kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Olay yerine gelen polisler apartman girişinde karşılaştıkları ağır yaralı Gültekin Gün'ü ekip otosuyla hastaneye götürdü.
Yedi, içti, dostlarını öldürdü, intihar etti

Arkadaşlarını vurup otomobille kaçan Halil Gül aynı silahla intihar etti. Dört kişinin öldüğü olayda eski Bayrampaşa BBP İlçe Başkanı Gültekin Gün ağır yaralandı Evde inceleme yapan polis, annesinin yanıbaşında olup bitenden habersiz uyuyan bir bebekle karşılaştı. Bebeğin olayda ölen Aleksandra adlı kadına ait olduğu belirlendi.

İstanbul Mecidiyeköy'de bir evde buluşarak eğlenen beş kişinin gecesi kanlı bitti. Sabaha kadar birlikte eğlenen beş arkadaştan Halil Gül, evde bulunan ikisi kadın dört kişiyi başlarından birer kurşunla vurduktan sonra kaçtı. Saldırıda üç kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Evde bulunan bir bebek saldırıdan yara almadan kurtulurken, Gül, olayda kullandığı silahla intihar etti.

KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ
Olay dün sabah saatlerinde Mecidiyeköy Gülbağ Mahallesi Biberiye Sokak 10 numarada meydana geldi. Ayşe Halide Betül, Erdinç Kurt, Gültekin Gün ve Halil Gül, Mahmut Aydın ve soyadı öğrenilemeyen Aleksandra isimli kadının birlikte yaşadıkları evde içki içerek eğlenmeye başladılar. Beş arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sabaha karşı tartışma çıktı. Silahına sarılan Halil GülMELEKLER KORUDU Uyurken anne ve babasını kaybeden bir yaşındaki bebek Çocuk Bürosu'na götürüldü.evde bulunan dört kişinin kafalarına birer el ateş açtıktan sonra kaçtı. Evden gelen silah sesleri üzerine uyanan vatandaşlar, polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanın girişinde ağır yaralı Gültekin Gün (38) ile karşılaştı. İçeride başka yaralıların da olduğunu söyleyen Gün, polise bir de cep telefonu numarası verdikten sonra bayıldı. Polis durumu ağır olan Gün'ü, ekip otosuyla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırdı. Gün'ün, eski Bayrampaşa BBP İlçe Başkanı olduğu ve oto alım satım işi yaptığı öğrenildi.

SÜRPRİZ BEBEK
Cep telefonunu arayan polis, Gültekin Gün'ün Denizli'de bulunan bir arkadaşına ulaştı. Gün'ün evli ve bir çocuk babası olduğunu söyleyen arkadaşı evde bulunan ve öldürülen kişileri tanımadığını belirtti. Polis, telsizleAnne Aleksandra olay yerinde öldü.evde başka yaralıların da bulunduğunu belirterek, takviye ekip istedi. Olay yerine gelen ekip, mutfakta Mahmut Aydın (28) ve soyadı öğrenilemeyen Aleksandra'nın cesediyle karşılaştı. Koridorda ise ağır yaralı haldeki Ayşe Halide Betül (24) ile karşılaşan polis, ambulans istedi. Ancak ambulans gelene kadar Betül kan kaybından öldü. Evde incelemelerde bulunan polis, annesinin yanı başında olup bitenlerden habersiz uyuyan 1.5 yaşlarında bir bebekle karşılaştı. Polis ekipleri, olayda hayatını kaybeden Mahmut Aydın ve Aleksandra isimli kadının çocuğu olduğu belirlenen minik bebeği Çocuk Bürosu'na götürdü.

KÖPRÜDE İNTİHAR ETTİ
Öte yandan silah seslerine uyanan görgü tanıkları, evden koşarak çıkan bir kişinin 34 SLK 24 plakalı kırmızı renkli Honda marka bir araçla olay yerinden kaçtığınıbelirttiler. Polis yaptığı incelemede Halil Gül'ün kaçtığı otomobilin, öldürdüğü Mahmut Aydın'a ait olduğunu belirledi. Aydın'ın otomobiliyle olay yerinden kaçan Halil Gül, Boğaz Köprüsü Beşiktaş yol ayrımında aracın içinde saldırıda kullandığı silahla intihar etti. Gaziosmanpaşa'da Savaş Kadakal adlı birini öldürdüğü gerekçesiyle arandığı belirlenen Gül'ün üzerinden üvey dayısı Hasan Öner'in kimliği çıktı.

'KATİLİ TANIMIYORUM'
Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Gültekin Gün'ün, olay günü eve misafirliğe geldiğini, tavla oynayıp, içki içtikten sonra saat 24.00 sıralarında uyuduğunu söylediği ileri sürüldü. Gün'ün yatmaya gitmeden önce, arkadaşlarının Halil isimli birinin eve geleceğini söylediklerini duyduğunu, daha sonra silah sesleriyle uyandığını anlattığı belirtidi. Silah sesi üzerine odadan çıktığında saldırganla karşılaştığını ve kendisine iki el ateşOlay yerinden otomobille kaçan Halil Gül, Boğaz Köprüsü yakınında intihar etti. Olayı ağır yaralı olarak kurtarılan Gültekin Gün'ün ifadesi aydınlatacak.açıldığını ve yaralanarak yere düştüğünü söylediği öğrenildi.

ANNENİN YANINDAYDI
Görgü tanığı Mustafa Pınar ise vahşeti şöyle anlattı: "3. katta otoruyorum. 5 - 6 el silah sesi duydum. Hemen birinci kattaki dairenin önüne indim. İçeriye baktığımda holde yatan bir kadın cesedi gördüm. Daha sonra adının Gültekin Gün olduğunu öğrendiğim yaralı bana doğru koşarak, 'Ben Bayrampaşa BBP İlçe Başkanı'yım. Beni vurdular. Beni vuranın kim olduğunu biliyorum, beni hastaneye götürün' diye bağırdı. Hemen polisi arayarak yardım istedim. Polislerle birlikte eve girdiğimizde, bebeğin ölen annesinin başucunda olduğunu gördük." Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda bira şişesi, beş dolu ve beş boş kovan bulundu.

Ayhan ŞİMŞEK - Mustafa KAYA İSTANBUL / MERKEZ

DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Türk hamamına bayılıyorum
 Yatak odasında kurşun yağmuru
 Berkay 'abla' dedi ve gözleri kapandı
 Ablasıyla annesi de o kanalda ölecekti
 Eşini kablo ile boğarak öldürdü
 Son gün bilançosu: 21 ölü onlarca yaralı
 Üniversiteli kapkaççı
 Dikkat!.. İstanbul'da bu yollar onarımda
 Bilgisayarda körlük uyarısı
 Polis kapkaççı değil, eski eş kurbanı çıktı
 Alo SABAH İstanbul
MANSUR FORUTAN
Hayatın bir sitcom olmadığını söyleyin bana
Şimdi bakın...
MEHMET BARLAS
İmzasız karalama mektubu yazmanın incelikleri..
Diyelim...
REFİK DURBAŞ
Mail teröristleri
SABAH Posta Kutusu'nun altında,...
SAİT GÜRSOY
Türkiye eğitimde fırsatlar ülkesi olabilir
İstanbul...
SAVAŞ AY
İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah'ın haklı sitemi
İstanbul...
HINCAL ULUÇ
Bir zaferin heyecanlı öyküsü..
Yanımda Ali Erten...
EMRE AKÖZ
Atatürk tembelleri
İnternete girenler iyi bilir: Son...
Ya Yen-Ersun ya da..
Ya Yen-Ersun ya da..
A Milli Takım, 2006 Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ile çok kritik...
Yanal'ın golcüleri Trabzonspor' dan
Yanal'ın golcüleri Trabzonspor' dan
Milli Takım'ın Ersun Yanal dönemindeki dört resmi maçında 6 golünün...
'Çevre Sokak' düellosu
CHP Genel Sekreteri Sav, Sarıgül hakkındaki iddiaları Çevre Sokak'ta...
Bizans'ı ikinci kez fethettik
Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın "Hepimiz Bizans'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu