kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Pingu
09:00Tolga Abi ve Hugo
10:00Duel Masters
12:15Patron Kim?
13:30Anadolu Ateşi
14:00Marimar
15:00Gülbence
17:00Ekmek Teknesi
18:15Komik Atak
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Kurşun Yarası
21:40Bir İstanbul Masalı
23:20Sayın Bakanım-Tekrar
00:50Hastanedeki Sır
01:50Geceyarısı Haberleri

 
  20:00 Kurşun Yarası
"Kurşun Yarası" nefesleri kesecek bir bölümle daha atv ekranında... Bu akşam, sürpriz şekilde karşı karşıya gelen Kara Poşu ve Niko; kendilerini çetin bir mücadelenin içinde bulacaklar
Kurşun Yarası'nda milli mücadele devam ediyor. Bu akşam; Cemile'nin öldürdüğü devriyeler, kasabanın her tarafında aranmaya başlayınca Kuvayi Milliye'nin faaliyetleri de tehlikeye girer.

SİLAHLAR PATLIYOR
Niko, kaymakamlıkta Olimpia'nın kayıtlarına rastlar. Cemal, Gülsüm'e karşı olan hislerini yüksek sesle ve kadının gözlerinin içine bakarak ifade etse de, ikilinin var olan koşullar altında bir araya gelemeyeceklerini anlaması uzun sürmez. Kara Poşu ve Gülsüm'ün buluşmasında silahlar patlar ve ikili son anda kurtulur. Ancak tehlike Gülsüm'ün peşini bırakmaz. Niko'nun emriyle nezarethanededir.

ÖLÜMÜNE TAKİP
Sürpriz bir şekilde karşı karşıya gelen Kara Poşu ve ezeli düşmanı Niko; kendilerini bir anda çetin bir mücadelenin ve soluk soluğa bir takibin içinde bulurlar. Niko'nun kurşunlarından kurtulmak, Kara Poşu için bu kez o kadar kolay olmayacaktır.
 
  21:40 Bir İstanbul Masalı
atv'nin tiryakilikle izlenen görkemli dizisi "Bir İstanbul Masalı" 50. bölümüyle sürüyor. Dizide bu akşam: Arhan Malikânesi'nin bahçesi yeniden eski günlerdeki gibi kalabalıklaşmıştır. Esma, doğup büyüdüğü bu bahçede kendine gelmeye çabalamaktadır. Ömer, ARC'ye kendisinden habersiz dinleme cihazlarının yerleştirildiğini öğrenince tepki gösterir. Selim, babasının tepkisine, dedektifin gönderdiği fotoğrafları önüne koyarak karşılık verir. Necati, kendini toparlayıp bir kez daha Çiçek'in karşısına çıkar. Karısının artık evine dönmesini istemektedir.

KÖSTEBEK OPERASYONU
Selim ve Zekeriya köstebek operasyonunda yeni bir aşamaya gelirler. Şahika'nın foyasını meydana çıkarmak için tuzak kurulur. Cemal, iki kızının da baba evine dönmüş olmasından dolayı huzursuzdur. Suzan kocasını rahatlatmaya çalışır, ama onun için de durum pek farklı değildir. Selim karısıyla arasındaki görünmez duvarı aşamadığı için çaresizdir. Esma'ya ulaşabilmek için çabalar. Esma ise kendine bir çıkış yolu aramaktadır. Bu sırada verdiği karar Selim'i çok şaşıracaktır.
 
  23:20 Sayın Bakanım-Tekrar
Sayın Bakan'ın hormonlu gıdalara karşı savaş açtığı bölüm istek üzerine bir kez daha yayımlanıyor
Başrollerinde ünlü oyuncular; Haluk Bilginer, Kenan Işık, Haldun Dormen ve Ali Sunal'ın oynadığı, ekranın sevilen komedi dizisi "Sayın Bakanım" geçen hafta yayımlanan bölümüyle bugün bir kez daha karşınıza geliyor.

ÖLÜMÜNE TAKİP
Dizide bu akşam: Ergun, hormonlu gıdalara karşı savaş açarak, kendisine bağlanan belediyelerdeki gıda denetlemelerini sıklaştırmaya karar verir. Bu sırada Samim, bir yandan Ergun'u belediyelerin bütçelerini kısmaktan vazgeçirmeye, bir yandan, çok verimli çalıştıkları için İzmir Belediyesi'ni mahkemeye vermenin yollarını bulmaya çalışmaktadır. Bu arada gazetelerde devletin zamanında bir yanlış imzayla milyonlarca YTL zarara uğratıldığı haberleri ortaya çıkar ve Ergun, bu yanlışın sorumlusunun ortaya çıkarılması için bir araştırma başlatır. Ancak, bu araştırma, Samim'in başını çok ağrıtacaktır.
ATİLLA DORSAY
TRT-1 19.55 Kasımda Aşk Başkadır
Aşk ve ölüm(Sweet...
 
2004 Takvimi
CNN TÜRK / 15:45
Kasımda Aşk Başkadır
TRT 1 / 19:55
Kurşun Yarası
atv / 20:00
Ekmek Teknesi
Show TV / 20:00
Haziran Gecesi
Kanal D / 20:00
beş N bir K
CNN TÜRK / 20:00
Aile Çetesi
TV8 / 20:30
Arena
CNN TÜRK / 21:05
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:40
Amerikan Sapığı 2
Star / 21:40
Moloch
CNBC-e / 22:00
Gazeteci
TRT 1 / 22:20
Sayın Bakanım-Tekrar
atv / 23:20
A'dan Z'ye Dosyalar
Star / 23:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.