kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
  » Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!
Ünlüler burayı çoktan keşfetti

Kadın-erkek herkes gençlik peşinde!

Aristo Estetik Merkezi, bünyesine eklediği yeni ve modern cihazlarla, kadın erkek herkesin istediği ideal görüntüye kavuşmasına yardımcı oluyor. Üstelik, cerrahi müdahalede bulunmadan!

Fazla kilolardan kolayca kurtulmak ya da yüzünüzdeki çizgileri, kırışıkları birkaç ayda tamamen silmek... Kadın, erkek herkes günümüzde incelmenin ve gençleşmenin kolay yollarını arıyor. Bu amaca hizmet eden ve uzun yıllardan beri özellikle kadınları istedikleri ideal görüntülerine kavuşturan Aristo Estetik Merkezi, Levent'teki adresinde yenilerek, hizmet vermeye devam ediyor. Yaklaşık on yıl önce Sema Arabacıoğlu tarafından Ulus'ta açılan Aristo Estetik Merkezi, o günden bu yana kendine özen gösteren kadınların uğrak yeri olmuş. Dil eğitimi için gittiği Londra'da 25 kilo alan Sema Arabacıoğlu, orada mucize bir cihaz olan CACI ile tanışmış. CACI sayesinde aldığı tüm kiloları veren Arabacıoğlu, ideal formuna kolaylıkla kavuşmuş. O yıllarda bu aletin henüz Türkiye'ye gelmediğini öğrenen Arabacıoğlu, Londra'da iki yıl CACI üzerine eğitim aldıktan sonra, cihazı Türkiye'ye getirmiş.

AYDA BİRKAÇ BEDEN İNCELİN
Vücudu toparlamaya yarayan bu cihaz, kaslar üzerinde belirgin bir şekilde sıkılaşma ile beraber vücutta belli noktalarda törpülemeyi sağlıyor. CACI, cerrahi müdahale olmaksızın yüz bölgesinde kullanıldığında, cildi gererek gençleştiriyor. Cihaz, haftada üç kere olmak üzere, toplam 15 seansta, bir-üç beden incelme sağlıyor. cilde elektro masaj yaparak etkisini gösteriyor. Şekil olarak pateni andıran cihaz ile masaja başlamadan önce cilde ultrason jeli sürülüyor. Bu aşamadan sonra, elektro masaj yapılırken, kaslar çalışıyor ve yağlar parçalanıyor. Masaj uygulanan kişi bir akım hissetmiyor, sadece masaj etkisini hissediyor. Yüzdeki kırışıklıkların açılmasında da çok faydalı olan CACI, birkaç seansta yüzde toparlanmaya yardımcı oluyor. Yan etkisi bulunmayan bu cihaz ile acı çekmeden gençleşebiliyorsunuz. Özellikle yüz germe ameliyatlarından sonra, hastaların çoğu bu teknoloji ile ciltlerini bir nevi ütüleyerek, toparlıyorlar. Aynı işlem liposuction ameliyatlarından sonra da geçerli oluyor.

CİLDİ YENİLEYEN CİHAZ
Aristo Estetik Merkezi, getirdiği yeni bir makine olan BODE OXYjet isimli oksijen makinesi ile kolay yoldan gençleşmeye yardımcı oluyor. İğnesiz, basınçlı oksijen enjeksiyonu yaparak, özellikle yüz bölgesinde kullanılan BODE OXYjet, cildin hücre yapı taşlarını yenileyerek, cilde parlaklık, berraklık ve ışıltı veriyor. Makine ile beraber Beauty Tox'un ürünleri kullanılıyor. Bu ürünler çizgilere botoks etkisi yaparak, mimiklerde yumuşama ve derin çizgilerde açılmaya neden oluyorlar. Oksijen makinesi aynı zamanda göz bölgesinde de çok etkili oluyor. Bu bölgeye özel yapılan uygulamalarla, göz altındaki çizgileri açıyor ve yorgun halkaları dağıtıyor. Hem kadınlarda hem de erkeklerde uygulanabilen oksijen makinesine, 20 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan ilgi var.

TERCİHLERİ MICRO-LIFTING
Aristo Estetik Merkezi'nde özellikle erkeklerin yoğun talep gösterdiği Micro- Lifting programı da uygulanıyor. 53 tane kas üzerinde teker teker çalışarak yüz bölgesindeki sarkmalar, yanaklardaki yumuşamalar ve sarkık ifadeler, göz kaslarının zayıflaması sonucu düşen göz kapakları, bu yöntemle acı hissetmeden toparlanıyor. Kişi olduğundan çok daha genç bir görünüme kavuşuyor. Beş haftalık bir yüz germe programı olan Micro-Lifting'de tümüyle kas grupları kuvvetlendiriliyor ve tonajları artırılıyor. Bunun dışında; yine özellikle erkeklerin tercih ettiği beş hafta süren, 15 seans uygulanan karın germe programları var. Bu programla, yağ hücrelerini küçülterek ve hücreleri canlı tutarak, derinin gerilmesi sağlanıyor. Böylece, kişi hem kısa sürede forma giriyor, hem de zahmetsizce gençleşiyor.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Hırstan Uzak Yapılan Spor Mutluluk Hormonunu Artırıyor
 Çocukların Aşırı Spor Yapması Hormon Sistemini Bozuyor
 Futbol Oynamadan Önce Makarna Yiyin
 Egzersizi 20 Dakikadan Az Yapmayın, Aniden Bitirmeyin
 Midenin Dostu Ihlamur
 Süt İçmek Cildi Koruyor
 Gebelikte Folik Asit Tartışması
 Kadın-erkek Herkes Gençlik Peşinde!
 Buzdolabı Bilgileri
 Duyguları Gizlemek Baş Ağrıtıyor
 Alın Ağrısı Miyop Belirtisi!
 Anne Ve Babasında Migren Olan Yüzde 75 Risk Altında
 Az Uyku Şişmanlatıyor
 Dünya Sağlık Örgütü Uyarıyor: Tedaviye Güçlü İlaçtan...
Mutsuzluk önerileri
Mutsuzluk önerileri
Bugün, hayata tersinden bakalım ve mutlu olmak için değil de mutsuz...
Lezzet Güneşi
Lezzet Güneşi
Brüksel lahanalı çorba
Isıtılmış zeytinyağında, soğan,...
Mutluluğu eski aşkında buldu!
Mutluluğu eski aşkında buldu!
Hande Ataizi, 4 Ağustos'ta Fethi Pekin ile nikâh masasına...
Sevil Sabancı'yı çabuk unuttu!
Sevil Sabancı'yı çabuk unuttu!
Merhum Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı ile milli binici...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.