kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Homedrom
07:10Mahallenin Muhtarları
08:25Mavi Çantalı Kız
10:50Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:40Airport
15:50Patron Kim?
17:10Sinema "Savaşçılar"
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Yerli Dizi "Çınaraltı"
21:40Sinema "Ne Yaptığını Biliyorum"
23:40Sinema "Dehşet Sınırı"
01:20Geceyarısı Haberleri
01:30Homedrom
02:00Haberci

 
  13:30 Deko-Dizayn
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu Deko Dizayn pazar günleri yayımlanmaya devam ediyor. Ekip bu kez Garant Mobel'in katkılarıyla Ankara'nın Sirkeli Köyü'nde bir evi yeniledi. Evin eşyalarının seçiminde Vahe'ye Akademi Türkiye finalistlerinden Özge ve Deha ile manken-oyuncu Melek Yargıcı yardım etti. Deko Dizayn yeni albümüyle çıkış yapan Aylin Çoşkun'un evini de görüntüledi. Ve Vahe kendisiyle hoş bir sohbet yaptı.
 
  20:00 Yerli Dizi "Çınaraltı"
Mustafa Altıoklar'ın yönettiği "Çınaraltı" 2'nci bölümüyle atv ekranında. Bu dizide özellikle gençler ve ruhu genç kalanlar kendilerinden çok şey bulacaklar
atv'nin yepyeni gençlik dizisi "Çınaraltı" 2'nci bölümüyle sürüyor. Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar'ın imzasını taşıyan dizinin öyküsü de Mustafa Altıoklar ile Uğur Uludağ'a ait... Senaryosunu Gül Abus, Yılmaz Okumuş, Murat Toplucu, Nükhet Bıçakçı, Ebru Hacıoğlu ve Doğukan Cantimur'un yazdığı "Çınaraltı", aynı üniversitede okuyan yakın arkadaşların başından geçen olayları anlatıyor.

SIKI DOSTLUKLAR
Aşk, ihanet, sevgi ve yalanla örülü ilişkilerin yaşandığı dizi bu arkadaşların hayatı öğrenirken aynı zamanda da dostluklarını pekiştirmelerini de konu ediniyor. Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ali Atay, Akasya Asıltürkmen, Demet Evgar ve Zeynep Aktiğ'un oynadığı "Çınaraltı" nın bu akşamki bölümünün konusu kısaca şöyle: Feyza ile Serhan'ı öpüşürken gören Nilüfer, Serhan'dan ayrılma kararı almıştır. Serhan, Nilüfer'le tekrar barışabilmenin yollarını arar.

INTERNET AŞKI
Esin internette tanıştığı fakat yüzünü hiç görmediği Ateş'le nihayet tanışacaktır. Serhan ve İbrahim ise bir kız yüzünden tartışırlar. Bu kız Serhan'ın kardeşi Filiz'dir. Ancak iki delikanlıyı ilginç bir süpriz beklemektedir.
 
  21:40 Sinema "Ne Yaptığını Biliyorum"
Genç insanlara kıymak
(I Know What You Did Last Summer)- Bir kaza sonucu tanımadıkları bir adama çarpan ve onu ölü halinde bırakan bir grup genç, olaya tanık olan gizemli bir balıkçı tarafından birer birer öldürülmeye başlar... Klasik ve tipik "gençleri kurban olarak alan film" türünün modern bir örneği. Demeki ki, türün tüm klişelerini kullanan sağlıksız ve ürkünç bir film. Ama bu türü ve genelde kanlı aksiyonları sevenler ilgiyle izleyebilir. Özellikle genç seyirciye dönük olarak çekilen 1997 yapımı filmi Jim Gillespie yönetmiş, Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe, Freddie Prinze Jr. gibi genç oyuncular rol almışlardı.
 
  23:40 Sinema "Dehşet Sınırı"
atv'de bu gece Hugh Grant ve Gene Hackman'ın oynadığı bir gerilim filmi var: "Dehşet Sınırı"
Bir New York hastanesinde çalışan genç bir doktor, olup biten garip şeylerden şüpheye düşer. Ve işin arkasında bizzat başhekimin bulunduğu korkunç bir komployu ortaya çıkarır.

GERİLİM SEVERLERE
Hastane gibi hemen her insanın hayatında önemli bir rol oynamış ve de oynamaya aday bir mekanı dekor olarak alan bir gerilim ve aksiyon filmi. Hatta kimileri buna korku filmi yakıştırmasını bile yaptılar. Gerçekten de merkezinde bir tür "çılgın bilim adamı" bulunan eski usul korku filmlerini andıran bir yanı var filmin... Ve bu öğe de başarıyla kullanılmış. Ülkemizde de ilgiyle karşılanan 1996 yapımı film, ilk kez ciddi bir rolde karşımıza gelen Hugh Grant ve görkemli bir kötü adam kompozisyonu çizen Gene Hackman arasında bir oyunculuk yarışı biçiminde gelişiyor. Filmde ayrıca Sarah Jessica Parker ve David Morse da var.
YÜKSEL AYTUĞ
Acı soslu bir kadın programı
Bugün pazar ve ben yine...
ATİLLA DORSAY
Hastanenin korkunç gizleri:atv 23.40
atv'de bu gece Hugh...
 
Vahşi Kahramanın Dönüşü
TRT 1 / 10:45
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Çınaraltı
atv / 20:00
Ne Yaptığını Biliyorum
atv / 21:40
Bir Dilim Aşk
Kanal D / 21:50
Dehşet Sınırı
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.