kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Panorama

TOP 10
1-
Alex de Souza F.Bahçe 52 (+7)
2- Ümit Özat F.Bahçe 45 (+4)
3- Servet Çetin F.Bahçe 43 (+8)
4- Zdravko Zdravkov Ç.Rize 34 (+5)
5- Fatih Tekke Trabzon 34 (+1)
6- Zafer Biryol Konya 33 (+3)
7- Gökdeniz Karadeniz Trabzon 30 (+1)
8- Erman Özgür A.Sebat 29 (+1)
9- Ragıp Basdağ Sakarya 28 (+3)
10- Hakan Şükür G.Saray 28 (+2)

Bu değerlendirme nasıl yapıldı
Değerlendirmemize göre; Her futbolcu... - 90 dk. oynadığı her maça 1 puan, - Her penaltı golü için 1 puan, - Her hat-trick için 1 puan, - Kazandırdığı penaltı için 1 puan, Her forvet... - Attığı gol başına 2 puan, - Her gol pası için 1 puan, Her orta saha oyuncusu... - Attığı gol başına 3 puan, - Her gol pası için 2 puan, Her defans oyuncusu... - Attığı gol başına 4 puan, - Her gol pası için 3 puan, - Takımının gol yemeden bitirdiği maç başına 3 puan, Her kaleci... - Gol yemediği maç başına 3 puan, - Kurtardığı penaltı için 5 puan alır. Her futbolcudan... - Sarı karta 1, kırmızı karta 3 puan, - Kaçan penaltı için 2 puan, - Kendi kalesine attığı her gol için 2 puan, Her defans oyuncusu ve kaleciden... - Yenilen gol başına 1 puan, Her forvet oyuncusundan... - Takımının gol atamadığı maç başına 1 puan silinir. (En az 30 dakika oynamak şartıyla)


HAFTANIN RAKAMLARI
6 Beşiktaş bu sezon ilk kez ligde 6. sıraya kadar yükseldi. Siyahbeyazlı ekip, son 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ile 17 puan topladı.

36 Sezonun en çok atılan ve en çok kırmızı kart gösterilen haftasını yaşadık. Bir maçta hiç golün atılmadığı haftada 36 gol seyrettik, 6 kırmızı kart çıktı.

40 F.Bahçe, lig tarihinin en iyi perfonmansını gösteren takımı oldu. 15. haftalar itibariyle F.Bahçe 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 40 puan topladı.

48 G.Saray'da Hakan Şükür'den sonra Necati de gol orucunu bozdu. Genç yıldız, tam 48 gün aradan sonra, yani 5 lig haftası geçtikten sonra golle tanıştı.

85 G.Antep'in evinde galibiyet hasreti 85 gün sonra sona erdi. 11 Eylül'de 2-1 kazandığı B.B.Ankara maçından sonra 4 maçta 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

300 Ligde 303 maç oynayan Kayseri, 300. golünü Sakarya'da attı. Takımın 2. golünü kaydeden İsrailli Balili, sarı-kırmızılıların 300. golüne imza attı.

GOL KRALLIĞI
* 12 GOL: Zafer Biryol (Konya)

* 11 GOL: Fatih (Trabzon)

* 10 GOL: Alex (F.Bahçe)

* 9 GOL: Nobre (F.Bahçe), Necati (G.Saray)

* 8 GOL: Carew (BJK), Jaba (B.B.Ankara), Van Hooijdonk (FB), Hakan Şükür (GS), Gökdeniz (TS)

* 7 GOL: Tayfun (Konya), Cenk (Samsun)

* 6 GOL: Okan (Rize), Youla (G.Bir.), Kaies (Sam)

* 5 GOL: Orhan, Erman Özgür (A.Sebat), İbrahim Akın (Beşiktaş), Cem Yanık (D.Bakır), Ahmet (İstanbul), Balili (Kayseri), Yunus (Malatya)

* 4 GOL: A.Hassan, Tümer (BJK), Tita (B.B.Ankara), Cem (Ç.Rize), Kratochvil (Denizli), Sinan Kaloğlu (D.Bakır), Tuncay (FB), Lazarov, Jaziri (G.Antep), Yalçın (İstanbul), Johnson (Kayseri), Burak (Sakarya), Osterc, Atilla (Malatya), Yattara (Trabzon)

* 3 GOL: Oktay (Sebat), Faruk (A.Gücü), Sergen (BJK), Murat (Rize), Ersen, Ö.Rıza (Denizli), Hasan (GS), İlhan (G.Antep), Ragıp (Sak.), M.Yılmaz (TS)

* 2 GOL: Selahattin (A.Sebat), Yılmaz, Birol (A.Gücü), Ali, Mustafa (BJK), Wederson (B.B.Ankara), Kürşat, Hosny (Ç.Rize), Burak, Ümit, Timuçin (Denizli), Sertan (D.Bakır), Servet (FB), Ümit, Orhan (GS), Erdal, Bouazizi (G.Antep), El Saka, Boliç, A.Tandoğan, Filip (G.Birliği), Yordanov (İstanbul), M.Topuz, Gökhan, Alper (Kayseri), Altan, Cem, Okan (Konya), S.Bensol, Bilal (Malatya), Serdal (Sakarya), Serkan, Celil (Samsun)

* 1 GOL: Semavi, Sedat, İsmet, Barreto, Ogün (A.Sebat), Adem, Umut (A.Gücü), Ramazan, Saffet (B.B.Ankara), Emre, Juanfran, Tayfun (BJK), S.Özdemir, Zafer, Fahri (Ç.Rize), Güven, Alp, Serhat (Denizli), Cumhur, Yasin, Sylla (D.Bakır), Luciano, Deniz, Mehmet, Serhat, Aurelio (FB), Arif, Ergün, Baliç, Volkan (GS), Devran, Onur, El Taib, Gökhan, Mehmet, Bülent, Hasan Özer, Erhan (G.Antep), M.Özkan, Uğur, Sedat, Baki (G.Birliği), Bushi, Haim, Serhat (İstanbul), Levent, Yasin (Konya), Sinani, Fazlı, Mithat (Kayseri), Ömer, Mert, İlyas, M'Bayo (Mal.), Kirita, Kenan, Ali, Caner, Adnan (Sam.), Ali Cansun, Aydın, Mesut, F.Ceylan (Sak.), Adem, Hüseyin (TS) Not: Hakem raporlarında F.Bahçe'nin ilk golü Alex'e, D.Bakır'ın son golü Cumhur'a yazılmıştır. Ancak televizyon görüntülerinde F.Bahçe'ninkini Nobre, D.Bakır'inkini Cem Yanık'ın attığı tespit edilmiştir.

KART GÖRENLER
* KIRMIZI KARTLAR: İbrahim Toraman (Beşiktaş), Muhammed (B.B.Ankara), Koray (Ç.Rize), Yasin, Cem Yanık (D.Bakır), Erhan (Konya)

* SARI KARTLAR: Sedat (A.Sebat), Özgür, Baidoo (A.Gücü), Çağdaş, Sergen (Beşiktaş), İsmail (B.B.Ankara), Victoria (Ç.Rize), Burak (Denizli), Burhan Saatçioğlu, Serdar, Cumhur, Jupi (D.Bakır), Aurelio, Serkan (F.Bahçe), Orhan, Ayhan, Bülent (G.Saray), Lazarov (G.Antep), Ali Tandoğan, Mehmet, Baki (G.Birliği), Musa Büyük, Faruk (İstanbul), Ali Turan (Kayseri), Atilla, M'Bayo (Malatya), Fatih Ceylan, Burak, Cemil (Sakarya), Tamer, Ayari, Ergin (Samsun)

* SARI KART CEZALILARI: Sergen (Beşiktaş), İsmail (B.B.Ankara), Burhan Saatçioğlu (D.Bakır), Aurelio (F.Bahçe), Mehmet, Baki (G.Birliği), Ali Turan (Kayseri), Atilla (Malatya), Cemil (Sakarya), Tamer (Samsun)

HAFTANIN PROGRAMI
YARIN 21.45: Fenerbahçe-M.United (Şampiyonlar Ligi),
CUMA 20.00: Kayseri- Beşiktaş,
CUMARTESİ 13.30: A.Sebat-Sakaryaspor, İstanbul-B.B.Ankara, 16.00: Malatya-Gaziantep, 19.00: Samsun-Trabzon,
PAZAR 14.00: Ç.Rize- Diyarbakır, Konya-A.Gücü, G.Birliği- Denizli, 19.00: G.Saray-F.Bahçe

ASİST KRALLIĞI
* 9 ASİST: Alex (F.Bahçe)

* 6 ASİST: Fatih (Trabzon)

* 5 ASİST: El Taib (G.Antep), Skoko (G.Birliği), Zafer Biryol, Okan (Konya)

* 4 ASİST: Sergen (Beşiktaş), Zafer (Ç.Rize), Timuçin (Denizli), Ümit, Nobre (F.Bahçe), Murat (Malatya), Celil (Samsun), Lee (Trabzon)

* 3 ASİST: Okan, Tümer (Beşiktaş), Wederson (B.B.Ankara), Murat (Ç.Rize), Mehmet (F.Bahçe), Hakan Şükür, Cihan, Sabri (G.Saray), Filip (G.Birliği), Yordanov (İstanbul), Tayfun (Konya), Mehmet Topuz, Mithat (Kayseri), Ragıp (Sakarya), Thijs, Yattara (Trabzon)

* 2 ASİST: Orhan, Erman Özgür, Selahattin, Semavi (A.Sebat), Carew, Ahmed Hassan (Beşiktaş), Hüseyin, Saffet (B.B.Ankara), Gürol, Okan (Ç.Rize), Tomas, Botha (Denizli), Serdar (D.Bakır), Van Hooijdonk (F.Bahçe), Baliç, Arif, Hasan, Saidou, Necati (G.Saray), Lazarov, Jaziri, Mehmet Polat (G.Antep)
DİĞER SPOR HABERLERİ
 En güzel derbi
 Rooney yok fırsat çok!
 Hasan'ı sakatladı
 Alex'ten hızlı
 Yetersiz ve kötü bir hoca!
 Kongre Güneş-i
 2010 Galası
 Günün İçinden
 Ege rüzgarı
 Arsenal ve Inter
 Maksat spor olsun
ÖMER ÜRÜNDÜL
Bu G.Saray süper
Galatasaray, Gençlerbirliği...
KAZIM KANAT
D.B ve C.D'nin kaderi!
Hadi sokak ağzıyla yazsaydım.
HASAN SAYDAM
Altılı Ganyan'a Yeni Türk Lirası zammı
Türkiye Jokey...
Ankara soğuğu Putin'e vız geldi
Ankara soğuğu Putin'e vız geldi
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşini manto ve eldiven giymek...
Türkiye ile müzakereler Ekim 2005'te başlasın
Türkiye ile müzakereler Ekim 2005'te başlasın
AB dönem başkanı Hollanda, aralıktaki liderler zirvesi için taslak...
Heidi yine çocuk istiyor
Heidi yine çocuk istiyor
Top model Heidi Klum, ikinci kez anne olmanın hayalini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu