kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Şeref 'Devam' dedi
Atina Olimpiyatları'nda altın madalya alamadığı için güreşi bırakma kararı alan milli güreşçi Şeref Eroğlu, "Gençlerin önünü açmak için bu kararı aldım. Ama iki aydan beri toplumun her kesiminden, güreşe devam etmem konusunda büyük baskı gördüm. İsterdim ki işi tadında bırakayım ve genç kardeşlerimize yer açılsın. Ancak, sevenlerim, 'Olimpiyat şampiyonu olmadan güreşi bırakma' diyerek bana çok büyük baskı yaptılar. Olimpiyatlardan sonra bırakma konusunu uzun süre düşündüm. Herkesin fikrini aldım. Sonuç devam çıktı. Bu arada, çalışmalarımı da hiç aksatmadan sürdürdüm" diye konuştu. Eroğlu, grekoromen stilin ilgi görmediği için olimpiyatlardan kaldırılacağı yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını söyledi.

'Beşiktaş bizden korksun'
Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanan Çaykur Rizespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'tan çekinmiyor. Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu, "Rizespor bu sezon oynadığı maçlarda istikrarlı bir tablo ortaya koymuştur. BunuOKAN KOÇsürdürmek amacındadır. Futbolcularımız gerçek performanslarını ortaya koyarlarsa Beşiktaş maçından puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Konyaspor atağa kalktı
Konyaspor transfer için kolları erken sıvadı. Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar, şu anda Hollanda'da teknik direktörlük yapan eski futbolcuları Mustafa Eraydın'ın tavsiyesi ile Afrika kökenli iki futbolcuyu takibe aldıklarını belirterek, "İç transferde de, kiralık olarak bizde oynayan Okan'ın bonservisi için sezon sonunda Beşiktaş ile masaya oturacağız. Zafer Biryol da iki yıllık boş mukaveleye imza attı. Ayrıca PAF takımdan 2 ya da 3 sporcuyu da kadromuza alacağız" açıklamasını yaptı.

Gaziantep toplanıyor
Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Gaziantepspor'da bayram izninin ardından İstanbulspor maçının hazılıkları tekrar başladı. Önceki gün G.Antep'e gelen Tunuslu futbolcular Bouazizi ve Jaziri dün takımla idmana çıkarken, Lazarov ile Bekir ise bugün kente gelip, takıma katılacaklar. Teknik Direktör NurullahSağlam, İstanbulspor'un puan cetvelindeki yerinin gerçek gücünü yansıtmadığını belirterek, "Şiddetle puana ihtiyaçları var. Bir çıkış yakalamak için sahaya 3 puan için çıkacaklarını biliyoruz. Kısacası, işimiz hiç de kolay olmayacak" diye konuştu.

Kemer'e baskın!
Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası, 22-29 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki Limak Limra Otel'de yapılacak. Boks Federasyonu'nun 2004 yılı faaliyet programında yer alan şampiyonaya 30 ülkeden 300 sporcu, antrenör, hakem ve Dünya Amatör Boks Birliği delegesi katılacak.

Mehmet Okur sıfır çekti
NBA'de
yeni sezona hızlı giren Utah Jazz, deplasmanda Charlotte Bobcats'i 107-105 mağlup ederken, Mehmet Okur maçta sayı atamadı. Jazz formasını 16 dakika giyen Mehmet, maçı 1 ribaund ve 1 asist ile tamamladı. İbrahim Kutluay'ın sakatlığı nedeniyle formasını giyemediği Seattle Süpersonics ise, Philedelphia 76'ers'ı 103-95 yenerken, hem üst üste 6. galibiyetini aldı hem de 1993'ten beri sezonaERSEN MARTİNen iyi başlangıcını yaptı. Diğer sonuçlar: Atlanta Hawks-Houston Rockets: 88-84, Minnesota-Miami Heats: 108-97, Phoenix Suns-Dallas Mavericks: 107- 101, San Antonio Spurs-New York Knicks: 99-81, Sacramento Kings-Chicago Bulls: 113-106, L.A.Clippers-Toronto Raptors: 101-89

Denizli hedefe doğru
Süper Lig'de ilk yarının başarılı takımlarından Denizlispor, Kayserispor'u da mağlup ederek baraj olarak belirlediği 30 puana bir adım daha yaklaşmak istiyor. Futbol Şubesi Başkanı Turgut Dalaman, düşme hattındaki rakiplerini kesinlikle küçümsemediklerini ifade ederek, "Ancak sahamızda bu maçı kazanacak güçteyiz" dedi. Öte yandan A2 Milli Takımı'nın Avusturya'yı 3-1 yendiği maçta Denizlisporlu Ersen Martin ve Güven'in gol atması yeşil-siyahlı camiayı sevindirdi.

G.Saray&Daçka pazara
Basketbol Ligi'nde daha önce yarın oynanacağı açıklanan G.Saray-Darüşşafaka maçı Pazar gününe alındı. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma 16.00'da başlayacak. Lige iyi başlangıç yapamayan iki ekipten G.Saray'ın 4 maçta 1 galibiyeti var, Darüşşafaka'nın henüz galibiyeti yok.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Sistem gereği gid-Ersun hocam
 Yanal'a açık mesaj
 Maçtan Notlar
 Kahraman Fatih
 Merak etme
 Galatasaray'da Hagi 'Kalk' borusunu çaldı
 Fener'i yen 9 milyarı al
 Lotocu Viking
 Güneş'i hafife alma: 3-0
 Ülker'i 'Boğa' çarptı: 62-73
 Ziraat: 3 Arona: 1
 Kartal'a kredi yok
 Biraz Domercant biraz da şans!: 72-70
 Maksat spor olsun
KAZIM KANAT
Tek kişilik takım
Tek kişilik takım.. Emre...
MUSTAFA DENİZLİ
Emre... Emre...
Kontrataklar için en önemli noktayı...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Hayal dünyası!
Dün geceki çok kritik maçta aldığımız...
ALTAN TANRIKULU
Her şey bitmedi
Bazı maçlar vardır "kaybetmek"...
LEVENT TÜZEMEN
Bu nasıl analiz?
Şeref Görkey yüzünden Beşiktaş ile...
RECEP GİRGİN
Çekice ve Kırbaç
1.AYAK:
Kum pistte start aldığı...
Onlar bunu hep yapıyor
Onlar bunu hep yapıyor
İskeçe'de camiye çıplak girerek olay çıkartan TV dizi film...
'Adli kolluk'ta top hükümette
TBMM'de 17 Aralık'a kadar yeni CMUK tasarısını geçirmeyi...
BM'den 'nişanlı'
BM'den 'nişanlı'
Birleşmiş Milletler (BM) örgütünün hayır kampanyalarına katılanlara...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.