kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bin dolara mekânı kapat evlilik teklifini öyle yap
Bin dolara mekânı kapat evlilik teklifini öyle yap

Ev partilerinden sonraki dağınıklıktan şikayet mi ediyorsunuz? Ya da evlenme teklifi yapmak için özel bir gece istiyorsunuz... O halde şu öneriye kulak verin: Gece kulübünde zevkine uygun, iki kişi ya da 150 kişiye bir parti verebilir, evliliğiniz için sadece bin dolara güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

İstanbul Doors Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Büyükuğur, Beyoğlu'ndaki Wan-na'nın altında 'Private Room' isminde yeni bir mekân açtı. Wan-na, Ajia, Vogue, Da Mario ve Angelique gibi mekânların sahibi olan Büyükuğur, "İlk özel gecelerinde 'özel' bir şeyler yapmak isteyenler için bu mekanı açtık" diyor. İsteyen herkes kendi bütçesi doğrultusunda mekânı kapatılabiliyor. Fiyat aralığı ise bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor.

* Mekânla ilgili bilgi verir misiniz?
İstanbul Doors Organizasyon olarak yeni hedefimiz, Private Room olarak yeni açtığımız bu mekânda özel organizasyonlar yapmak. Doğum günü, evlilik yıldönümü veya iki kişilik parti dahil olmak üzere aklınıza gelen her şeyi yapmaya hazırız. Private Room'da her gün kişinin özel isteğine göre partiler gerçekleştireceğiz. Eğer müşteri isterse iki kişilik parti de verebilir. Müşteri istediği servisi, istediği mönüyü alabilecek. İsterse bir, isterse on garson alabilir. Yani tamamen bütçesine bağlı. Yemekte İtalyan, Çin, Uzakdoğu, Dünya Mutfağı veya kebap, ne isterse yerine getiriyoruz. Müşteri sanatçı ya da çok ünlü bir DJ isteyebilir... Bunları da yerine getiriyoruz. Hafta sonları çok talep olduğu için fiyat biraz yükseliyor. Pazar günleri yapmak isterse de fiyatlar daha da düşüyor. Müşteri o gece eğer mekânı kapatmak isterse bizden istediği tüm talepleri yerine getiriyoruz. Gerek süsleme, gerekse diğer konuları tek tek biz organize ediyoruz. Örneğin Türk gecesi yapmak isteyen biri olursa o geceyi o konsepte göre dekore ediyoruz ve müzikler de ona göre seçiliyor.

* Fiyatlar nasıl?
Çok garip rakamlar ortada yok. Sadece atmosferi yaratmak için yaptığımız çalışmanın bedelini alıyoruz. Çünkü sonuçta bir mekânı kapatıp, tam servis alıyor. Ayrıca evde yaptığı partiyle bizde yaptığı parti arasında para olarak hiçbir fark yok. Eğer müşteri partiyi evde yaparsa o gece komşularını rahatsız edecek. Onun dışında ertesi gün evdeki dağınıklığı toplayacak. Bu yüzden bizi tercih ediyor. Yeni olmamıza rağmen beş özel gece yaptık. Mekânı kapatan müşteriler ertesi gün bize teşekkür telefonu açtı. Çünkü çok rahat ve özel bir şekilde eğleniyorlar.

* İki kişi mekanı kapatmak isterse bedeli ne kadar?
İki kişi eğer özel bir gece geçirmek istiyorsa en az 25 kişinin parasını ödemesi gerekiyor. Çünkü öyle bir sınır getirdik. Özel bir gece olduğu için bazı şeyleri gözden çıkarması gerekiyor. Gerekirse bin dolara mekânı kapatıp arkadaşına evlenme teklif edebilir.

* İki kişiye mekanı kapattınız mı?
Bir müşterimiz var. Mekânı kapatıp evlenme teklif edeceğini söyledi. Bizden istediği, her tarafın güllerle donatılması. Biz de isteklerini yerine getireceğiz. İlk defa böyle bir gece yapacağız.

* Böyle bir yer yapmak nereden aklınıza geldi?
Burayı değerlendirmek istedik. Şimdiden büyük talep almaya başladık. İlk partimiz 25 Aralık'ta 'Binbir Direk Sarnıcı'nda olacak. Böyle özel bir yere ihtiyaç vardı. O yüzden burası bizim için kaçınılmaz oldu.

Tayfun TOPAL / MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 'Kaplumbağa Terbiyecisi' izdiham yarattı
 Atın ölümü arpadan olsun dedim
 Mucizeler Komedisi tartışma yaratacak
 Dikkat! Gülme şekli karakteri ele veriyor
Prens Charles Mardin'i 'çizecek'
Prens Charles Mardin'i 'çizecek'
Geçtiğimiz ay Mardin'i ziyaret eden ve adeta büyülendiğini...
Şiirimizin muhalif sesi yarın anılıyor
Şiirimizin muhalif sesi yarın anılıyor
İş Sanat, Şiir Dinletileri'nde bu ay Türk şiirinin en muhalif...
Dünya Engelliler Günü
Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, nüfusun yüzde...
1 Aralık Dünya AIDS Günü
Tespit edildiği 1981 yılından bu yana 40 milyon kişinin yakalandı.
AB'den Kıbrıs şartı
17 Aralık'ta yapılacak AB Zirvesi öncesi Türkiye'ye taslak şoku.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.