kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Önce Mersin, sonra Antalya
Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanından puanla dönen B.B.Ankaraspor, Kayserispor maçını mutlaka kazanmak istiyor. Lacivert-beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba, "Dört hafta sonra İstanbul önünde aldığımız bir puanın bizim için ışık olduğuna inanıyoruz. Şimdi önümüzde Kayseri karşılaşması var. İlk yarının son maçında galip gelerek devreye moralli girmek istiyoruz" dedi. Öte yandan B.B.Ankaraspor'un devre arası çalışmaları için önce Mersin'e daha sonra da Antalya'ya gideceği belirtildi.

Kadromuzu güçlendireceğiz
Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor, devre arasında kadrosuna takviye yapmayı planlıyor. Yeşil-mavili takımın başkanı Ekrem Cengiz yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuz ve oyuncularımız bu sezon bizlere çok güzel günler yaşatıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz. Ancak lig uzun bir maraton ve biz de kadromuzu daha da güçlendirmeliyiz. Bu nedenle ara transferde birkaç isim alabiliriz" şeklinde konuştu.

Jesper Gronkjaer Atletico'da
Danimarka'nın ünlü oyuncusu Jesper Gronkjaer, İspanya Ligi'nin güçlü takımlarından Atletico Madrid ile anlaştı. Halen İngiltere'de Birmingham City'de forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Atletico Madrid'e 2 milyon 670 bin dolara imza atacağı belirtildi. Jesper Gronkjaer, Birmingham City'ye bu sezon başında Chelsea'den transfer olmuştu.

Liderin hakemi Hasan Ceylan
Süper Lig'de 17. hafta maçlarında görev yapacak olan gözlemciler açıklandı: Gözlemciler şöyle: Bugün: Denizli-G.Saray: Murat Ilgaz, Yarın: G.Antep-G.Birliği: Salih Türktunç, A.Gücü-Ç.Rize: Ergül Yücedağ, Trabzon-İstanbul: Mustafa Arslan, F.Bahçe-Konya: Hasan Ceylan, Pazar: B.B.Ankara-Kayseri: Mevlüt Güzel, D.Bakır-Samsun: Oğuz Sarvan, Beşiktaş- A.Sebat: Erdal Fırat, Sakarya-Malatya: Kiper Bağış

Gaziantep takviye peşinde
Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da, teknik patron Nurullah Sağlam, Başkent ekibine hiç şans tanımadı. Bu zorlu mücadelede sarı kart cezalısı Jaziri dışında eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Sağlam, "İlk yarı bizim için pek de iyi geçmedi. Ancak son maçta kazanarak morallenmek istiyoruz. Bu nedenle Gençlerbirliği önünde üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz" şeklinde konuştu. Öte yandan kırmızısiyahlı ekibin başkanı Celal Doğan'ın yurtiçinden 4 oyuncuyla transfer için görüştüğü belirtildi.

Türk Telekom'a kötü haber!
Basketbolda ligin ikinci haftasında Erdemirspor'la yaptığı ve 80-79 kaybettiği karşılaşmada sahaya 4 yabancı oyuncu sürerek kural ihlali yapan Türk Telekomspor'a, Basketbol Federasyonu'ndan kötü haber geldi. Federasyon'dan yapılan açıklamada, kural ihlali nedeniyle Türk Telekom'un 20-0 hükmen yenik sayılmasına ve bu karşılaşmada elde ettiği 1 puanın da silinmesine karar verildiği kaydedildi.

Straka görevinden alındı
F.Bahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta da mağlup ettiği Çek ekibi Sparta Prag'da teknik direktör Frantisek Straka görevinden alındı. Çek Ligi'nde lider durumda bulunan Sparta Prag, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece 1 puan alabilmişti. Çek ekibinde Frantisek Straka'nın yerine Daniel Kretinsky getirildi.

D.Bakırlı Sinan'a 3 maç ceza
Disiplin Kurulu, Diyarbakırsporlu futbolcu Sinan Demircioğlu'na 3 resmi maçtan men, Gençlerbirliği Antrenörü Osman Özdemir'e de 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. 12 Aralık'ta Rize'de oynanan Çaykur Rizespor-Diyarbakırspor maçında, rakibine yönelik eylemi nedeniyle Diyarbakırsporlu Sinan Demircioğlu'na 3 maç ceza verdi. Gençlerbirliği Antrenörü Osman Özdemir de aynı tarihte oynanan Denizlispor maçındaki "hakeme yönelik lisanen hakaret" eylemi nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hayır! No! Nein! Non!
 Bosque: Kızgın ve üzgünüm
 Engin: Ben bu kareye girmem
 Büyük hazırlık
 En zor sınav
 Trabzonspor kazanacak!
 Solomon'un gecesi: 78-63
 Atletizm şahlanacak
 Mehmet de kurtaramadı
 Müftüoğlu 5'te 5
 Maksat spor olsun
 Villa'ya oynanır
HAYRİ ÜLGEN
Forma aşkı yok!
(PARMA)
Beşiktaşlı futbolcular...
KAZIM KANAT
Diri diri gömülmek!
(PARMA)
Maçtan önce ne demişti...
MURAT DEMİRYAS
Büyükler bir hayli şanslı
Ligin son haftasında sahasında...
RECEP GİRGİN
Güvenefe favorim
1.AYAK: Kum pistte başarılı...
3 Ekim 2005
3 Ekim 2005
'Sonuçlar tatmin edici'
Türkiye'nin uzun süredir...
Geri adımın altında kalırız
Geri adımın altında kalırız
Erdoğan, kurmaylarına "Kıbrıs'ta atılacak geri adımın hukuki...
'Mega' Vega
'Mega' Vega
2001'de rol aldığı 'Seks ve Lucia' adlı filmdeki...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu