kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Fener'den Uşak'a yarım düzine: 6-2

Türkiye Kupası ikinci kademe maçında Fenerbahçe, Uşakspor'u 6-2 yenerek bir üst tura çıktı.

Yağmurun ağırlaştırdığı zeminde oynanan maçta Fenerbahçe, oyunun büyük bölümünde üstün bir futbol sergileyerek, farklı skora ulaştı.

14. dakikada Uşakspor savunmasının uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Selçuk, yaklaşık 35 metreden yaptığı aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

16. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Alex, Aurelio'nun sağ kanattan gönderdiği topu önce kontrol etti, sonra düzgün bir vuruşla ağalara yolladı: 2-0

45. dakikada Fenerbahçe organize bir atakla farkı 3'e çıkardı. Selçuk'un ara pasında Alex, kaleci Ergin'i de çalımlayarak topu ağalara yolladı: 3-0

56. dakikada Fenerbahçe yine orta alandan organize bir şekilde rakip kaleye gitti. Selçuk'un pasında Alex, topu bekletmeden uygun durumdaki Nobre'ye aktardı. Nobre, plase bir vuruşla topu ağalara gönderdi: 4-0

70. dakikada Uşakspor savunmasından İlker'in hatalı pasını takip eden Nobre, kafa vuruşuyla farkı 5'e çıkardı: 5-0 74. dakikada Uşakspor'un golü geldi. Kullanılan korner atışında arka direkte çok iyi yükselen Edim, kafa vuruşuyla topu Fenerbahçe ağalarına yolladı: 5-1

80. dakikada sol çaprazdan rakip ceza alanına süratle giren Mahmut Hanefi, sert bir vuruşla skoru 6-1 yaptı. 90. dakikada Fenerbahçe ceza alanı içinde Servet'in Mustafa'ya müdahalesini hakem Yunus Yıldırım penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı vuruşunu kullanan Veli, Volkan'ın sağından topu ağalara yolladı: 6-2 Maç Fenerbahçe'nin 6-2 üstünlüğüyle sona erdi.

F.BAHÇE MENAJERİ BALLI: BÜTÜN UŞAKLILAR'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Kupası ikinci kademesinde, İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi (A) Grubu ekibi Uşakspor'u 6-2 yenerek tur atlayan Fenerbahçe'nin idari menajeri Volkan Ballı, misafirperverliklerinden dolayı bütün Uşaklılar'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Volkan Ballı, maçta tur atlamalarından çok, oluşan dostluk havasının kendilerini memnun ettiğini belirtti. Maçtan önce iki takım oyuncularının el ele tribünleri selamlamasının çok güzel bir görüntü oluşturduğunu kaydeden Ballı, ''Uşak'a geldiğimiz saatten itibaren çok büyük ilgi, sevgi gördük. Bütün Uşaklılar'a teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin her yerinde taraftarı var. Uşak'ta Fenerbahçeli olmayanlar da bizi bağrına bastı'' dedi.

Maçta attığı ilk golden sonra Teknik Direktör Christoph Daum'un tercümanı Murat Kuş'un yanına gidip yüzünü sürerek kutlama yapan Nobrede ''Onun Noel'ini kutlamak istedim. İyi bir sonuç aldık. Saygıdeğer bir rakiple oynadık'' dedi. Nobre, yağmurlu havanın oyunlarını etkileyip etkilemediğine ilişkin soruya da ''Buraya eğlenmeye değil görevimizi yapmaya geldik.

Zeminin ağır olması işimizi zorlaştırdı ama iyi bir skor almayı başardık'' karşılığını verdi. Daum'un tercümanı Murat Kuş ise Nobre ile maçtan önce konuştuklarını kaydederek, ''Gol atarsa böyle bir kutlama yapacağını söylemişti. Erken bir Noel kutlaması yaptı. Uşak'ta büyük ilgi gördük.Umarım onlara iyi bir Fenerbahçe izlettirmişizdir'' dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum ise statta uygun oda bulunmadığı için maçtan sonra basın toplantısı yapmadı.

HAYRİ OBÜS

Uşakspor Teknik Direktörü Hayri Obüs, karşılaşmaya iyi bir sonuç almak için çıktıklarını, ancak erken ve peş peşe gelen gollerle oyun disiplinlerinin bozulduğunu söyledi.

Obüs, bu kadar farklı bir skorun oluşacağını tahmin etmediklerini belirterek, ''Oyuncularımı yine de kutluyorum. Zor zemin şartlarına rağmen ellerinden gelen mücadeleyi yaptılar. Bundan sonra lige döneceğiz'' dedi.

STAT ÖNÜNDE İZDİHAM

Karşılaşmadan sonra Uşaklı sporseverler Fenerbahçe kafilesini taşıyacak otobüsün önünde toplandı. Kalabalık grubun güvenlik
bariyerini aşmaması için polis ekipleri yoğun çaba sarf etti. Çevredeki apartmanların balkonlarına ve pencerelerine çıkan Uşaklılar da futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Bu arada karşılaşmayı bileti 300 milyon liralık A tribününden 124, 250 milyon liralık B kapalı tribününden 88, 100 milyon liralık C kapalıdan 66 ve 40 milyon liralık açık tribünden bin 450 biletli seyirci izledi.

Öte yandan, maçın son dakikalarında açık tribünden düşerek yaralanan bir taraftar ambulansa hastaneye götürüldü.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Kupa'da bugün
 G.Saray Saidou'yu kiralıyor
 Bana yetmez
 Galatasaray 10'u buldu
 Yeni sambacı Baiano
 Ege'de Fener depremi
 Pamuk ipliği
 Engin danışman!
 Krizle başladı
 1 numaraya oy vermedi
 A.Gücü güle oynaya
 Seat Cup'ın gurur gecesi
 Fener kılpayı
 Beşiktaş zirveyi sevdi
 Noktayı Memo koydu
 Ülker Didin'i ağırlıyor
 Enke'nin dramı
 Haber Hattı..
 Seçimler yeniden yargıya!
 Banko Sochaux
 Kupada 2. kademe maçları
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
BJK'ye Hagi formülü
* Sizin ve...
HASAN SAYDAM
Beş mi, üç mü?...
Yazımın başlığı sizi şaşırtmasın...
Türkiye şehitler için ağlıyor
Türkiye şehitler için ağlıyor
Musul'da pusuya düşürülerek öldürülen 5 özel harekâtçıdan 4'ünün...
Erdoğan'dan Bush'a: Bu olayı aydınlatın
Erdoğan'dan Bush'a: Bu olayı aydınlatın
Başbakan Tayyip Erdoğan, 5 Türk güvenlik görevlisinin, Musul'da...
Güzel ama 'yalancı'
Güzel ama 'yalancı'
Brezilyalı model Gisele Bündchen'in, getirene beş bin dolar ödül vaat...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu