kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balıklar ruhsal anlamda kendilerini aşacak...
Balıklar ruhsal anlamda kendilerini aşacak...
Balık Ünlüleri
Kişisel Özellikler
Fiziksel Özellikler

Balıklar ruhsal anlamda kendilerini aşacak...

Yeni yılda kariyer gelişmelerine açık olacak olan Balıklar, aşk ve evlilikle ilgili olarak olumlu adımlar atamayacak. Gergin ve huzursuz olan bu burcun insanları, yılın ikinci yarısında bu sorunu aşacak.

FİNANS VE KARİYER
8 Nisan'da güneş tutulması ve 17 Ekim'de ay tutulması para evinizde gerçekleşiyor. İşte, bu iki tutulma, finansal konularda aksayan yönlerinizin açığa çıkmasını sağlayacak. Yapacağınız planlarla, yeniden yapılandıracağınız kazanç rotaları sizi başarılı kılacak. Bu güneş tutulması, iş ve iş akışı konusunda yapacağınız değişikliklerle ilgili genel bir etki yaratacak. Jüpiter'in etkisiyle, şans, başarı, iş çevresinde iyi bir isim yapma gibi olumlu olaylar gündeme gelir. Fakat bu kez Jüpiter'in 26 Ekim'deki hareketi 9'uncu evinizde oluyor. Jüpiter'in etkisiyle önemli ve sizi sevindirecek kariyer gelişmeleri olacak. Kariyerinizle ilgili, çok fazla iç ve dış seyahatler yapabilirsiniz. Öğrenci olanlar eğitimleri ile ilgili başarılı sonuçlar elde edecek. Jüpiter, ekim sonlarına doğru birkaç ay için finansal gezegeninize zıt etkiler veren konumda olacak. Bu kısa bir süre olmasına rağmen sizi zorlayacak. 28 Temmuz'dan sonra Mars (finansal gezegeniniz) 3'üncü evinize uzun bir transit yapacak. Burada yaklaşık 6.5 ay kalacak. Bu olay, kazançlarınızda pazarlamamın ve iletişimin önemini gösterecek. Jüpiter yılın büyük bir bölümünde 8'inci evinizde olacak. Bu etkiyle borçlarınızı kapatacaksınız.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
Aşk ve evlilikle ilgili 7'nci eviniz bu yıl çok fazla etkili değil. Aşk evinizin yönetici gezegeni Merkür, bazı küçük maceralar yaşatsa da, bu yaşamınızı kapsayan nitelikte bir aşk olmayacak. Mevcut ilişkilerinizi mercek altına alacaksınız. Yalnız yaşayan Balıklar, ciddi birlikteliklerin eşiğine gelecek, küçük denemeler yaşayacak. İkinci evlilikten çekinen Balıklar, evlilik tarzı bir ilişkinin içinde olacak.

EV VE AİLE
Eviniz ve ailenizle ilgili alışkanlıklarınıza değer vermenize rağmen kendi özgürlük sınırlarınızı korumaya çalışıyorsunuz, fakat bağlı bulunduğunuz konumdan öteye gidemeyeceksiniz. Evinizle ilgili bir değişiklik veya taşınma görülmüyor. Fakat burcunuzda ilerleyen Uranüs'ün etkisiyle huzursuz ve yerinde duramayan bir kişilik çiziyorsunuz. Her an değişime hazır bir görüntü içindesiniz. Yabancı kültürler ve değişik ülkelere seyahatler gündeme gelecektir. Aile içinde gelişen olaylara karşı ilgisiz bir tavır takınacaksınız. Belki de biraz bencilleşerek, kendi iç dünyanıza yönelik aktiviteler içinde olacaksınız.

SAĞLIK
16 Temmuz'da Satürn olumlu açılar verdiği konumu terk edecek. Bu nedenle 26 Ekim'e kadar kendiniz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Fakat 26 Ekim'de Jüpiter'in Akrep'e geçmesiyle çok daha uyumlu açılar alacaksınız. Bu dönemde artık eski huzursuzluğunuz kalmayacak ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. 16 Temmuz'da Satürn, sağlık ve çalışma

ile ilgili 6'ncı evinize geçecek. Böylece yaşam enerjiniz mükemmel olacak. Kalbinize, dişlerinize, dizlerinize ve iskelet sisteminize özen göstermelisiniz. Ağır yük kaldırmamalı ve omuz bölgelerinizi korumalısınız. Orta yaş grubunda olan bayanlar, kemik kontrollerini yaptırmalı. Bu yıl arkadaşlarınızın sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz veya uyumsuz arkadaşlıklarınız yüzünden, sağlığınız olumsuz etkilenebilir.

ÖZ DENETİM
Haritanızda bu yıl uzun etki yapacak büyük gezegenlerin transitini görecek ve gerçek yapınıza uygun yaşam deneyimlerine hazır olacaksınız. Önce sizin yönetici gezegeniniz Neptün uzun yıllar kişisel ve ruhsal deneyimlerinizin gerçekleştiği 12'nci evinizde kalacak. Sezgisel yeteneğiniz körüklenecek ve bazı hislerinizin sizi zorlamadan oluştuğunu göreceksiniz. Beklentileriniz için gecikmeler yaşayamayacaksınız. Özellikle 26 Ekim'den sonra ruhsal gelişiminizi vurgulayacak olan 9'uncu evinize geçecek olan Jüpiter, sizin her anlamda olgunluğa hazır olmanızı sağlayacak. Uzun yıllar Uranüs ve Pluton'dan alacağınız etkileri bu yıl Jüpiter'in olumlu katkılarıyla pekiştirecek ve gelecek yıllara yayılan bir taban elde edeceksiniz.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkçe seslendirme ayağa düştü!
 Nefes alamayınca öleceğimi sandım
 Taksim'in buluşma noktası yenilendi
 Hediye standları Beşiktaş'ta
 Bu işte bir iş var
 İlaç içmeyin meyve yiyin
 'Mal Birliği Rejimi' kaynana baskısını artırdı
 Siyahın derinliği Mine Sanat'ta
 Bir dokunuşla tüm koleksiyon
 'Burası bilinmeyen'
 Onur Ödülü Etikan'ın
 Yılbaşı Fırsatları
GÜLSE BİRSEL
Şöhret olmak acı ister!
Her ünlü kadın sanatçının...
AYŞE TÜTER
Mutfakta lezzet güneşi
Bademli gümüş balığı
Etli...
Doç. Dr. BENGİ SEMERCİ
Kız tavlamak...
Bu sorular sadece birkaç örnek. Gittikçe...
Tansiyon hastaları tuzdan uzak durmalı
Tansiyon hastaları tuzdan uzak durmalı
Uzmanlara göre, tansiyon hastalarının tedavi dönemlerinde başarıyı...
Soğuk havalar kalbi etkiliyor
Soğuk havalar kalbi etkiliyor
Aşırı soğukların başta yaşlılar ve çocuklar olmak üzere sağlığı...
Rolü için soyunmayan bence oyuncu değildir
Rolü için soyunmayan bence oyuncu değildir
Akman 'Bir İstanbul Masalı'nda neler olacağıyla ilgili de şunları...
Her yerim gıcır gıcır
Her yerim gıcır gıcır
Geçtiğimiz hafta check-up yaptırdığını söyleyen 'taş bebek' lakaplı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.