kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hediyeniz özel olsun

Sadece hediye almış olmak için alışverişe çıkmayın. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına göre yapacağınız küçük sürprizler onları daha çok mutlu edecektir.

Miss Claire şans dağıtıyor
Yeni yıla özel olarak üretilen kırmızı iç çamaşırı ve gecelik takımı ile kadınlar yılbaşı gecesinde kendilerini şık ve özel hissedecek. İç giyim markası Miss Claire, koleksiyonunu her yıl yeniliyor. Basic line serisi, multi-fonksiyonel sutyeni, gelinlere yönelik "wedding line" serisinin yanı sıra yeni sezonda koleksiyonuna eklediği sağlığa uygun ürünlerden oluşan cotton line serisi ile Miss Claire, yeni yılda da kadınların tercih ettiği markalar arasında yerini alacak. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Miss Claire, hem rahatına hem de şıklığına önem veren kadınlar için tasarlanmış ürünleri ile tüm Türkiye genelindeki Boyner, Koray ve seçkin iç giyim mağazalarında satışa sunuluyor. Unutmayın, Miss Claire, yılbaşı gecesinde kadınlara şans getiriyor...

Boyner'de yılbaşı neşesi sizleri bekliyor
Hediyenin vazgeçilmez adresi Boyner Mağazaları, buyıl da renkli ve eğlenceli ürünleri ile heyecanınıza ortak oluyor, keyifli bir alışveriş ortamı sunuyor. Evine yeni yıl neşesini taşımak ya da hediye almak isteyenler için Boyner Mağazaları'nda, yılbaşı süslerinden, şık dekoratif şamdanlara, mumlardan, ev tekstil ürünlerine ve küçük elektrikli ev aletlerine kadar birçok seçenek bulunuyor. Boyner özel markası Casa Club'ın yanı sıra birçok yerli ve yabancı birçok seçkin markanın ürünlerini uygun fiyat avantajları ile Boyner müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Üstelik yılbaşına özel fırsatlar sizleri bekliyor.

Laura Baresse'de özel indirimler başladı
Laura Baresse, yeni yıl için hazırladığı iç giyim koleksiyonunda fırfırlı detaylar, saten kurdeleler, stras taşlarla üretilmiş modelleriyle dikkat çekiyor. Günlük hayatın gerektirdiği şekilde tasarlanmış fonksiyonel pamuk ve mikro kumaşlardan yapılan sutyen ve külotlar, aynı zamanda dış giyim trendlerineuygun detayların unutulmadığı iç giyim ürünleri koleksiyonun vazgeçilmez parçaları. Her yaşa ve zevke uygun, günlük ve abiye iç giyim, gecelik, sabahlık ve çorap çeşitlerinden biriyle yeni yılda sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. Üstelik, İstanbul Olivium Outlet Center, İzmir Kipa ve Agora, Konya Kule Site, Marmaris Point Center ve Ankara Karum'da bulunan Laura Baresse mağazalarında özel indirim ve ödeme kolaylıkları sizleri bekliyor.

Beymen'de aradığınızı bulacaksınız
Beymen, hediye alışverişiniz için sınırsız seçenekler sunuyor. "Hediye Beymen'dedir" felsefesiyle hazırlanan yılbaşı hediye alternatifleri, listenizi evinizde oluşturmanıza yardımcı oluyor. Beymen Hediye Kataloğu'nda parfümden gömleğe, eşarptan vazoya, broştan kol düğmesine, havludan yatak örtüsüne birbirinden değişik hediye önerileri yer alıyor. Beymen, yılbaşında sevdiklerini ile yeni bir sevgi köprüsü kurmanıza destek veriyor.

Koza'dan el yapımı kartpostallar
Özel günlerde sevdiklerimize yolladığımız kartlarda teknolojik gelişmelerin kimi olumsuzluklarından etkilendi. Bir zamanlar günler öncesinden başlanan kartpostal gönderme hazırlıkları yerini dijital ortamda hazırlanan ve bir "tık" ile gönderilen tekdüze kartlara bıraktı. Ancak Koza, her biri el yapımı kartlarla bu eski geleneği yeniden canlandırıyor. Koza el yapımı yılbaşı serisi, kart göndermenin ve hatırlanmanın güzelliklerini de barındırıyor. Her zaman saklanacak bu seri aynı zamanda kişiye özel bir armağan olma niteliğine de sahip. Renk renk kurdeleler, ponponlar, kumaşlar ve özel aksesuarlarla süslenen seride 102 model yer alıyor. Tüm Koza mağazalarının yanı sıra D&R, Nezih, Remzi, Dost ve Kabalcı gibi kitabevleri ile Migros ve Real'de satışa sunulan kartların fiyatı 1.5-3 milyon lira arasında değişiyor.

Lacoste'dan rengarenk timsahlar
Lacoste sınırlı sayıda ürettiği rengarenk timsahlarla bezeli "Kaleidoscope" serisini müşterilerininbeğenisine sunuyor. Atkı, bere, polo, erkek ve kadın tişört serisinden oluşan bu koleksiyon yeni yılda özel insanlara özel bir hediye vermek isteyenleri tüm Lacoste butiklerinde bekliyor.

Tarzınıza uygun takılar Diesel'de
Buz Şövalyeleri'nin ve vahşi Ren geyiklerinin yaşadığı, buz tutmuş tundradan etkilenerek tasarlanan Diesel Takı Koleksiyonu, yılbaşı gecesi tarzını ortaya koymak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Kıyafet koleksiyonundan esinlenildiği gözlerden kaçmayan takı koleksiyonunda aşina olduğumuz sembollere ve bazı öğelere rastlamak mümkün... Gümüşün oyularak armaları anımsatan elementlere dönüştürülüp, çılgınca bir tarz için asimetrik biçimde şekillendirilmesi dikkat çekiyor. Diesel'in vazgeçemediği vintage (eskitme) efektleri kullanılarak oluşturulmuş bu koleksiyonda; yüzük, küpe, bilezik, piercing ve zincir gibi tüm parçalara, kararmış izlenimi verilen ufak zincirler ve doğal konyak minerallerinin saydam saflığıyla bütünleştirilerek, eskimiş bir görüntü verilmiş.
DİĞER YILBAŞI HABERLERİ
 Hoşgeldin 2005
 Hoşgeldin yeni yıl
 En güzel parti evdeki parti
 Unutulmaz Noel filmleri
 Sevdikleriniz için kokteyl yapın
 Uçuk kaçık alternatif kutlamalar
 Yeni yılı nasıl karşılamalı?
 Ünlü tasarımcılardan ilginç çam ağaçları
 Herkese iyi sabahlar
 Şenliklerin en güzeli meydanlarda
 Tarzınızı yenilemenin tam zamanı
 Burçlara göre hediye seçin
 Gerçekler bu ajandada gizli
Direnişçiler ABD'yi içeriden vurdu
Amerikan ABC televizyonu, Musul'daki ABD üssüne yapılan saldırının,...
Fener bayramı: 2-6
Fener bayramı: 2-6
Uşak'ta Alex, Nobre, Tuncay gibi yıldızlarını sahaya süren F.Bahçe,...
Aslan'ın Sahası Kapatılıyor
Aslan'ın Sahası Kapatılıyor
G.Saray'a F.Bahçe derbisinde hakeme atılan şişe nedeniyle bir maç...
Erdoğan'dan Suriye'ye su sözü
Erdoğan'dan Suriye'ye su sözü
Suriye ile Türkiye arasında PKK sorununun ardından su krizi de...
AB başarısını kimsenin küçültmeye hakkı yok
AB başarısını kimsenin küçültmeye hakkı yok
TBMM Başkanı Bülent Arınç, Brüksel zirvesinde alınan karara...
Genelkurmay'a 'toplu mezar' için soru listesi
Genelkurmay'a 'toplu mezar' için soru listesi
Meclis İnsan Hakları Komisyonu 1993'te Kulp'ta kaybolan 11 kişiye ait...
Kurtlar 40 yıl sonra neden dağdan indi?
Kurtlar 40 yıl sonra neden dağdan indi?
Hakkari milletvekilleri bu soruya çarpıcı teorilerle yanıt veriyor:...
Sahte bilete suçüstü
Zeytinburnu'nda bir matbaada piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 504...
'Dev' olduğunu bir kez daha kanıtladı
Türkiye Haluk'u 12 dev adamdan biri olarak tanıdı. Sonra kayboldu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu