla ve sizin seçtiğiniz tezahüratla yeri göğü inleterek... Davullar, düdükler ve flamalarla evleri stada çeviren 'acil amigo servisi' şimdilik sınırlı sayıda aboneye hizmet veriyor.

Yüzlerini de boyuyorlar
Daha çok part-time çalışan üniversite öğrencilerinden oluşan profesyonel amigo ekipleri gösterilerine önceden hazırlanıyor. Yüzlerini de fanatikler gibi boyayan amigolar topla akrobatik gösteriler de yapıyor.



Kişiye özel amigo ekibi evleri stadyuma çeviriyor

Bu hafta sonu evinde maç izleyen arkadaşınıza bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Öyleyse tam maç saatinde evine, rakip takımın renklerine bürünmüş bir ekip gönderin, istediğiniz mesajı davul düdük eşliğinde söyletin. Böylece daha maç bitmeden galibiyetinizi ilan edin.

Son günlerde statlardaki futbol terörünü konuşuyoruz ama aslında birçok taraftar rekabeti çok daha eğlenceli biçimde yaşıyor. Özellikle maçları evlerde, ekran başında izleyenler, statlardakinin tam tersi bir atmosferde rekabeti yaşatıyorlar. En fanatik rakipler bile evlerde buluşup birlikte neşe içinde maç izleyebiliyor. Yenen takımın taraftarı, yanındaki arkadaşını esprili sözlerle kızdırmaya çalışıyor. İşte, Ruffles maç günleri evlerde yaşanan bu eğlenceli saatleri daha da renklendirmek amacıyla özel bir uygulama başlattı. Hafta sonu evinizde dostlarınızla oturmuş maç izliyorsunuz. Birden kapı çalıyor, ve açtığınızda karşınızda rakip takımın renklerine bürünmüş dört kişi görüyorsunuz. Ellerinde davul, düdük, top ve cips olan bu kişiler hep birlikte sizin için özel yazılmış tezahüratı yapmaya başlıyor. Ve ardından şova geçiyorlar. İki kişi futbol topuyla şovlarını sergiliyor. Eğer ekibi içeriye alırsanız salonunuzda bu tazahürat ve şov devam ediyor. Ve en sonunda da bu sürprizin kaynağını açıklıyorlar. Bu rakip takımı tutan bir arkadaşınızın size yaptığı sürpriz! Özel animasyon ekibiyle mesaj göndermiş... Bu sürprizi aynı evde birlikte maç izlediğiniz rakip takımdan arkadaşınıza da yapabiliyorsunuz. Hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi arkadaşınıza hitaben yapılan özel tezahüratları keyifle izliyorsunuz.

100 KİŞİLİK EKİP KURULDU
Taraftarlara bu hoşluğu yaşatmak için 100 kişilik bir animasyon ekibi kurulmuş. Yarısı kadınlardan oluşan genç ekip özel bir eğitimden geçirilmiş. Her takımın formaları, şapkaları, atkıları temin edilmiş. Ayrıca her takımın renklerinde yüz boyaları sağlanmış. Davullar, düdükler derken animasyon ekibinin bütün malzemeleri tamamlanmış. Tam donanımlı 100 kişilik animasyon ekibi hafta sonları belirtilen adreslere mesaj ve cips götürmek için hazır şekilde bekliyor. Animasyon ekibindeki birçok kişi üniversite öğrencisi. Bu işi hafta sonları boş zamanlarında yapıyorlar. Hepsinin gönlünde yatan bir takım var ama onlar verilen adrese işe giderken istenilen takımın renklerine bürünüp o renklerin en fanatik savunucuları oluyorlar. Yaptıkları işi, çok eğlenceli olarak değerlendiren ekip, insanları gülümsetip, kısa süreliğine de olsa eğlendirmenin mutluğunu yaşıyor. Tabii götürdükleri mesajlar yüzünden bazılarının suratının asıldığı oluyor. Hatta "Siz de nereden çıktınız" deyip tepki gösterenler de çıkıyor. Ama onlar çok nadir olan bu tepkilerden hiç şikayetçi değiller. "Çünkü sonuçta mesajı yollayan o kişinin en yakın arkadaşı. Bunu öğrendikten sonra tepki için özür diliyorlar" diyorlar. Evdeki büyükler kadar çocukların da ilgi gösterdiğini sözlerine ekleyen amigo ekibi gözlemlerini şöyle aktarıyor: "Çocuklar bizi görünce çok mutlu oluyor. Bizimle tezahürat yapıyorlar. Top canbazlarının gösterisi de çok hoşlarına gidiyor."

ŞİMDİLİK SADECE İSTANBUL'DA
Bu hizmet şimdilik sadece İstanbul'da cumartesi, pazar günleri maç saatlerinde istenilen adrese götürülüyor. Ancak test amacıyla ve sınırlı bir çevreye yönelik olarak yapılıyor. Önümüzdeki sezondan itibaren belirlenecek koşullarda isteyen herkese verilebilecek. Ruffles-Doritos Ürün Müdürü Deniz Güloğlu, "Amacımız futbol izleme anını renklendirmek ve o keyfi taraftarlarla paylaşmak. Uygulamayı test ediyoruz. Önümüzdeki sezon yaygınlaştıracağız. Test sonuçlarına göre hangi illerde ne şartlarda yapacağımızı belirleyeceğiz" diyor. Yeni projelerinin de olduğunu belirten Güloğlu, "Futbol maçlarının toplu halde izlendiği mekanlarda görsellik sağlamak üzerine yeni bir projemiz var. Yani futbolun değil taraftarın sponsoru olmak gibi bir amaç güdüyoruz. Maç izleyen taraftar neredeyse biz de orada olacağız" diyor.

ÜNİVERSİTE mezunu kadınlı erkekli genç amigolar gittikleri evlerde önce şaşıkınlık sonra da mutluluk yaşatıyor. Evdeki çocuklar ise stattan çıkıp gelmiş gibi görünen ekibi göndermemek için direniyor
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Sorunlu çocuk resminden belli olur
 Kalbin kırıldığı zaman!..
 Futbol salonda yeniden doğdu
 Haftanın Kitapları
 Nişantaşılılar pürüzsüz cilt, Eyüplüler sabır istiyor
 Koca ve sevgili farklı öldürüyor
 İslam sanatına elli milyon euro
 Nepal'den haber var
 "Cadı kaynana"nın ardında hüzüngen bir kadın var
 Yılın son albümleri
 Bu çocuklar bir harika
 Eroinin Türkiye'deki 70 yıllık gizli tarihi
 Da Vinci Şifresi resimle anlatılıyor
 Hollywood nostaljisi yaşayın
 Eteğinde suçlu çocukları topladı
 Kolları dergi için sıvadı
 Bir ihtimal daha var!...
 Coca Cola da Beymen giydi
 Kutoğlu'nun AÇEV'e destek şalı
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Aşk bir yanılsama
Ben demiyorum Ahmet Ümit diyor. Öyle...
FİLİZ AKIN
Sanatın gücüyle hayat daha da güzelleşiyor
Batı resminin...
Prens düğünlerinin özel şarabı yarışmayla seçiliyor
Saray düğünlerinin şarapları bütün dünyanın dilinde... İspanya Veliahtı'nın...
Az yemek bol eğlence
Yılbaşı gecesini rahatsız olmadan geçirmek istiyorsanız gün boyunca...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.