kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kimi güler kimi ağlar
Kimi güler kimi ağlar

Astrolog Filiz Özkol, Aslanlar'ın biten bir ilişkinin ardından ağlamak yerine yeni bir aşk aradıklarını söylüyor. Özkol'a göre Başaklar, acılarını çalışarak unuturken Teraziler ise iki gözleri iki çeşme ağlarlar.

ASLAN BURCU
Yepyeni bir sayfa açarlar

Siz bir Güneş insanısınız. Gururu ve yüceliği temsil ediyorsunuz. Acınız derin ve gerçektir. Yaşam sevincini kaybetmeyi asla kendinize yakıştıramaz, biten aşkın geride kaldığına inanırsınız. Geriye bakmak istemezsiniz. Hayat defterinden bir yaprak daha kapatırken, bilirsiniz ki; uğruna canını verdiğiniz aşk, artık ölmüş ve külleri kalmıştır.Yaşamın devam ettiğini ve tanıdığınız özel duyguların bir başka biçimde tekrar canlanacağına eminsinizdir. Yeniden geleceğe dönecek, tarzınızı değiştirecek ve dengenizi bulacaksınız. Şimdiye kadar hiç gitmediğiniz yerleri gezeceksiniz. Gelecek her yeni günde; belki de, en büyük aşkınız saklı olabilir. Bu düşünce tarzı sizi ayakta tutmaya ve her gün yeni bir heyecana hazır olmanızı sağlayacaktır. Aşkın kırgınlığını çok kolay atlatarak ayrılık acısı çekenler için iyi bir örnek olacaksınız.

BAŞAK BURCU
Çalışarak unuturlar

Siz bir Merkür insanısınız. Akılcılığı asla elden bırakmazsınız. Olabilecek olaylara hazırlıklı gibisinizdir. Bir an düşünür ve nerede hata yaptığınızı algılamaya çalışır, ilişkinizi kısa bir sorgulamadan sonra hiç kimseyi suçlamadan unutmaya çalışırsınız. Her şey mantık çerçevesi içinde yaşanmış ve bitmiştir. Zaten çalışmayı öyle çok seviyorsunuz ki; kendinize her zaman yeni sorumluluklar bulursunuz. Yaşadığınız ilişkiden edindiğiniz tecrübelerin avantajlarını daima lehinize kullanır, hatta çevrenize bu konuda ahkam bile kesebilirsiniz. Öyle ya, herkes aşk acısını unutmaya çalışırken, güçlü kişiliğiniz bu tür ilkel duygulara yenik düşmemeli.

TERAZİ BURCU
Günlerce iki gözü iki çeşme

Siz bir aşk meleğisiniz. Elinizde asanız, pırıltılı kişiliğinizle aşktan aşka koşarsınız. Arkanızda bıraktığınız gözü yaşlı sevgililerinizi sevgiyle hatırlamanıza rağmen; yeni biten bir aşkın arkasında sanki dünyanız yıkılır, bir daha asla bu kadar sevemeyeceğinizi düşünür, günlerce ağlarsınız. Sanki gökyüzü boşalmış ve tüm yağmurlar gözlerinizden akmaktadır. Böyle bir yürek acısına kim dayanabilir ki... Üstelik sakinleşmeniz öylesine zorken, arkadaşlarınızın sizin için yapacak çok şeyleri vardır. Önce kabul etmelisiniz ki, bu ayrılık bir yaşam sonu değildir. Üstelik hayat sürprizlerle doludur ve aşk ayrılığı yaşayan ilk siz değilsiniz. Sosyal yapınızın sizi gölge gibi takip ettiğini biliyorsunuz. Katıldığınız her toplantıda size hayran insanlar olacak ve bir gün içlerinden birini gerçekten seveceksiniz.

AKREP BURCU
İntikam peşindedir

Siz bir ayrılığın ertesinde uzun süre yalnız kalamazsınız. Doğanızda cinsellik ve aşk yaşama ihtiyacı, sizi farklı bir aşkın kollarına atar. Asla yenilgiyi kabul etmeyen yapınızla da, biten ilişinizi sürekli sorgular hatta intikam planları yaparsınız. Yaşamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Yenilgiyi siz de tatmalı ve her aşkın bir gün bitebileceğini bilmelisiniz. Üstelik hemen bir partner bulma hızı yaşayan sizin, biten aşkınızı suçlamaya hakkınız yok değil mi? Sizde bu tutkulu yürek varken yaşamınız adeta bir sevda masalına dönecek ve torunlarınıza anlatacak o kadar çok hikayeniz olacak ki... Bu dünya ne aşklara sahne oldu değil mi?

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yılbaşı hediyesi gibi albüm
 Dizi senaristleri fena sıkıştı
 2004'ün prensesleri geleceğin kraliçeleri
 Kiloları işe yaradı
 Engelli kampına umut veren ödül
 Brüksel'i önce o fethetti
 Türkiye bambaşka bir oluşuma girecek
 Tansa takılarını görücüye çıkardı
 Bahar Korçan bebek yaptı
HAKAN & UTKU
Baş müzakereci kim olmalı?
AB'den müzakere tarihi aldık,...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Yaşlılık psikolojisi
Son yıllarda gerek sağlık...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Hardallı piliç
Zeytinyağı, hardal...
Tıp bel fıtığını ameliyatsız yenebiliyor
Tıp bel fıtığını ameliyatsız yenebiliyor
Uzmanlar bel fıtığı tedavisinde cerrahi operasyonların giderek...
Gönüller TEGV için buluşacak
Gönüller TEGV için buluşacak
'Büyü' filminin gösteriminde çıkan yangın ünlülerde 'gala fobisi'...
Bruce Willis aşık oldu
Bruce Willis aşık oldu
Demi Moore'un eski kocası ünlü aktör Bruce Willis 'Days of Our Lives'...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.